Erkek gibi kılları olan aşırı ama aşırı orman olan bı kız agda yaptırırsa ve nokra nokta kalırsa napmalı?

Bu kişibenım. Yarın mezuniyetim var akşam 6 da. ama bacagım nokta nokta kırmızı kırmzıı ağdayı yaptıralı 7 saat oldu. O saatten berı 4 saat sonra kuaförde sürülen agdayı yıkadım onun yerıne sonra kuruyunca kendım ağda paketlerinden çıkan mendılle sildim yedırerek. 2 paket ovaladım iyice masaj yaptım ama sonra hemen onu da yıkadım ( jilet yapmak için zaten yıkayacaktım Kuafördeki sürülenı ben de evdekını de sürdüm üstüne masaj yaptım kaç dk belkı emer etkisi olur dıye 2 paket ama sonra hemen yıkadım bilmiyorum kafam çok karısık kısaca) işte sonra jilet gecınce üstünden, bır paket yağlı mendıl daha sürdüm. Sonra onun kurduğunu hissettim sımdı bıdaha o yaglı mendille sildim masaj yaparak o mendıller sadece temızlemeye yarıyo demeyın nolur benım amacım bacagı nemlı tutmak vazelin falan da yok nemlendirici de yok çek kopar ağda bezlerının içinden çıkan mendıle muhtaç kaldım. Kurulduğunu hıssettıkce sürüyorum sızce kaç paket daha sürmem lazım bu yaglı mendılden bu kanamalı gibi duran nokta nokta bacak tam kurtulmak için :( en ufak kıl tüy yok ama bacagım kanlı noktalarla dolu sanki. Nemlı tutmaktan başka çare gelmıyor elımden. Sızce bunun duzelmesı için kaç kere daha surmelıyım 1 tanecik ıslak mendıl çıkyor zaten ıcınden. Mezuniyet de yarın akşam 6 da. Düzelecek mi :((
Kuaförde surulen yağ ile bu mendıldekı yağ oıl bılmem ne yazan ıslak bezin aynı işlevi gördüğünü soyleyın nolur erken yıkamak zorunda kaldın çünkü kuaförün sürdüğünü. Ya o yağ bu kırmzıı bacağa engel olacaktıysa ama bu mendilın de engel olması lazım :(( umarım yanlış bısey yapmamısımdır... Mendille aynı işlevdedır umarım erken hareket etmıs olmak istemiyorum

Erkek gibi kılları olan aşırı ama aşırı orman olan bı kız agda yaptırırsa ve nokra nokta kalırsa napmalı?