Güzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Bu genetiği işlenmiş geçmişten gelen bilinçaltına işlenmiş düşünce. Kadinlar avcı konumundaki erkekleri beğenir geniş omuz kaslı vücut boylu poslu buda hem avcı gibi görüyor hemde diğer yırtıcılara karşı koruyacağını dusunuyir. Bugun bile. erkeklerde ise iri göğüslu dolgun kalçalı kadınlar neslinin devam etmesini sağlayacak üretken kadın düşüncesine sahip oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence erkeklerin çoğunda bir domine edilme arzusu var. Hafif balık etli kadınlarda erkeğe baskın olma durumu var.
Yani o kızlar daha hırçın olabilir gibi düşünüyorum. Kadın zaten tehlikeli bir varlık. Erkek de tehlikeli olan şeyleri sever. O yüzden erkek hep tehlikeli olan şeylerle oynuyor, kadın da en tehlikeli oyuncaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFakirler dolgun kadın sever hatta dolgun meme isterler açlık ön planda olduğu için zenginler zayıf sever küüçük meme sever doyuma ulaştıkları için
138 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantiklisin
Cevap sahibi+1 yılthanks
Cevap sahibi+1 yıl@PERI113 dışardan zengin gibi gözüküp göxzü aç birsürü insna var zenginlik sadece parayla olan bir şey değil sonradan görmelerde var
- +1 yıl
@PERI113 seninde memeler küçük dimi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kadın seviyor dolgun ya da değil fark etmez
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevdiğim kadının fiziğine bakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHat denen şey iri göğüs iri kalça erkeklerin cinsel olarak uyarılmalarını sağlıyor çünkü. Kendilerinin de tarif ettiği gibi şak şakk ilişki yaşamak için ses çıkarması için falan cinsel olarak yükselttiği için dolgun olması hoşlarına gidiyor yani sadece zevkleri için. Ayrıca Türk kadınlarının çoğu kilolu olduğundan hatları geniş kadınların gönlünü hoş tutmaya mecbur kalıyorlar. Zayıflık güzellik deseler kız bulamayacaklar 😂 mesela et de et dolgun da dolgun da dolgun diyorlar ama Victoria Secret mankenlerine ağızları açık bakıyorlar şunlar gibi 👇🏻
38 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunlar fasa fiso aslında. Bir kadın dişiliğini kullanmasını bilirse her türlü o erkeği zirveye çıkartır. her şey görsellik değil görsellik önemli ama kadınlığını kullanmayı bilmek apayrı bir şey. Kadın olur mesela adamın sadece ismini bile söylese öyle bir işveyle cilveyle söyler ki erkek erir muma döner 😂 aslında önemli olan kadınlığını kullanma becerisi
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk erkeği dolgun kadını sever , severde kadınlarımız bunu maalesef şişko sever olarak anlıyorlar. öncelikle balık etli ve dolgun olmak demek şişman olmak demek değildir güzel hanımlar.
dolgun olmak demek hatlarınızı kaybetmeden ideal kilonuzun birazcık üzerinde olmaktır. ecnebilerin voluptuous - curvy olarak adlandırdığı , günümüzde en iyi örneğini kim kardashian , kate upton , marilyn monroe gibi hanımlar oluşturmaktadır.
artık etine dolgun , balık etli derken kasdettiğimizin ne olduğunu biliyorsunuz.
10 YorumlaHerkesin okuyup anlama sorunu var. Lan erkekler neden zayif sevmiyor diye soru sormuş işte. Ben kadınım ben de zayıf kıza bakmak istemiyorum. Herkesin hayali scarlett johansson
Kimse 3 1 çekerken gibi ya da belli Hadid düşünmez. Çünkü scarlett kadın ama gibi değil.11 YorumlaEle geliyor, göze de hitap ediyor, tatlı sıcak oluyor. Aynı ben xjjd
34 Yorumla- +1 yıl
🤩🤩😀😀😀
- +1 yıl
Hahahah 😂😂😂😂
- +1 yıl
Açık sözlü cimcimeee :)
+1 yılKadın dediğin etli butlu olacak derler evlenirler öyle biriyle sonra da zayf fiziği fit olan biriyle aldatrlar ondan sonra da zayflaman içn pskolojik siddeti dayarlar
61 Yorumla- +1 yıl
ben aldatmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikten başka hiçbir isteği olmayan boş beleş insanlar kadında akıl zeka ve sohbet yerine dolgunluğa bakar
83 Yorumla- +1 yıl
Ağzın bal yesin emi
Cevap sahibi+1 yılZaten akıllı kadında akıllı adam sever. Gidip öyle tiplere aşık olmaz.
- +1 yıl
dogru dediniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadın dediğin dolgun olur çünkü. bedensel hatları belli olur bu onun dişiliğini ön plana çıkarır. geniş kalça mesela doğurganlığı simgeler, büyük göğüs de öyle. bunlar içgüdüsel olarak dişiliğin bir simgesi. ona göre eşlerini seçiyor insanlar, daha çok tercih ediliyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Gerçek yorum
+1 yılCoğrafya ile alakalı. Yapılan araştırma sosyoekonomik düzey düştükçe kilonun sevildiğini söylüyor
31 YorumlaBen kilo aldığımda erkeklerin tam istediği gibi kadın oluyorum eşit kilo alıyorum kilom hiç belli olmuyor vücudumda ne duruşum bozuluyor ne de estetiğim
23 YorumlaAslında zayıf olmak çoğu kişiye yakışmıyor tıpkı dolgun olmanın çoğu kişiye yakışmadığı gibi. Ayrıca aynı durum erkekler için de geçerlidir ama kadınların çoğu kaslı erkek ister. Bir de bu açıdan bakın.
00 Yorumla
+1 yılİnsan olsun karşıdaki kişiyi de insan olarak görsün hatalarının farkına varsın karşıdaki kişiye de yük olmasın eşit bir şekilde adaletli davranmayida bilsin ama kadının dogasina aykiriydi dimi pardon shjshshs
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 761 cevap paylaştı. Zayıf seven de var. Ama çoğunluk balık etli daha kadınsı buluyor..
62 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama haksız mıyız da
+1 yılGüzellik algısı değişir kanka da hani daha büyük daha iyi olur kafası falan
Gereksiz bana kalırsa sev awq işte Jdjdjsjssbsgs10 YorumlaKadın dediğin hiç bir şey olmak zorunda değil fiziksel yapsına göre bunlar zayıf da olsa dolgunda olsa ıkisi de çok güzel ve genetik bunlar eğer geniş kalçaya sahiplerse
00 Yorumla
+1 yılKadınların ne kadar kadınlıı yapmalarına bağlı. Dokgun kadından ziyade genç minyon tipli bir kız kendini sevdirdiği zaman o tiplerden de erkekler hoşlanıyor aslında
00 YorumlaDolgun filan sevmiyorum, nerden çıktı bu genelleme.. Kız dediğin minyon olmalı... İnce belli, yuvarlak popolu, göğüsleri ne küçük ne de iri olmamalı... bebek gibi yüzü olmalı, yuvarlak... 🙂
00 Yorumla
+1 yılFiziksel olarak olgun kadın seven annesinden falan ilgi görmemiştir herhalde.. ama zihniyet olarak evet erkekler olgun seviyoruz tamam kendi aramızda çocuklaşma bir yana ama dışarıya ortama ciddiyet verilmesi gerekiyor olgunluğunu gösterecek kız dediğin öteki türlü aşko kuşkolar aldatma peşinde zaten
00 Yorumla
+1 yılEle avuca gelsin, oturduğu zaman kucağımızı doldursun istiyoruz. Dolgun olmak kilolu olmak değil. Göğüs ve kalça dolgunluğu. Göğsünüz küçükse yaptırabilirsiniz. Kalçayı da şekillendirmek sizin elinizde.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl
Böyle kızlar varken dolgun kadını kim ne yapsın
00 Yorumla
+1 yıldolgundan kastığın hafif balık etli ise tercih sebebi ele avuca gelmesinden dolayıdır kolu bacağı zayıf kadını sevmem elini tutacaksam sarılacaksam ele avuca gelmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılÇünkü genetik olarak daya dogurgan bir izlenim verdikleri için. Kadınlar neden kaslı yapılı iri erkekleri tercih etme eğilimindelerse erkekler de bu sebeple
00 YorumlaBence insana zayıflık her türlü yakışmıyor. Ben bile erkekte biraz et arıyorum. Zapzayıf insan çekici gelmiyor.
20 Yorumla
+1 yılKarakterden önce ete bakan erkekten bana olmaz zaten. Et seven erkek mide bulandırır
23 Yorumla- +1 yıl
Memesine de mi bakmayak 😝
- +1 yıl
Bakma. Git kendi memene bak
- +1 yıl
Bende meme ne gezer laa
Yok öyle bir şey. Sadece bir anlık hevesle çekiliyorlar olgun kadınlara onları da suggar mom olarak kullanıyorlar sevme falan yok yani
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı değil ama yolunda fakirlikle ilgili yorum yapan bir kızın yorumu da doğru bir yerde ama genelleme yapmamak lazım
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim için fark etmiyor ama spor yapan biri olduğum için beni seven kadınımın da fit bir görünüme sahip olmasını isterim 😊
00 YorumlaHadise örneğinden yola çıkarsak..
Orta kilo da..
Hareketli ve başarılı üçlüsü her daim kazandırır.00 Yorumla
+1 yılBen dolgun sevmiyorum. Model gibi görünen kadınları seviyorum. Ama kalçası ve memeleri ideal büyüklükte olmalı tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha dikkat edici daha olgun ergen ergen tipler değiller bizi anlıyorlar yeni 20 de olanlar gibi değiller bir kızla tanışmak istersek onlara hayvan gibi bakıyorlar sonra kaçıyoruz o yüzden olgun kadın severiz biz
00 Yorumla
+1 yılDolgun kadın fazla ilgimi cekmezde birini gördüm baya tatlıydı nasil derler bilmem aklıma gelmiyor vücudu cok uyumluydu
00 YorumlaYok öyle bir şey. Türk kadınları genel de dolgun. Haliylen biz de elimizdekiyle yetiniyoruz :))
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler aslnda öyle bir ayrıma girmiyor bence nefes alsın yeter onlar için
10 Yorumla Tümü sevmiyor ama elinde başka seçenek yoksa kabul edebilir
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir tespit 😁 dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak için kabul eder
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkeklerde her şey ters işliyor. Dolgun diyorlar dışarıda zayıf olan kızlardan gözlerini alamıyorlar.
21 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek sevmez bence ben sevmem ne o heryeri patlayacak gibi
00 Yorumla
+1 yılolgun oldukları için seviyorlar 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılZayıf kadında dişiliğini kullanıp daha seksi olabilir bence daha ateşli olur hem
00 Yorumla Dolgu kadın tahrik ediyor erkekler ondan seviyor
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok ponçik tam tersine 34 bedenini zayıf vücutlu kadın seviyorum ben
00 Yorumla
+1 yılKim demiş onu yaa. Dolgun kadın sevmem, ama cüzdanı dolgunsa kaçırmam. Tamamen duygusal 😃
00 YorumlaKadınların uzun boy geniş omuz sevmesi ile aynı sebepten
01 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum valla İnce çıtı pıtı minnoş olsun benim olsun 🤗
00 Yorumla
+1 yılHayır canım ben dış görünüşüne önem veren biri değilim
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde dolgun kalçası yerinde göğüsleri yerinde fiziği güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha doğurgan göründükleri için Doğurganlık sinyallemesi yapan kadın o kadar çeker Kalça ve Göğüs bu yüzden çekiyor erkeği Ama tabi Cinsel olarak sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende oyle seviyorum. Genc kizlar genelde zayif oluyor ama 30 yas ustu kadinlar daha dolgun oluyor. Tercihim hep yası buyukler. Birde daha zevkliler işi biliyorlar , hareketleri bile cezbedici.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum. Zayif seviyorum. Ince bacak, kücük veya düz kalca falan
00 Yorumla
+1 yılNe olgun ne dolgun sevmiyorum, çıtır seviyorum hala da öyleyim
00 Yorumla
+1 yılKadını kadın yapan hafif hatları dolgunluktur. Kocaman goethe meme istemiyoruz
00 YorumlaBilimsel olarak; ekonomisi kötü olan erkekler sever. İyi olanlar ise fit.
30 Yorumla
+1 yılIQ ile bağlantısi hakkında çalışma yapılmış. IQ düştükte daha balık etli, daha iri memeli kadınlar tercih ediliyormuş.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bence ne zayif ne kilolu ortasi olmali işte mesela ben minyonum ne zayifim ne balik etli ortasiyim tam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler olgun kadın mı seviyormuş hiç güleceğim yoktu, nedense tam tersi zeka yaşı 5te kalmış gibi düşünüp yaşayan kızlara tapıyolar sanki?🙄
01 Yorumla- +1 yıl
Dolgun diyor :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa ben de begenmem dolgun olmayan kız o ne öyle tahta gibi vurdun mu şaplamaz bile yapay bir iskeletle yapsan aynısı bir şey hissetmezsin ki
04 Yorumla- +1 yıl
Hemcinsini gömdün, benim mesela mide problemim var zayıf biriyim kilo alamıyorum ve senin bu yorumun beni çok üzdü şu an kendimi kadın gibi hissedemiyorum sayende. Sağol
Cevap sahibi+1 yıl@aynıbenimgibi ama seninki bir sorunmuş sonuçta bunu bilerek yapanlar var ayrıca konumuz kadınlar olduğu için öyle dedim kendi fikrimi belirttim kimisi zamzayif yapıyor kendisini sonra da bununla övünüyor görüntüsünü bile beğenmiyorum sorunu olanlar ayrı tabi
Cevap sahibi+1 yılBence öyle uzun ve ince olan kadınlar kadına benzemiyor erkekle kadın arasında belli olacak farklar olmalı vücuduna bakınca kadın vücudu denebilmeli tekrar ediyorum sorunun varsa zaten kendini araya bile katma
Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Kadın dediğin dolgun olur Büyük meme Dolgun etli dudak Basenli kalça Büyük popo
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun cevabını öğrenince eline ne geçecek çok merak ediyorum mesela gelse bi bilim insanı açıklasana sana ne olacak ne kazanacaksın da bunu soruyorsun boş laf salatası işte
21 Yorumla- +1 yıl
❤❤ kesinlikle harikulade bir cevap
+1 yılOyle birsey yok seninki algida secicilik
Erkekler nefes alan her disiden hoslanir hayvan onlar insan degil
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kişiye göre değişir. Erkeklerde perişan boyutu ve kalınlığı önemli olduğu gibi.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPenis *
- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım