Bu kişibenım. Yarın mezuniyetim var akşam 6 da. ama bacagım nokta nokta kırmızı kırmzıı ağdayı yaptıralı 7 saat oldu. O saatten berı 4 saat sonra kuaförde sürülen agdayı yıkadım onun yerıne sonra kuruyunca kendım ağda paketlerinden çıkan mendılle sildim yedırerek. 2 paket ovaladım iyice masaj yaptım ama sonra hemen onu da yıkadım ( jilet yapmak için zaten yıkayacaktım Kuafördeki sürülenı ben de evdekını de sürdüm üstüne masaj yaptım kaç dk belkı emer etkisi olur dıye 2 paket ama sonra hemen yıkadım bilmiyorum kafam çok karısık kısaca) işte sonra jilet gecınce üstünden, bır paket yağlı mendıl daha sürdüm. Sonra onun kurduğunu hissettim sımdı bıdaha o yaglı mendille sildim masaj yaparak o mendıller sadece temızlemeye yarıyo demeyın nolur benım amacım bacagı nemlı tutmak vazelin falan da yok nemlendirici de yok çek kopar ağda bezlerının içinden çıkan mendıle muhtaç kaldım. Kurulduğunu hıssettıkce sürüyorum sızce kaç paket daha sürmem lazım bu yaglı mendılden bu kanamalı gibi duran nokta nokta bacak tam kurtulmak için :( en ufak kıl tüy yok ama bacagım kanlı noktalarla dolu sanki. Nemlı tutmaktan başka çare gelmıyor elımden. Sızce bunun duzelmesı için kaç kere daha surmelıyım 1 tanecik ıslak mendıl çıkyor zaten ıcınden. Mezuniyet de yarın akşam 6 da. Düzelecek mi :((
Kuaförde surulen yağ ile bu mendıldekı yağ oıl bılmem ne yazan ıslak bezin aynı işlevi gördüğünü soyleyın nolur erken yıkamak zorunda kaldın çünkü kuaförün sürdüğünü. Ya o yağ bu kırmzıı bacağa engel olacaktıysa ama bu mendilın de engel olması lazım :(( umarım yanlış bısey yapmamısımdır... Mendille aynı işlevdedır umarım erken hareket etmıs olmak istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dur dur panik yapma hemen neden panik yapıyorsun yarın akşam 6 ya kadar eğer gitmezse tak ince ten külotlu çorabı ve git bu akşam da zeytinyağı sür istersen?
Bu sefer de külotlu çorap alma bilgim yok aceleye gelıo yanlıs bır tonunu gıyme ihtimalim var :((
Fileli de var aslında benım onu gıysem elbısem de sıyah zaten ama mezunıyette hıc fılelı giyen gormedım en anormal benım yıne öf ya.
Fileli kızarık ligi bıraz kapatır mı ki bilemedım
Ben sana bilgi verebilirim sakin ol çok panik ataksın ama ya gerçekten tonunu söylerim sana nerede yaşıyorsun hatta en yakın konumunu bulayım?
Bi de oranın aydınlatması nasıl olcak bilmiyorum ki ya. Belkı fılelıden de çok bellı olur sahneye falan çıkcam ya ten renfgı alsam ışıkları bilmediğim için onu da yanlıs alabılırım. Ten rengi en açık rengını istesem satıcıdan yok gibi olanlardan açık ten dıye ayrı kategori var sanırm kafam karıstı benım o yüzden mesela alırken açık ten yok gibi mi dicem yoksa ten rengi yok gibi ver mi dicem yaa
Fileli çorap mı kızarıklığı düşünmek gerekir bi yorum yaparım buna
Zeytınyagı evet oluyor ama bana fazla yaglı gelıyor o
Ya çok saol. Burdan demıyım ama şehrı ama her yerde vardır zaten sadece çorap bılgısı lazım
Yap zeytinyağı ile olsaydım ben yapardım ya sabaha kadar zeytinyağı eski haline döndürür veya bazen döndürmüyor insana göre değişiyor fileli çorap da onu kapatabilir hatta daha iyi olur ince çorap ta kapatabilir yani biraz sakin olman gerekiyor
İstiyorsan açayım yaz? Önerileri de yaparım fikirlerimi de?
Ya ben onla bıtlenırım dıye korkuyorum kullanamam onu bu yagli mendillerı bıtırsem? İyice değerlendiriyorum yarın belkı evden 12 de bıle çıkarım 12ye kadar uyusam zaten çorap arıcam kuaföre gıtcem saç makyaja mezuniyet yerını arıcam oraya yürücem bide arabada yolu var yürüme de var bilmiyorum kaçta çıksam ama çorap ayrı bı dert oldu gerçekten 3 te çıkardım normalde 12 ye kadar çektim şu çorap yüzünden aramayı gerektırır belkı dıye pf ve gidip alıp eve tekrar gelip hazırlanması var işte ondan uzun zaman alır gibi
Fileli giymek istiyordum zaten ama içimde giymeme isteği vardı onun ıcın ugrasıyorum kaç saattır ama düzelecek gibi degıl o yüzden barı ugrastıgıma degsın dıye yok gibi olan çoraplardab almak istedim. Uğraşmak istemezsem yıne eskı hazır dusuncemde olan fileliyi giycem ama ozaman da ugrastıgımın anlamı kalmamıs oluyo uğraşmadan da gıyerdım fılelıyı çünkü okadar yağ sürüyor kaç saattır ince tuylerı bıle aldım guvenım tam ama bacak kızarık nokta nokta kanlı öf ya. En son jilet yapmıstım zaten...
Olur çıkabılırsın hızlıca konuşalım uyku da önemli çünkü her şey kritik şuanda p😂😭
www.hepsiburada.com/penti-5-den-ultra-ince-yok-gibi-kulotlu-corap-kod-renk-acik-ten-gymbrnm-pm-HBC000059OVFG sakin ol sadece süreci birbirine katacaksın yavaş yavaş düşün hareket hızlı ama düşünmen yavaş olsun panik atak olma bak şimdi link attım bak linke eğer aynı gün içerisinde geliyorsa gelsin yoksa da züccaciye gibi yerlerde ara bulamadıysan da tak fileli çorabı şehir belirtseydin şehire göre arardim çünkü Türkiye'den aramıyorum zorluk çıkıyor
Çıktım 😂
Zaten akşama doğru altına ince ten rengi opak çorap giy
Ten rengi opak giyeceksem neden ağda yaptırdım ama çıplak bacakla gitmek istemiştim
Hem ince ten rengı satılıyor müdür onların numarası oluyo sanırm ya ince içini gösteren ten rengı varsa koşa koşa gidip alırım
Evet içini gösteren ten rengi satılıyor yaa ondan dedim hem bacakların birbirine sürtmez yoksa yeni ağda yaptırmışsın tahriş olabilir
Ben şimdi bembeyaz tenliyim hangi numara almam lazım aşırı beyazım en beyaz olan cildi düşünün. yani yanlıs almıyım da
Yok gibi çoraplar dan ver desem satıcıya en açık renklı çorabı verır degıl mı
Buz tut iyi gelir ilerdede lazere git pamuk gibi olur
Ama hem yağ hem buz aynanda nası yapcam şu an yağlı mendılle duruyorum
Daha önce neden yapmadın ilk kez mi yapıyorsun