Güzellik & Bakım Göz renginiz ne renk. ne renk göz seversiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim gözüm mavi resmi aşagida ama karşı cinste siyah kahve vs göz seviyorum. Güncellemeler1 yıl Guncell Göz renginiz ne renk. ne renk göz seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kahverengi gözlüyüm. Her göz rengini beğeniyorum, hepsi ayrı güzel. 1 0 Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Benimkiler tam tersi koyu kahverengi siyaha yakın 1 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cam gibi gözlerin var gözünden telefon görünüyor 🙃 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ay çoksel seninle mix bebekler yapma fikri çık aklımdan ksjdkd 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂 sesli güldüm Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ben açık kahverengi ama yeşilde çok severim 1 0 Yorumla
ayşe57 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 47% 1 yıl Çok güzel gözlerin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Biriistekurcalama Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Yeşil 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Yeşil de fena değil güzel bir renk Yorumla Biriistekurcalama 1 yıl Çoğu kişi beğenir maviye kaçan yeşil değil has Yeşil benimki Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim 😂 Allah nazardan saklasın güzeldir eminim Yorumla Biriistekurcalama 1 yıl Teşekkür ederim tabikide güzel Allah yaratmış sonuçta Yorumla Soran 1 yıl Rica ederimm ne demek 😊 Erkekler renkli göz seviyor kadınlarda takiplerini düşünemiyorum şu an 😂😂 Yorumla Biriistekurcalama 1 yıl Anlamadım takiplerini mi rakiplerini mi Yorumla Soran 1 yıl Taliplerini klavyenin azizliği sana yazan çok kişi vardir Yorumla Biriistekurcalama 1 yıl Yok ya bir elin parmağını geçmez yazan kişilerin yazanlar da bu siteden bu sitedeki herkes birbiriyle konuşuyor Yorumla Soran 1 yıl Haklısın bana yazanlarda olmuştu mesela da ama İstanbul'dan olmadı ve burada herkes +18 şeyler pesinde öyleleriyle konuşulmaz boş is Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeşil 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Aaa yesilde farklı gerçi Yorumla Imtomriss 1 yıl Koyu yeşil ela da denebilir ama karşı cinste renkli göz hoşuma gitmiyor Yorumla Soran 1 yıl Ay genelde hep öyle oluyor sanırım ondan dolayı aşkta şanssızım :/ renkli göz sevmiyor kadinlar Yorumla Imtomriss 1 yıl Bununla bir alakası olduğunu sanmıyorum tamamen nasip Yorumla Soran 1 yıl Ya da nasibim şimdilik yok.. 😔 Yorumla
WinnerWomann Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Var iste bir renk görüyoruz yetiyor jsksmjx 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 haklısın Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 47% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 515 cevap paylaştı. Parlament mavisi 😃 1 0 Yorumla
m Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 909 cevap paylaştı. Koyu kahve rengi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kahverengi gözlüyüm. Her göz rengini beğeniyorum, hepsi ayrı güzel.
Benimkiler tam tersi koyu kahverengi siyaha yakın
Cam gibi gözlerin var gözünden telefon görünüyor 🙃
Ay çoksel seninle mix bebekler yapma fikri çık aklımdan ksjdkd
😂😂😂😂 sesli güldüm
işte bu görsel gibi renk
Ben açık kahverengi ama yeşilde çok severim
Çok güzel gözlerin
Çok teşekkür ederim ☺️
Yeşil
Yeşil de fena değil güzel bir renk
Çoğu kişi beğenir maviye kaçan yeşil değil has Yeşil benimki
Merak ettim 😂 Allah nazardan saklasın güzeldir eminim
Teşekkür ederim tabikide güzel Allah yaratmış sonuçta
Rica ederimm ne demek 😊 Erkekler renkli göz seviyor kadınlarda takiplerini düşünemiyorum şu an 😂😂
Anlamadım takiplerini mi rakiplerini mi
Taliplerini klavyenin azizliği sana yazan çok kişi vardir
Yok ya bir elin parmağını geçmez yazan kişilerin yazanlar da bu siteden bu sitedeki herkes birbiriyle konuşuyor
Haklısın bana yazanlarda olmuştu mesela da ama İstanbul'dan olmadı ve burada herkes +18 şeyler pesinde öyleleriyle konuşulmaz boş is
Yeşil
Aaa yesilde farklı gerçi
Koyu yeşil ela da denebilir ama karşı cinste renkli göz hoşuma gitmiyor
Ay genelde hep öyle oluyor sanırım ondan dolayı aşkta şanssızım :/ renkli göz sevmiyor kadinlar
Bununla bir alakası olduğunu sanmıyorum tamamen nasip
Ya da nasibim şimdilik yok.. 😔
Var iste bir renk görüyoruz yetiyor jsksmjx
😂😂😂 haklısın
Mavi
yeşil ve mavi
Parlament mavisi 😃
Koyu kahve rengi
Kahverengi, iyi bence