Güzellik & Bakım Yüzüm büyüyünce değişirmi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Büyüdükçe yüz hatlarımın değişeceğini daha güzel olacağını söylemişlerdi doğrumu? Kaç puanlık yüzüm var sizce? Yüzüm büyüyünce değişirmi? Cevapla Güzellik Soruları Puan Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı. Yüzün güzel evet ama inşallah karakterin de güzel olur yüz felan geçici boş ver 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu devirde dış görüntü güzel olmazsa kimse içini merak etmiyor maalesef Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla ft06yl 1 yıl Evet orası öyle tabi ağzım güzellikten yandığı için söyledim tabii ki dikkatimi çekince içinide merak ederim yani mükemmel güzellik değil bir tık güzellik bana yeterli Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 10 üstünden 6,5. Site ortalamasının üstündesin. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Düz 7 yapsaydın bari abi Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Büyüyünce 7 olursun belki Yorumla Soran 1 yıl laf sokmaya çalıştın şimdi sen bana Yorumla akillandimuslandim 1 yıl Valla sokmadim bana kötü bir şey demedin ki laf sokayim Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnsan yaşadığı sürece herşeyi değişiyor oturuyor yaşı yüzü kafa yapısı 0 0 Yorumla
res235 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Yüzün çok güzel , değişmesine bile gerek yok bence. 10 üzerinden 9 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı. seni ham yaparlar yaparlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kim ham yapicakmis Yorumla arascanpolat 1 yıl ben yaparım Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bnce güzel ya yüzün gittikçe değişir zaten 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim sende çok güzelsin cidden Yorumla Lipia 1 yıl Teşekkürler balım 18 falan mı yaşın Yorumla Soran 1 yıl Evet 18 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. Yüzün iyi bence pek değişeceğini sanmam 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yüzün güzel zayifliginda güzel 0 0 Yorumla
GlnrByrr Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Zaten güzelsin kanka ilerde daha güzel olursun 0 0 Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Allahım çoluk çocuk gelip soru soruyor aq ya 0 1 Yorumla dontkillmyvibe 1 yıl Kaçlısın lan sen Yorumla
ikhebgeenzinmeer Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl yüzün çok güzel MashAllah 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ya çok teşekkür ederim, o senin tatlı bakışın 😻 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değişir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yüzün güzel evet ama inşallah karakterin de güzel olur yüz felan geçici boş ver
Bu devirde dış görüntü güzel olmazsa kimse içini merak etmiyor maalesef
Teşekkür ederim 😊
Evet orası öyle tabi ağzım güzellikten yandığı için söyledim tabii ki dikkatimi çekince içinide merak ederim yani mükemmel güzellik değil bir tık güzellik bana yeterli
10 üstünden 6,5. Site ortalamasının üstündesin.
Düz 7 yapsaydın bari abi
Büyüyünce 7 olursun belki
laf sokmaya çalıştın şimdi sen bana
Valla sokmadim bana kötü bir şey demedin ki laf sokayim
İnsan yaşadığı sürece herşeyi değişiyor oturuyor yaşı yüzü kafa yapısı
Yüzün çok güzel , değişmesine bile gerek yok bence. 10 üzerinden 9
seni ham yaparlar yaparlar
Kim ham yapicakmis
ben yaparım
Bnce güzel ya yüzün gittikçe değişir zaten
Teşekkür ederim sende çok güzelsin cidden
Teşekkürler balım 18 falan mı yaşın