Herkesin farklı tercihleri ve görüşleri olduğunu unutmamak önemlidir. Genellikle, insanlar kaba davranışları, saygısızlığı ve özensiz kişisel bakımı itici bulabilirler. Ancak bu, kişiden kişiye değişebilir.
İlkokulda çok oluyordu, erkeklere kafa tutmaları yani erkek gibi kafa tutmaları Çok fazla kaslı vücut Ağızın küfüre çok alışması Adidas eşofman takımı ile keko gibi gezmeleri Erkek saçı gibi çok kısa saç modelleri
Bu sitede devamli takilip kicindan kıl aldirmayan sanki ingiliz kraliyet ailesine mensupmus gibi davranan ego yapmayi bile beceremeyen acaba sitede beni konusurlarmi diye sekillere giren kız mı desem kadın mı desem o tiplerden itici kısmını coktan gecmişler bile. Cevap vermeyince engeller verince yine engeller :D hic bir kadina hakaret etmedim allah icin ama burdakilerin bir cogu hakediyor hakedenin hakkını verdigin zamanda dogal olarak istenmeyen kisi oluyorsun sitede ;)
Eril enerjisi yüksek olanlar Küfr argo konuşmalar Kaba ve erkeksi davranışlar Aşırı derecede dekolteli kiyafetler giyme ( teshircilik derecesnde) Nerde nasıl giycegni konusacagni bilememesi
Miskinlik ve küfürbazlık. Dedikoduculuk. Fazla naif ve kırılgan olması bir de. Ben cevval ve cabbar kadın severim. Şefkatini de mükemmel kombinlemeyi başarmalı o gücüyle.
Bazı kızlara küfür çok yakışıyor🤣🤣 ama hepsine değil tabiki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Erkeğin binbir emekle parası yettiğince normal bir çay bahçesi ya da pastane seçmesi buluşma için. ama kızın beğenmemesi Sevgilinin durumunu bildiğin halde daha fazlasını istemek