Güzellik & Bakım Bu rengin adı ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saçımı bu renk yapmak istiyorum kuaför tutturabilir mi sizce? Ve rengin adı ne Bu rengin adı ne? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Uegingerr Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 80% 1 yıl Ayy bu benim saçım palette 7.1 ve 7.0 karısımı duş aldıkça bu renge geliyor tabi saçının açık renk olması lazım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır saçımda siyah boya var aktı bayağı ama. Kuaföre yaptıracağım tutturabilir mi sence Yorumla
Clawxy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl ece ve merve saçı bu genelde gömlek giyer abartı makyaj yapmaz :D 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😄güzel ama Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% 1 yıl L'Oreal. Extra light blonde. Bu rengi dene. Seninki. Hanging. Firmanin urunu? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla ShelbyCobra 1 yıl Lorealdan. Natural. Extra blonde al. dene. Ben. Hangi urunu kullaniyorsun diyen sordum Yorumla
Alfia Takip Et FenomenMaster Yaş: 106 1 yıl Koyu kumral, zorlanmadan yapar. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ay hadi inşallah bi de saçımı siyaha boyamıştım ama aktı eşit açılır mı sence? Komple aynı ton olmasını istiyorum da Alfia 1 yıl Bakır rengi olur. Onu da küllü tonlar kullanarak nötrler Soran 1 yıl Ama küllü tonlar da sonradan bakırlaşıyor? Napmalıyım turuncu veya yeşil olmaması için Alfia 1 yıl Mor şampuan kullanmalısın. Yeşillenme çok açık tonlarda olur. Soran 1 yıl Teşekkür ederiimm umarım tutturabilir
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Küllü kumral gibi duruyor iyi bir kuaföre git ama mahvetmesin saçını 0 0 Yorumla
bitterçikolatax Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Adını bilmiyorum ama çok hoş bi renk 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 632 cevap paylaştı. Bakır sarısı değilmi 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kirmizi degil mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayy bu benim saçım palette 7.1 ve 7.0 karısımı duş aldıkça bu renge geliyor tabi saçının açık renk olması lazım
Hayır saçımda siyah boya var aktı bayağı ama. Kuaföre yaptıracağım tutturabilir mi sence
ece ve merve saçı bu genelde gömlek giyer abartı makyaj yapmaz :D
😄güzel ama
L'Oreal. Extra light blonde. Bu rengi dene. Seninki. Hanging. Firmanin urunu?
Ne
Lorealdan. Natural. Extra blonde al. dene. Ben. Hangi urunu kullaniyorsun diyen sordum
Koyu kumral, zorlanmadan yapar.
Ay hadi inşallah bi de saçımı siyaha boyamıştım ama aktı eşit açılır mı sence? Komple aynı ton olmasını istiyorum da
Bakır rengi olur. Onu da küllü tonlar kullanarak nötrler
Ama küllü tonlar da sonradan bakırlaşıyor? Napmalıyım turuncu veya yeşil olmaması için
Mor şampuan kullanmalısın. Yeşillenme çok açık tonlarda olur.
Teşekkür ederiimm umarım tutturabilir
Küllü kumral gibi duruyor iyi bir kuaföre git ama mahvetmesin saçını
Türkiye’nin %80 i bu saç rengine sahip zor değil
Adını bilmiyorum ama çok hoş bi renk
En sevdiğim saç tonu. Kestane diye biliyorum
Bakır sarısı değilmi
Kestane karamel
Kahverengi
Kirmizi degil mi
Gahve degilmi