1 yılNiye kendini böyle bir uygulamada böyle şekilde paylaşıyorsun anlamıyorum buradaki erkeklerin çoğu evli ve dertleri belli çoğu sapık böyle yerlerde ilişki aramayın bir zahmet
17 Yorumla
Soran1 yılburada ilişki mi arıyorum sence gizli sormuştum sen de profil fotosu koymuşsun o da bi paylaşım şekli haberin olsun
- 1 yıl
Canım ben kendimi bu şekilde paylaşmıyorum ayrıca buram küçük şuram küçük erkekler beğenmiyorda demiyorum
Soran1 yılSonuçta varlığından haberdardar yani yuzum yok hesabım açık değil kelimelerinze dikkat edin
- 1 yıl
Sadece seni uyarıyorum yüzün görünmüyor olabilir ama erkeklerin niyeti belli saf olma
Soran1 yılPeki ama ben onlara yüz vermem merak etme
- 1 yıl
Soruyu paylaşan kişi senin kadar rahat değil
- 1 yıl
Ne diyorsun sen be
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılFiziğinde bir kusur varda ben mi göremiyorum acaba... enteresan üzme kendini zamanı var belli ki.
15 Yorumla
Soran1 yılMemem kalcam yokmus
- 1 yıl
Bunları söyleyen kişiden zaten olmazmış şanslısın.
Soran1 yılAma erkekler önem veriyor memeye kalmaya 😔
- 1 yıl
Bende bir erkeğim bilmem farkında mısın...
Soran1 yılPeki o zamann
1 yılBen fiziğinde bir sorun bulamadım kişilik zaten burdan anlaşılmaz. Belkide doğru kişiyi beklemen gerek kimse için değişme tadını çıkar.
13 Yorumla
Soran1 yılTek doğru yorum
- 1 yıl
Teşekkürler 🙏 sadece diğerleri gibi ego kasmak için laf atmadım. Üstelik yanlış anlamadan kişisel yorumum saclarim kıvırcık galiba bu sene çok tatlı bir mode üstünde açık saçık değil bence güven de sağlar sen bekle seni a* kovalayan erkekler değil güvenilir kız arayan biri bulur o yüzden çok yazan yok. Değerini bil kolay ulaşılan mal ucuz olur
Soran1 yılHarikasin be ne demeye çalıştığımı anlamışsın sapık dikkatini çekmemek için böyle giyindim
1 yılKivircik saclarin da olmasa çok kırıcı seyler soyleyecegim de kivircik saclarina dua et
11 Yorumla
Soran1 yıl😅😅😅😅
Beğenmemeleri fizikten değildir
90 Yorumla
1 yılTek derdiniz evlenmek mi hayatta daha değerli şeyler var. Kendini geliştirip meslek sahibi olmak gibi
50 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 355 cevap paylaştı. Fiziğin güzel ama kişiliğin, karakterin, sevgili olunca falan nasıl birisin o önemli.
14 Yorumla
Soran1 yılSevgili olunc nasıl olmak lazım
Soran1 yılBen anlaşmak istiyorum da karşıma. cikan herkes sapıklık yapiyo
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılFizigin tam sevdigim gibi kalcanda düz cok begeniyorum böyle. Boy ve kilo kac acaba. Bence zayifligin ve fizigin cok güzel
11 Yorumla- 1 yıl
Özel degilse boyunu ve kilonu söylermisin cok merak etdim. cidden
1 yılFiziğin kötü değil sadece kıyafet seçimi yanlış ve sporla çok iyi bir fizik yapabilirsin
20 Yorumla
1 yılBu ülkede söylediğin imkansız hayatım kör topal olsan alıcın çıkar 😂
19 Yorumla
Soran1 yılDeme öyle
- 1 yıl
E öyle ama gerçekler bunlar keşke olmasa. Ama durum bu yani
Soran1 yılKim kor topal olmak ister ki öyle deme kimseye Allah kimseye vermesin
- 1 yıl
Yahu ben onu mecazen söyledim be :)
Soran1 yılBen de rahatsızım beynimde tümör var yanii kimse mükemmel değil
- 1 yıl
Allah şifanı versin soran kişi.. üzüldüm modum düştü şu an 🚶🏻🤦 umarım tez vakitte atlatırsın eski sağlığına kavuşursun
Soran1 yılAmin iyi huylu suanlikk üzülme kendine dikkat et
- 1 yıl
Asıl sen dikkat et kendine hayatım iyisin bu arada sıkma canını tamam mı 😊
Soran1 yılTesekkur ederim çok saol
1 yılBeni sünnetsiz halim ile sevip hayatına alır mısın evde kalmaktan kurtarırım seni
10 Yorumla
1 yılBasen yok meme yok kıyafet desen berbat sana ancak azmis tek gecelik erkekler bakar sende kendini öyle avutursun evde kalmaya devam edersin 🥺
131 Yorumla
Soran1 yılAhahaha yag torbası mi bana diyo zombi kendine bak bi 😅😅😅
- 1 yıl
İstersen benim resmimi kendi resmini al bir paylaş kimi tercih edecekler bakımsız çöp torbası 😅
Soran1 yılAhahahahahahaha senin gibi yarı çıplak dar giysem benim dibimde köle olurlar tüm boyayı vurmuş yüzüne bana bakımsız diyor vay kezo vay
- 1 yıl
Kızım zoruna gidecek bir paylaşım yapma sonra ağlıyorsun millete yorumlara haykirdim git bir ilaç al rahatla şimdi boş yapma burada
Soran1 yılKız zilli ben senin yorumlarını kabul etmek zorunda miyim bi kendine bak o halde insanlara nasıl yorum yapıyorsun
- 1 yıl
Erkek olsaydım ikiniz arasında tercih yapacak olsaydım kesinlikle sen olmazdın bazen tipin de her sey olmadığı örneğini sende görüyoruz
- 1 yıl
Bir şey diyeceğim ben iyilik meleği falan değilim tabii ama değer mi birbirinizi kırmaya? Bence birbirinizin gönlünü alıp helallik isteyin ikiniz de, hepimiz Allah'ın yarattığı güzel kullarız karşılaştırmaya, kırmaya gerek yok😊
- 1 yıl
Yaa fesat fesat konuşma Allah vermemiş işte sana dhaa ne ağlıyorsun bütün erkeklerin yorumlarını okumadın sen sanırım herkes yagdirmis sana daha ne davası guduyon burada git kendine çeki düzen ver ağlama artık 😭😭😭
- 1 yıl
@mslalal teşekkür ederim 😊
Soran1 yıl@UğurKoç_ sus be yvsak benn buna 10 bin basarım saçım bile edemez
Soran1 yılİyi yorumları okumayıp 3 4 teneke yorumunu okuyan kıskanç seni de biliyorum 😅🫣🫣 hbes maymunu gibisin kıskançlıktan bana ağlıyorsunuz
- 1 yıl
Evet Betül manken gibi ağla sen meme yok g. ot yok bir şey yok ezik beyinsiz piskolojik deli 🤮🤮🤮
- 1 yıl
Betulll Betül sabaha kadar Betül
- 1 yıl
Bu kıza uyuz oldum kanka eleştiriye gelemiyor neden resim paylaşıyor o zaman oyuzden yetmez Betül de Betül 🤣
- 1 yıl
Kuduran sensin ezik bir betule bak bir kendine bak tipsiz meme yok kalça yok bir bkyok
- 1 yıl
Ay sekerim senin yazdiklarin neden siliniyor erkekler beni tercih ediyor kabullen artik fizigin yerlerde beni tercih eden arkadaşlar teşekkür ederim 🥰
- 1 yıl
Ne demek Betül görünen köy kılavuz istemez 😅
Soran1 yıl@haaland-07 ahaha canım benim yüzüm kapalı xmkxk betulun yarısı çıplak şimdi şuraya şort askılı atsam dibimde salyangoz akaar kekooo
Soran1 yıl@haaland-07 görünen m. l da kılavuz istemez
- 1 yıl
Tatlım boş ver seni kirdiysam özür dilerim 😓 sadece yorumu abarttim sanırım kendi adıma kusurabakma
Soran1 yılKeşke öyle demeseydin yoksa sana bu şekilde kaba yazmazdım hemcinsim diyince üzülürüm
- 1 yıl
Bence soran On Numara
Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. Biraz kilo alman ve spor yapman gerekiyor. Fiziğin kötü değil. Kıyafet seçimi de önemli tabi.
10 Yorumla
1 yılKanka giyim tarzını değiş. Kaliteli bir saç rengi yap. Makyajını değiştir.
13 Yorumla
Soran1 yılNe giyeyim günlük giyim böyledir yaniii. Saçlarımı da boyamak istemiyorum makyajda yapmak istemiyorum
- 1 yıl
Tamam o zaman beğenilmemeye devam ke
Soran1 yılBegeniliyorum ben sen merak etme. Sen de git doğal olmayan yapay bebeleri beğenmeye devam et
demek ki evde kalmanın nedeni fizik değil aşkom karakterindir mesela
01 Yorumla
Soran1 yılKarakterim de düzgün
Kızlar evde kalmaz merak etme ama amacını pek çözemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazıları zayıf seviyor mankenlerde zayıf. Spor yaparsan kas yaparsın kilo alırsın squat falan yap
20 Yorumla
1 yılFizik süper kiii, sadece mmler küçük
24 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Mmleri büyütmek sana bağlı biraz, hormonların tetiklerse büyür 🫣🫣
Soran1 yılNasıl ki
- 1 yıl
Yazsana
Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. meme küçük popo küçük zayıfsız ne yapacağız evde kalırsın tabi
14 Yorumla
Soran1 yılFıçı gibi ol diyorsun
Soran1 yılSen öyle beğeniyorsun diye öyle olamam
Güzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı. Çok itici bir giyim tarzin var basen meme yok seni erkekler tek geçer yani erkeksiz hiç kalmazsin ama evde kalırsın 🙈
09 Yorumla- 1 yıl
Ruh hastası sensin g. zekali madem eleştiriye gelemiyeceksin paylaşım yapmicaksin zoruna gidiyorsa paylaşım yapma burası soru paylaşım yeri yorumlar olumlu gelse AA ne kadar hoş ama olumsuz gelince hakaret et hadi yaylan şimdi alacağın cevabı gordun millet bugün yorumlar da senin memene ve kalcana takmış yok iste düpedüz erkek gibi fiziğin var memesiz kalcasiz kadinmi olur 🤣
Soran1 yılYaa nasılmış kusur aramak çok kötü bisey beni yargılarken kendine bakk
Soran1 yılBen de özür dilerim kusura bakma
- Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılBisey yokki fiziginde
12 Yorumla
Soran1 yılKotü
- 1 yıl
Kotu degil sikma canını
1 yılBu fizikle evde kalmaman mucize olurdu zaten
17 Yorumla
Soran1 yılHım her şey fizikle ya zaten
- 1 yıl
Kimse gözüne hitap etmeyen birini tanımak için uğraşmıyor iç güzellik masallarına inananlardan mısın
Soran1 yılOna bakılırsa fıçı gibi 1.50 boyunda kadınlar evlenemezdi bana masal anlatma
Soran1 yılBu halimle de tanımak istiyorlar beni troll soru sordum
- 1 yıl
150 boya kurban olun. Bu fizikle tanımak isteyen ağır yokluktadır
Soran1 yılAhaha 1.50 ye kurban olan biri bunu diyorsa okey anlatmak istediğim şekilsiz fizik
- 1 yıl
Minyon kadın her zaman öndedir sırrık kızlar tükensin
Fiziğin çok iyi değil abartma
13 Yorumla
Soran1 yılFiziğim iyi mi demişim
Soran1 yılHayır fiziğim koto
1 yılFiziğin iyi değil sıskasın kalçan yok
16 Yorumla
Soran1 yılBen de onu diyorum
- 1 yıl
Giydiğin kot çok bol vücudunu daha zayıf gösteriyor
Soran1 yılBu kot dar kot bol değil
- 1 yıl
Tamam ama basenlerin hiç yok
Soran1 yılEe napim basenim yoksa
- 1 yıl
Evlendiğinde genişler
1 yılNeden evde kaldığını düşünüyosun
12 Yorumla
Soran1 yılMiniğim 🥹
- 1 yıl
Bu bi cvp değil ama ben evde kaldığımı düşünüyorum daha 😁
1 yılYeminle tüm yorumlar yürümek üzerine dödldl
Eger kendini böyle mutlu hisediyorsan böyle kal
Ama zayıflamak istiyorsan özelden yaz yardımcı olayım.04 Yorumla- 1 yıl
Yok canım benimki tamamen zayıflatmak üzerine 🤪🤣
- 1 yıl
Degilim cocuk yaşlardan itibaren sporla ugrastıgım icin hakimim beslenmeyede sporada
Gizli Üye(30-35)1 yılAdres ver alayım
124 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKilo al demişler ya. Zayıf yatakta yılan gibi olur bilmiyorlar ki
Soran1 yılSıfır Iq bunlar
Cevap sahibi1 yılİstediğin gibi evirip çevirebilirsin mesela seni. İstediğin pozisyona sokabilirsin. Malaklar ya
- 1 yıl
Victoria Secret mankenlerine dibiniz düşerken de mi bunlar ne evrilir çevrilir diyorsunuz da beğeniyorsunuz saçmalıyorsun şu an 😂 cinsellikle ilgisi yok diye düşünüyorum. Zayıf olan fit de görünür. Fitlik de güzel durur, göze güzel gözükür
Cevap sahibi1 yıl@Peripellonis birincisi benşm yorumum seni neden akaladar ediyor. İkincisi neden genelleme yaparak konuşuyorsun
- 1 yıl
N'oldu hak mı verdin 😂 haklısın demeniz yeterli kasmana gerek yok 😂
Cevap sahibi1 yıl@Peripellonis kesinlikle öyle bişey demedim. Neden haklı olduğunu düşündün ki. Altı üstü senin düşüncen altı üstü senin görüşün. Kendini bu kadar önemsemene lüzum yok asıl tontiş
- 1 yıl
Tontişleri değil, Victoria secret mankenlerinden hallice olanları savunduğuma göre hangi grupta olduğumu yanlış hesaplamışsın 😂 bir daha baştan bi oku istersen. 50 kere dünyaya gelsem birinde tontiş olmam Gecenin 2sinde mantı yiyorum gram kilo almıyorum 😂
Cevap sahibi1 yıl@Peripellonis sıçrama huyun ortaya çıktığına göre pek de mankenlerden halliceli değilsin gibi. Yine de insanın kafasındaki gibi kendini görmesi güzeldir sanırım
- 1 yıl
Sıçrama? Açıklama yaptım sadece Ters bir şey söylesem gülmem mümkün olmaz emin ol 😂 benim ifade tarzım yüksek biraz ondan çemkiriyor gibi görünmüş olabilirim 😂 Mesela bu kız kendisini şu an beğenmiyor. Fakat bayağı düzgün ve git bacakları vücudu var. Afedersiniz bu kız hangi erkeğin karşısında soyunsa nefes almadan hani 😂 buradaki yorumlar bu kızı elde edemeyeceklerini bildikleri için böyle. Erkekler çirkef varlıklar biraz. Bikini en çok zayıflara yakışıyor mesela. Ama balıketli hatunlar gözü daha fazla doyurdukları için erkekler tarafından tercih ediliyorlar
- 1 yıl
Git bacakları ne ya fit ** 😂
Cevap sahibi1 yıl@Peripellonis kuşum bu yorumlarını neden kızın vucudu hakkında güzel yorum yapan bana yaptın sen peki? Biliyomusun değişik bir kişilik ile karşılaştığımı fark ediyorum 🙂
Cevap sahibi1 yılSen benim yorumumu yanlış mı anladın acaba
- 1 yıl
Diyorum ki istedikleri kadar Kim Kardashianların hayalini kursunlar, Victoria Secret mankenleri diyorum susuyorum 🤔 sana yazdım Çünkü kilolu olmayan kadınlar sadece cinsellik için tercih ediliyor gibi bir yorum yapmışsın. Belirtmek istedim bunları. Burada biri birisini anlamıyorsa o sensin 😂
Cevap sahibi1 yıl@Peripellonis yorumu yaparken biraz yükseltim ondan öyle dedim. Yoksa her daim üzerinde fazlalık taşımayan kadınlar dikkatimi çekmiştir.
- 1 yıl
https://images.app.goo.gl/NJhaR2uQos44Tw7K9
Mesela şurada tuhaf duran tek bir kadın var o da 2. Sıradaki kadın. Jennifer Lopez'in yağını yiyimciler kadınları cinsel obje gi görenler hep. Bence yüz yıllık bir tartışmayı sonlandırdım şu an 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Peripellonis dur canım maç izliyon. Dönem sana bekle beni
Cevap sahibi1 yılEn soldaki kim oluyor tam olarak. Şaka bi yana kafan, dediğin zayıf olacak aga. Yok ele gelecekmiş. Yok kadının kalçalısıymış. Kadın incecik olacak.
- 1 yıl
Ele avuca gelmediğini nerden biliyorsunuz 😂 zayıflarla ilgili problem bu işte hepsini sıska sanıyorsunuz
Cevap sahibi1 yıl@Peripellonis kankasiktiretboşver
- 1 yıl
Oğlum benle düzgün konuş
Cevap sahibi1 yıl@Peripellonis en düzgünü sana denk geldi
- 1 yıl
Şanslı mı hissetmeliyim 😂😂 dur konfeti patlatıp geliyorum 🎉🎉
Cevap sahibi1 yıl@Peripellonis yubpiiiiiiii en birinci şanslısı sensin
Güzellik & Bakım konusunda 907 cevap paylaştı. Fiziğin güzel evde kalmakla alakası yoktur
20 Yorumla
1 yılYorumları okumaya geldim
12 Yorumla
Soran1 yılMutlu ol o zaman
1 yılAcil kıyafet değişikliğine git memen yok gibi bir şey
018 Yorumla
Soran1 yılMemem küçük sen memelerini gör diye kıyafet degisemem
- 1 yıl
Benim gormem için değil seni görecek kişiler için diyorum zaten ideaalim degilsin 😏
Soran1 yılBirileri beni görsün diye meme gösteremem zaten bu düşüncede birisi benim idealim olmasın 😅
- 1 yıl
O zaman öyle yaşamaya devam boşuna bu fizikle evde kaldım diye soru acmanda normal gayet doğal kaldığın kadar var tabi 👌
Soran1 yılYa siz ne kadar varoş varlıklarının. Meme için mi evleniyorsun ayrıca burada meme göstersem babasının gururu dersiniz bide utanmadan evde kalırsın diyo şaka gibi
- 1 yıl
Ya sen bir türlü anlamadin taktın memeye kardeşim ben gorsellikden bahsediyorum giyim tarzin erkek gibi bir çekicilik yok gelmiş birde varoş diyorsun asıl sen varoş gibi giyinmiş sonra bu fizikle evde kaldım diyorsun bu kafayla tabi kalırsın su giyim tarzına bak bir bak hangi erkek bakar bu tarza durumu memeye bagladin gidiyorsun tek sorun mememi giydigin kot bir acayip üstün bir acayip ne alaka şimdi meme meme deyip duruyorsun kadını belli edecek bir kıyafet yok üstünde
Soran1 yılBeyin fakiri memen yok gibi bisey demişsin sonra da çeviriyorsun memeni göstercek tarzda kıyafet giy diyorsun daha ne anlatmaya çalıştığını bilmeyip benim evde kalıp kalmamı sorun ettin sen kendine bak. Erkekler dar kot tişört mu giyiyo vasıfsız 😅 günlük bi giyim tarzı bu tabi senin kıt aklın bunu anlamakta zorluk çeker
- 1 yıl
Tabi tabi kimin beyninde sorun var belli evde kaldım diye agliyorsun ben çekici güzel giyinmekden bahsediyorum memen yok tabi erkek gibi duruyor fizigin belki gaylar dan hoslanan olur teklif falan eder üzme bu kadar kendini benim beynim bana yeterde sendeki bu beyinle sen neler yapip da evde kalmak dan kurtulurusn bilemem 😝
Soran1 yılBen bu halimle erkek düşürürüm troll soru sordum ama senin zorro fikirlerin beni mahvetti 😅 taş gibi erkekler düşüyor övgü almak için zordur soruyu benim memem küçükte olsa varda senin beynin hiç yok çekici giyim açık giyim dar giyimdir. Senin gibi abazalarin dikkatini çekmemek için böyle giyiyorum
- 1 yıl
Kızım sen o halinle anca sana basip geçenleri düşürursun yani a. m olsun yeterki diyen erkekleri dusurdum sanırsın onlar da 5 dk zevk için sana basar gecer şimdi gelmiş u dönüşü yapıp trol diyor 🤣 yorumlarda kendi cinslerin bile yazmış kıyafet berbat die bir çok erkekde demiş meme yok kalça yok basen yok yok tabi düşen erkekler de dediğim gibi tek basip geçenler olur öyle erkeklere delik olsun yeter sana bu da yeter zaten 😎
- 1 yıl
Terbiye al gel bir sen baban dan anan dan zoruna gitmiş belli nasıl kudurmusun 🤣🤣 hemen küfüre sarmisin beyin o kadar işte eziksin yaa küfürlemi rahatladin şimdi saydirmis resmen ezik yaa böylemi rahat ediyorsun 🤣 yorumlar sana yeter zaten benim daha fazla burada sana boş boş bir şeyler anlatmama gerek yok ezik şey seni 🤮🤮
Soran1 yılSenin terbiyeli halin bu mu 5 dakikalık zevk yok sana basar geçerler diyen biri mi terbiyeden bahsediyor az bile dedim sana sen ve senin gibilere hadlerini bildiririm haddini bil teneke 3 5 kişi yorum yaptı diye ben kötü olmam ama sen beyinsizsin
- 1 yıl
Bacım işine bak hadi bu kadar zirlama yeter yorumlar da her kes saydirmis sana zaten bir akıllı bir terbiyeli sensin millet deli bir akıllı sensin 😅 zaman kaybisin sadece
Soran1 yılZırlayan belli noldu r yapıyorsun arkasını dolduramayacagin yorumlar yapma akilli ol aklını alırım hadi ikile
- 1 yıl
Hahaha aklımı alırmış sen önce kendi aklın var mı ona bir bakda sonra benim aklımı almaya çalış ezik seni millet alay ediyor senle gelmiş burada zirvaliyon ben ne r yapacam ezik ezik konusuyon git spor falan yap kg al da kalcan goguzlerin bir yerine gelsin uzakdan gören seni erkek falan sanır tahta kurusu malukat
Soran1 yılAhahaha lan ne korkak çıktın be sokakta erkeğim diye geçinip gidip bana başka yorumlarda havliyosun az erkek ol erkek tipsiz kapak fotosuna skini koyan birinden ne beklersin bir sürü güzel yorum var onları görmeyip işine gelen yorumu okuyan ezik cahill git o kıza havla da belki yazar sana dkkxkx
- 1 yıl
Korkakmi 😅 korkak olsam nie Pp yapayim ayrıca kimden neden korktum ben onu anlamadim neyse ya ben seni kırmak istemezdim ama bir an işte nefsime hakim olamadim özür dilerim senden sen yine istediğin kadar hakaret yapabilirsin ama seni kırmak istemezdim iyi geceler
Soran1 yılAslında ben de istemem regl olucam ondan gerginim en azından gönlümü aldın neyse ben de seni üzdüysem özür dilerim
- Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılKS erkekleri ile tanışmadın henüz demek ki.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılÇok genç gosteriyon sanki
10 Yorumla
1 yılFizikçi Bu daha çok biyoloji. Bildiğin iskelet
10 Yorumlaher düşeni bir kapan olurmuş sıkma canını
11 YorumlaKonuşalım mı özelden istersen
10 YorumlaSorun hiçbir zaman fizik olmaz...
10 Yorumla
1 yılUzun uzun konuşmak ister misin
11 Yorumla- 1 yıl
Yaş kaç
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok iyifiziğin kaç kilosun
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.
1 yılKriterleri düş madem alıcı çıkmıyorsa 😄
10 Yorumla
1 yılJartiyer giy sokakta dolaş direk ewlenirmsin😉
10 Yorumla
1 yılBen saçlarını beğendim
10 Yorumla
1 yılKimse neyini beğenmiyor fiziğini mi?
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSuratına ne oldu
10 Yorumla
1 yılAnnene babaya hizmet edersin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılİlginç, tatlı bir kıza benziyorsun.
10 Yorumla
1 yılFiziğin pek belli değil yalnız bu kombinle
10 YorumlaFiziğin de fena değil hani
10 Yorumla
1 yılKS erkekleri seni yalnız bırakmaz endişelenme
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılBence sebebi başkadır ama 🙂
10 Yorumla Biraz da şans lazım ama 🤷🏻♂️
10 YorumlaÇıkar illaki bir beğenen
10 Yorumlabu kıyafetle zor tabi
10 Yorumla
1 yılkısmet diyelim
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılFizikle mi evlenecegim yoksa kisiliginle mi
10 Yorumla
1 yılBen de beğenmedim
11 Yorumla
Soran1 yılOkey
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. boy kaç
13 Yorumla
Soran1 yıl165
Fiziğinde ne var?
11 Yorumla
Soran1 yılZayıfım
- Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı.
1 yılHayirlisi be gülüm
10 Yorumla bu fizik çok iyi değil ki
04 Yorumla
Soran1 yılİyi mi dedim
Soran1 yılFiziğim kötü dedim 0 Iq mjsjnjz
- Güzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılBaşka nerede kalaksın sokakta mı 🤔
01 Yorumla
Soran1 yılJxkxkxkxk
1 yılFizikte sıkıntı yok ama giyim de sıkıntı var
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka giyimde sıkıntı var bol tişört dar pantolon giydim diye mi sıkıntı etrafınızdaki çoğu kız böyle
- 1 yıl
Fiziğinde sıkıntı yok tamam giyiminde de yok kızma bayan
Soran1 yılNe giymem gerekiyor
- 1 yıl
Tişört çok bol pantolon fena sayılmaz.. kendinle barışık olmayı denemelisin
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem