Çatlak, kararma, vücutta hafif leke sorunları, hafif göbek, yok denecek kadar ufak meme..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kimseyi özenmeyin olduğu kadar. Ben ilk aşık olduğum kızda hiçbir zaman cinsellik düşünmedim. Evet bazı şeyler erkekleri daha çok kendine çeker ama fiziki şeyler için gelen çabuk gider sadece bir objeye odaklanılır. Bu yüzden siz kafa dengi, uyum sağlayan, sadık biriyle bir süreç ilerletmelisiniz.
İnstagram'da, Tiktok'ta, arkadaş çevresinde size sürekli cinsellik aşılanıyor olabilir. Evli çiftlerde evet evliliği renklendiren unsurlardan biridir ama daha sevmekten bahsederken vücuda odaklanmak bence yanlış.
Biriyle çıkarsınız benim için sorun değil der bir çok şey yaşarsınız sonra sizin veya onun fikri değişir bir bakmışsınız ilişki bitmiş. Biten ilişki bir taraf için yıkım olurken diğer taraf için başka partner demek oluyor. Sonrs yalanlar dolanlar ilkim sensin demeler falan :))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sorunun içerisinde sevgi var. Sevgi varsa aşk vardır. Aşk varsa kusur aramaz insan. Gecelik ilişkilerin peşinde koşanlar kafanı karıştırmış. Aşk ile cinselliği kıyaslama
07 Yorumla
Soran+1 yılYa 45 yaşında gösteren bakımlı kadınların bacaklarına bakıyorum dışarıda çatlak falan yok hiç bende 15-16'dan beri var neyden dolayı olduğunu da bilmiyorum hayatımda en yüksek gördüğüm kilo 50'ydi
Soran+1 yılTamam da sevmek için de dış görünüş önemli ki ne bileyim ya
- +1 yıl
Bak sana şunu söyleyeyim. Son zamanlarda estetik çılgınlığı zirve yaptı. Güzellik algısının köpeği oldu insanlar. Çok güzel kadın Diyeceğim ama hepsi aynı fabrikadan çıkmış ürün gibi birbirine benziyor! Güzel görünmelerine rağmen bana inanılmaz itici geliyorlar. Kendin ol, kendin kal. Karakterini koru. Tip bir yere kadar! Zeka, Sadakat, sevgi saygıdır aslolan
Soran+1 yılZaten kendimim estetik de yaptırmam ne olursam olayım ama işte dış görünüş de bir noktada önemli maalesef yine de Allah sağlık vermiş elim ayağım tutuyor karnım doyuyor şükrediyorum halime
Soran+1 yılOrası öyle tabi de bu vücutla tiple nasıl aşk yaşıcam bilmiyom
+1 yılHepimiz kusurluyuz. Ben de kendimden memnun değilim ama yapabilecek bir şey var mı? Ki gerçekten seni olduğun gibi sevmeyen birisi nasıl olursan ol ona kusurlu geleceksin. Başkalarını memnun etmek için kendi hayatımızdan olmamalıyız.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen benim kadar kusur da kimsede görmedim ama
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
31Cevap
Sağlıklı olan her insan güzeldir. Bu saydıkların asla kusur değildir, hatta belki bir başkasının hayalidir senin vücudun. “Keşke benim de çatlaklarım olsa ama memelerim küçük olsa, kilom 50den fazla olmasa” gibi 😉 Ayrıca mükemmel vücudu olan kadınlar da aldatılıyor veya terkediliyor. Olay sadece dış görünüş değil. Ancak sen bu halinle kendini sevilmeyecek biri olarak görürsen etrafa da subliminal o mesajı verirsin ve kendini istismara açık hale getirirsin. Yapma. Özgüvenini artırmaya, kendini sevmeye çalış. Bi de senin kusur olarak gördüğün şeyleri seksi bulan erkekler de var 🙂
20 YorumlaÖnce sizin kendinizi sevmeniz gerek. Siz kendinizi sevmeden başkasının sizi sevmesini bekleyemezsiniz. Her insan kusurludur ya da daha yapıcı bir bakış açısıyla; her insan kusursuzdur. Hangi açıdan baktığınıza bağlı. Kendinize eziyet etmeyin, aynada gördüğünüze değer verin.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi sevsem de bu kadar kusurla aşk yaşamam pek mümkün değil gibi
Soran+1 yılBeni seven biri olursa yürütürüm niye yürütemeyeyim ama onu da sanmıyorum
İnan kafa uyumu olduğu sürece bunların bir önemi olmaz bence, ha varsa da bunlar sporla egzersizle düzeltilecek şeyler
00 YorumlaBöyle vücut sanırım kadavra niyetine morg da duruyor dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılLeke geçmişte geçirdiğim hastalıktan dolayı kaldı çatlak da 15-16 yaşlarımdan beri var hayatımda en yüksek gördüğüm kilo 50 bilip bilmeden yargılamayın
Sen kendini sevmiyorsan başkasının seni sevmesini bekleme
050 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi sevsem de bu kadar kusurla aşk yaşamam mümkün değil
Soran+1 yılBenim beğendiğim beni beğenir mi acaba şimdi dersin kendi denginle ol diye bana ama beğenmiyorsam da ne yapayım neyse ya
Soran+1 yılKarşılıklı beğeni olmaz bende ben beni beğenen bile görmedim daha
Soran+1 yılBu özelliklere sahip birini sen beğenir misin mesela
Soran+1 yılSevmek için de beğenmek gerek işte önce
Soran+1 yılİyi de fiziği çirkinse ne olacak
Soran+1 yılGöreceli de yine de göz var izan var
Soran+1 yılOrası öyle de Allâh hiçbir yerden de bir şey vermemiş ki ne verdiyse kötüsünü vermiş bana
Soran+1 yılOlmasa bile aşk yaşarım belki ama böyle de haksızlık gibi geliyor tamam haksızlık değil herkesten kötüsü var ama yine de insanın canı sıkılıyor şükretmek istemiyorum halime sabah namazına kalkma planım vardı bugün ondan da vazgeçtim bu düşüncelerim yine depreşince
- +1 yıl
Aşk yine yaşarsın birisini sevdin diye kimse seni hapse atmaz buna yorum yapan insanlar da karakter olayı pek yoktur herkes sevip sevilebilir ve her şey için gerçekten şükür önemli bence bu düşünceden çık ve namaz için kalk bir ayet vardı göğsünün daraldığını bilmiyoruz diye bence her şeyin zamanı var
Soran+1 yılKimsenin bana eh işte idare eder fena da değil olalım bakalım gözüyle bakmasını da istemiyorum ya bu da kötü bir şey ben düşman olurum öyle insana
Soran+1 yılBir de ben erkek tarafından tercih edileceğim kızlar yine aşırı önem vermez ama erkekler için yüz fizik en önde geliyor ahiret için yaşayan da yaşamayan da böyle erkeklerin hepsi böyle
Soran+1 yılAyrıca olduğum gibi kabul edecekse bile bu fikirlerle edecekse etmesin
Soran+1 yılÇok iyi görünüşe sahip olmamanın kötü yanları işte Allah'a bile yakın olmak istemiyorum bu yüzden
Soran+1 yılBiliyorum ama işte dediğim gibi mesela sevgilim olsa sonra ayrılsak hiç üzülmez bile bu bile can sıkıcı
Soran+1 yılFiziğinin çok iyi olmasına gerek yok beğeniyor olması yeterli
Soran+1 yılOlabilir ama dış görünüş de olmazsa olmaz
Soran+1 yılValla bana kendimi çirkin hissettirecekse ben istemem öyle birini
Soran+1 yılİdare eder fikriyle sevmesin
Soran+1 yılGörünen köy kılavuz istemez
Soran+1 yılPeki bir şey soracağım ne düşündün görünüşümle ilgili
Soran+1 yılDemek ki çirkin olduğumu düşündün böyle dediğine göre ama emin de olamadığın için böyle diyorsun
Soran+1 yılKendimi haklı görmeye çalıştığımı nereden çıkardın
Soran+1 yılSadece dış görünüş önemli olmasına rağmen insanların önemi yokmuş gibi davranmasına sinir oluyorum
Soran+1 yılTamam da ben de hayatıma biri girsin istesem dış görünüşüm yüzünden olmucak insanın kendini sevmesi bile koşullu bu hayatta sana bir tane bile hiç değer veren insan olmasa sen de kendini sevmezsin öyle düşünsen bile sevmezsin
Soran+1 yılİyi geceler
Eğer biri seni vücudun için Sevecekse hiç sevmesini zaten
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Neden sevilmeyesin? Karakterin on numaradır belki ve her şey fizik değil.
00 Yorumlasevilmek vücuduna bakmıyor kalp ve karaktere bakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak tatlım ben normalde kilolu etli butlu şişman biriyim ama o kadar özgüvenim yerimde ki yanimda acayip yakisiklilar olurdu. Disardan görenler bu cocuk bu kizda ne bulmuş derlerdi. Hatta Şu an evliyim kivanc tatlıtuğ a benzeyen bir kocam var. Gecen bir dugune gittik kizlar nasil ya bunun kocasi miymis diye sasirdilar cok da tın acayip bagladim kendime adam gibi adam he hic bir zaman kimseye de guvenmem bir gozum hep ustundedir :))
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Aşk kusursuz sevmektir aşkta hiçbir şeyin görünüşün önemi yoktur
00 Yorumla
+1 yılSpor yaparsın fit olursun para olunca da silikon taktırırsın Oldu bitti Bu kadar dert etme
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılNiye sevilmesin önce sen kendini sevmeyi öğren
00 Yorumla Fazla düşünmek hasta eder. Lütfen iyi şeylere odaklanın ve hayatı yaşayın
00 Yorumla
+1 yılNeden aevilmeyesin? Kimse kusursuz degil sen once kendjni sev degerini bil yeter.
00 YorumlaEvet sevilir de bu saydıklarının hepsinin çözümü var.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşte tam da seni sen yapan kusurlar takma kafaya herkesin kusuru vardır elbet hem seni seven de dışın için değil için için sevsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bana göre kusur değil ama neyse herkesin kendi kararı sonuçta
Cevap sahibi+1 yılSöylediklerini kusur olarak görüyorsan diye söyledim. Soru başlığından anladığım kadar bu yazdıklarından pek de memnun değilsin ya da bunları kusur olarak görecekleri için rahatsızsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanayi de bir laf var :
"Görmeden bir şey diyemeyiz"
00 YorumlaÖnce senin kendini sevmen lazım ki hem sen başkalarını sevebil hemde başkaları seni sevebilsin.
00 YorumlaHerkesin bir alıcısı vardır. Sen iyi bir insan ol gerisini boş ver
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi seni kusurlarınla sevecektir emin ol hepimiz çok güzel ve özeliz🥰
00 YorumlaValla kimi kadınlarda küçük meme çok hoş duruyor. Kişisine bağlı.
00 YorumlaHerkesin zevki farklı. Seven sever. Takılacak bir şey değil. Mutlaka seven olur
00 Yorumla
+1 yılSen olsan sever misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O halde seni de seven biri çıkar 🙂
1 yılÇocuk mu doğurdun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevilir ya sevilir
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. seni bunlar için sevecekse sevmesin zaten.
00 YorumlaEn önemlisi şu; KARAKTERin nasıl?
00 YorumlaSevilir neden sevinmesin benim de kusurlarım var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler cok mu muhtesem koca gobekli kıllılar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen olsan sever misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılMemesiz mi nasıl ya
00 Yorumla
+1 yılacariz sen yeterki kendini sal bana
00 YorumlaSevilmesi zor
00 Yorumla
+1 yılUfak memeler kalça seksi oluyor doğru mu?
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasin
00 Yorumla
+1 yılKalbi sakat olmasın
012 Yorumla
Soran+1 yılKalbiyle seviş o zaman
- +1 yıl
Mesele niye hep sevişmeye gidiyor onu anlamadım
Soran+1 yılCinsellik yaşamıcak mısın sen evlensen
- +1 yıl
Kalbini seversen bedenin ne önemi var
Soran+1 yılBedeni çirkin ama kusurlu
- +1 yıl
Hep diri ve güzel mi kalacak sanıyorsun
Soran+1 yıl21 yaşında da 50 yaşındaki insan kadar kusurlu da olmaz
- +1 yıl
Ruha aşık olursan beden kafidir
Bedene aşık olursan ruhlar asidir
Soran+1 yılKarşına biri çıksa çok çok çirkin bir kadınsa sen de istemezsin onu o yüzden bu lafları söylemeyin
- +1 yıl
Ben onu kabul ettim o beni kabul etmedi
Soran+1 yılÇirkin görüyorsan istemeseydin o zaman
- +1 yıl
Keşke anlaya bilsen
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önemli olan muamele
00 Yorumla
+1 yılHayır hhh
10 Yorumla
+1 yılKararmami var
00 YorumlaSevilebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Çatlaklarım var, göğüslerim küçük. Böyle vücutta biri sevilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım