Güzellik & Bakım Sizce kirpik kesmek zararlı mı? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Babamın kirpikleri uzun olduğu için hep keser sizce bu doğru mu? 😄 Sizce kirpik kesmek zararlı mı? Cevapla Kirpik Soruları Babalık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Zararlı olabilir 1 0 Yorumla
Drk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Oha nasıl yaaa?Eğer baban kesiyor ve daha gür çıkıyorsa baban farklı bir şey keşfetmiş demekki 😁 1 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mallık. O kirpikler aksesuar olarak mı orada duruyor? Gözleri tozdan kirden korusun diye 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Ergenliğimde kesmişdim sadece kısaldı, birdaha kesmedim.😄 1 0 Yorumla
zevkisefada Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl KESİNLİKLE ZARARLI. ÇÜNKÜ ONLAR GÖZE DIŞARIDAN GELEBİLECEK ZARARLARI ÖNLÜYOR. BİR RİVAYETE GÖRE BÜTÜN KİRPİKLER SÖKÜLÜR İSE İNSAN KÖR OLURMUŞ. 1 0 Yorumla
Nursenakarakılıç Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Daha önce hiç denemedim bence yapmamak gerekiyor. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hiç kesmedm 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben kaşıma bile el sürmüyorum 😂 1 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Kesince küserse 1 1 Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Evet oda var Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zararlı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zararlı olabilir
Oha nasıl yaaa?
Eğer baban kesiyor ve daha gür çıkıyorsa baban farklı bir şey keşfetmiş demekki 😁
Mallık. O kirpikler aksesuar olarak mı orada duruyor? Gözleri tozdan kirden korusun diye
Ergenliğimde kesmişdim sadece kısaldı, birdaha kesmedim.😄
KESİNLİKLE ZARARLI. ÇÜNKÜ ONLAR GÖZE DIŞARIDAN GELEBİLECEK ZARARLARI ÖNLÜYOR. BİR RİVAYETE GÖRE BÜTÜN KİRPİKLER SÖKÜLÜR İSE İNSAN KÖR OLURMUŞ.
Daha önce hiç denemedim bence yapmamak gerekiyor.
Hiç kesmedm
Pek iyi bi fikir gibi görünmüyor.
Ben kaşıma bile el sürmüyorum 😂
Kesince küserse
Evet oda var
saçma bir akım
Tabiki zararlı
Zararlı.
Zararlı