Güzellik & Bakım Zayıf fit erkekmi yoksa kilolu erkeklermi hoşunuza gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 65 kilo hafif kaslı 85 kilo yağlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Zayıf fit erkekmi yoksa kilolu erkeklermi hoşunuza gider? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
WinnerWomann Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ankete elim değdi :( erkeklerle ilgilenmiyorum sjkaksk 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Soran +1 yıl Lezmisin yoksa lezsen neden bu yönde bir fikrin oluştu Yorumla WinnerWomann +1 yıl Değilim sadece önceki ilişkilerim bana bir daha ilişki yasamamam gerektiğini öğretti ( çok büyük konuştum kesin bir şey olacak ) Yorumla Soran +1 yıl Güzel kızlar hep aldatıyor cirkin şansın yok ondan Yorumla WinnerWomann +1 yıl Aldatma ya aldatilma durumunu yaşamadım ya... çok güzel değilim ya da kusursuz ama illaki vardır karşılıklı hatalar Yorumla Soran +1 yıl Gönlüne göre bulursun umarım🙂 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Zayıf ve fit erkek tabiki 0 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Fit ⛹️ 2 5 Yorumla gönlü-kırık +1 yıl 1.78 65 iyi mi 😂 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl İyidir herhalde Yorumla Soran +1 yıl İyi kanka boy ve kilon orantılı ama spor yapıyorsan daha iyi Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Tekvando 14 yıl Yorumla Soran +1 yıl Boy uzaman kaç yaşında durdu birde 18 li yaşlarda kaç kiloydun şu an 33 yaşındasın 65 kilo bir tık zayıf yaşına göre 70 senin idealin bence ama kasın varsa 65 de iyidir Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok zayıf görünmeyecek fit ve hafif kaslı 1 0 Yorumla
Nida56 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Hiç biri 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aklında var mı bir fizik Yorumla Nida56 +1 yıl Yok aklımda bir fizik zaten seversem dünya yakışıklısıdır benim gözümde diğer erkekleri görmem bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ankete elim değdi :( erkeklerle ilgilenmiyorum sjkaksk
😂
Lezmisin yoksa lezsen neden bu yönde bir fikrin oluştu
Değilim sadece önceki ilişkilerim bana bir daha ilişki yasamamam gerektiğini öğretti ( çok büyük konuştum kesin bir şey olacak )
Güzel kızlar hep aldatıyor cirkin şansın yok ondan
Aldatma ya aldatilma durumunu yaşamadım ya... çok güzel değilim ya da kusursuz ama illaki vardır karşılıklı hatalar
Gönlüne göre bulursun umarım🙂
Zayıf ve fit erkek tabiki
memeler belli olacaksa fit 🤷🏻♂️🤣😂
Fit ⛹️
1.78 65 iyi mi 😂
İyidir herhalde
İyi kanka boy ve kilon orantılı ama spor yapıyorsan daha iyi
Tekvando 14 yıl
Boy uzaman kaç yaşında durdu birde 18 li yaşlarda kaç kiloydun şu an 33 yaşındasın 65 kilo bir tık zayıf yaşına göre 70 senin idealin bence ama kasın varsa 65 de iyidir
Çok zayıf görünmeyecek fit ve hafif kaslı
Fit tâbikiiii
Hiç biri
Aklında var mı bir fizik
Yok aklımda bir fizik zaten seversem dünya yakışıklısıdır benim gözümde diğer erkekleri görmem bile