1.64 boyundayım sevgilim sanki sürekli birilerinin uzun olduğundan bahsediyor yanımda üzerime alınıyorum moralim bozuluyor illa bir kız çok uzun mu olmalı yani benim fiziğim baya güzel boyumda iyi bence
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
uzun kızlar tabiki çekici olur zaten heryerde kısa boylu kızlar var
Peki :(
Erkek arkadaşının boyu kaç?
1.78 diyor ama 1.74 vardır
Sık sık bu konuyu aciyormu ya da lafmi çarpıyor ya da size öyle geliyor olamazmi hani belki triplere girmiş olabilirsiniz
İşte survivorda bir kız var gıcık oluyorum ona Aleyna kalaycıoğlu onun boyuna 1.80 vardır diyor güzelmis güya kız sonra boy konusu acıldı şimdiki genç kızlar daha uzun diyor 1.84 falan hiç o kadar uzunda yok genelde o yüzmeye giderken görüyormus falan moralim bozuldu nedense
Bunu gayriihtiyari yapıyor desem sürekli yapıyor diyorsun yani alttan alttan laf sokuyor anlamadığım bunu yaparak ne amacliyor hayır boyunu uzatacak doğal ve tıbbi bir ilaç yok onun yapacağı birşeyde yok bunu ustelerse onu uyar devam ederse sende ona laf vur onu başka bir erkekle kıyasla
Ben yinede kimseyi kıyaslamam zaten ona o kadar yüz vermişim ki
Hee tahmin ettim zaten bu cesareti nereden alıyor diyecektim yani özeleştiri yapıyorsun umarım sadece bunu diyordun yoksa başka şeylerde diyormu keza neden kiyaslamiyorsun kısasa kısas diye bir şey var onun sana yaptığını seninde ona yapma hakkın var neden bu gücü kendinde gormuyorsun
Doğru ama bilmiyorum o kadar alışmısım ki ona bazen diyorum eğer belki bana öyle hissetieiyorsa doğru kişi değildir ama sonra onsuzluk üzüyor beni bilmiyorum
Kaç senelik ilişkiniz var?
7-8 ay olmustur
Ona ne tür tavizler verdin seni küçük düşürme ya da hor görme vs gibi durumları ya da huyları var mı?
Yok gibi ama arada böyle diyince bpzuluyorum bir şey diyince de öyle düsünme trip atma boş yapma falan diyot
Ohooo sen bayağı ipleri eline vermişsin onun bunun farkında mısın?
Peki geleceğe dair planlarınız var mı ne bileyim söz nişan vs gibi
Biraz evet öyle oldu gibi normalde böyle olmayı sevmem ama Nisan evlilik gibi şeyleri kendi hayatımda düsünmüyorum
Şuanmi düşünmüyorsun yoksa hicmi düşünmüyorsun keza düşünmüyor bile olsan bu seni ezik göreceği anlamına gelirmi seninde bir gururun yokmu bunu ayaklar altına almasına neden izin veriyorsun ya da o kendini vazgeçilmez biri olarakmi goruyor istesen onu terk edemez misin o güç sende yokmu?
Çoğu zaman çok gururlu da davrandım gururluyum baya biri bana bir şey yapsa daha yazmam kolay kolay ve beni ezik göremez bence
Ben sana bir şey diyeyim senin karakterin zayıf oda bu zafiyetini kullanıyor herkesi kendin gibi saniyor ve herkese öyle davranıyorsun bunlardan biride erkek arkadaşın son yazdığım yorumdan bile çoğu zaman gururlu davrandım biri bana bir şey yapsa yazmam kimse beni ezik goremez bence kelimeleri bile dediklerimi destekliyor senin kelimelerinde bile bir otorite yok sadece öyle olduğunu sanıyorsun soylermisin bana ona en son ne zaman ciddi anlamda karşı çıktın
Bir ara uzaklaşmıştır ama kavga ettiğimizde o tekrar yazmıştı ama biri eğer gidiyorsa genelde uzaklaşan ve hiç yazmayan taraf ben oldum şuana kadar yani gururumda gururdur onuda söyleyeyim
Ben gururun yok vs demiyorum zaten sadece onu ayaklar altına aldırma diyorum şuanmi görünen manzaradan bahsediyorum zaten geçmişte gitti dedin neden gitti dahada önemlisi geri döndüğünde sen neden kabul ettin?
O gitmemisti ben bir ara uzaklaştım sonra dönmüştüm ona
Evet her şey netleşiyor yani onun eline bir nevi koz vermiş olmuşsun sana ilk fırsatta gittin geri geldin lafını yapar yanlis anlama sana ayrıl vs diye ima falan etmiyorum sadece soruyorum sence bu kişi senin için doğru kişimi
Bilmiyorum 🙈
Bilinmezlik iyi değildir bil ki önünü gorebil ama sen ciddi bir şey dusunmuyorumda dedin senin için eksimi artıımı bilemedim 🤣
Bilmiyorum ki alıştım ona oda baya kopamıyor benden ama böyle hissetirince sinir oluyorum
Onun nesine alıştın seni ona bağlayan tam olarak nedir?
Bilmiyorum belki fazla yakınlık yaşamamız ya da ondan sonra birini bulmak yine zor gelecegi için aslında çok kişi var beni isteyen ama bilmiyorum gerçekten birine alışmak güvenmek zor geliyor
Son cumlen birine alışmak güvenmek diyorsun bundada aynı durum söz konusu değil ki yani söz konusu olan senin geleceğin ve gene geleceğini belirleyecek cumlelerde iki duduaginin arasında
Doğru evette bilmiyorum şu an sabit iliskimde kalasım geliyor uzaklaşma fikri beni boşluğa düsürüyor zamanla alısılıyor bu fikir belki gidiyor ama o hissi şu an yaşamak istemiyorum çok kez yaşadım
Peki ya o başına gelmesini korktuğun şey bugün değilde yarın olursa ne olacak ya da 1 hafta sonra 1 ay sonra 1 sene sonra tarih önemli değil o zaman ne yapacaksın
Bilmiyorum ki :/ gelmesin
Ben biliyorum soyliyeyimmi
Söyleme 😊🙈
Ben söylemesem ne fark eder gerçeklerden kim kacabilmis 😁
Ama benim başka tahminlerimde var ama sadece tahmin aşamasında ikna olamıyorum
Ne tahmini
Biraz daha zaman geçsin yani anlattıklarına göre netleşir
Evet olabilir 🙈
Peki şimdi ne yapacaksın yani ne yapmayı düşünüyorsun 😁
Bilmiyorum aramız iyide takıntı yapabiliyorum boyu falan :) boyumda iyi olmasına rağmen
Daha önce başıma çok geldi dedin bu duygu yani ayrilik ne demek istedin acarmisin konuyu özel degilse tabi bide bana dmden yazabilirsin orası daha hızlı olur
şu an dm için çok giremiyorjm daha önce demek istediğim ondan öncesi hep sanal ilişkilerim olmuştu sonradan uzaklaştıkları olmuştu birden bire onlar öyle yapınca bende hiç yazmadım ama kırıldımda tabi
Peki bundan durum farklimi buda aynı hatta bu onlardan daha kötü yani sen o hissi gene yasayacaksin sen sana olacağı sadece erteliyorsun tatlım bunuda biliyorsun gerçi ama genede yapıyorsun insan kendine bile bile açık çektirmek istermi soruyorum sana
İyi zamanlarımızda oluyor arada böyle hissettirebiliyor sadece
Hee vucudunda bir ağrı var onun için ağrı kesici kullanıyorsun ama o ağrı o anlık kesiliyor ilacın etkisi geçtiği zaman aynı ağrı devam ediyor açıklaması bu dimi
İlacın etkisi sırf böyle olduğu için ilaç içmiyorum vücudun kendi savunmasıyla atlatmayı seviyorum :)
Peki atlatabilecekmisin açıkçası ben şüpheliyim atlatman için destek alman şart hatta destek bile yetmez önce inanman gerek inaniyormusun 😁
Neye inanmak ama desteklik bir şey yok bence umarım sorun olmaz :)
Ohoo bu şaşkın daha neye inanacagini bilmiyor 🤣🤣 ne yapacağız seninle 😁😁
😄🙈
Yaz hadi yaz dmden yaz müsait oldukca ordan yazarsin kasmaya baslasi burası fazla yorumdan 😁