Güzellik & Bakım Erkeklerin bacakları neden kızların kollarından ince😒? ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bu durum beni sinir ediyor resmen 🥺🥹😒 Güncellemeler+1 yıl Süppeer soru Erkeklerin bacakları neden kızların kollarından ince😒? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Benim ince değil. 1 0 Yorumla
HerkülünKayıpAsası Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Erkek fazla aktivite yapmıyorsa doğal olarak ince oluyor her şeyi, kadının doğurganlığını gösteren şey vücudu olduğu için fazla kaçırmadıkça vücut otomatik olarak yağ bezlerini estetik formda düzenler 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Östrojen az olduğu için normal yani kadınların bacakları kalın olur basenli olur ben şahsen kadınlara ince bacak yakistirmiyorum 0 4 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Ben de erkeklere İnce bacak yakıştıramıyorum😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Kaslı olsun jsjs Yorumla cemm____cemm57 +1 yıl Hafif kaslı , buyrun hem de fazla kıl yok dkdjdbdh Yorumla cemm____cemm57 +1 yıl Neredeyse yok yani ayı denicek kadar yok Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl E benim bacaklar niye kalın, kollarımda ince olmasina rağmen 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Allah vergisi Yorumla LordofJungle +1 yıl Bu hoşuma gitmiyor, kalın bacak feminen bir şey bence. İnce bacaklı olsam keşke. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne yani kızlar hep obez mi 😂 Neden öyle acaba 🤔 benim üst bacak kalın ben elendim siz devam edin 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Benzer kiloda ve boyda olan kız ve erkeklerde kızların bacaklari daha kaslı kalın erkeklerdede üst taraf daha kaslı kalın oluyor 0 3 Yorumla cemm____cemm57 +1 yıl Oha bacaklara bak Yorumla candygirl34 +1 yıl @cemm____cemm57 ne varmış Yorumla cemm____cemm57 +1 yıl Çok iyi bacakların var Yorumla
Hakan3487 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Açılın sadece kekolarla konuşup erkeklere laf atan elifsu geldi, Yol verin geçip gitsin. 1 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Dedi hıyar Yorumla Hakan3487 +1 yıl Dedi fosil Yorumla
Cąlvines Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 93% +1 yıl Bu soru nasıl süper soru seçildi slshsjs Allah vergisi.. 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Çünkü iştee😜😂 Yorumla Cąlvines +1 yıl Master olmuşsun bu arada, hayırlı olsun asşdlğasdkja ben gittiğim de 7 8 xper neydin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla kalin bacakliyi sevmiyor bence kizlar benim kalin ben bile sevmiyorum ☹️ 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Aşırı kalınsa sevilmemesi normal Cevap sahibi +1 yıl Asiri degil herhalde ama kalin iste
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim kolumda bacağımda ince. Kadına kalın kol ve bacak yakışmıyor halterci gibi 0 3 Yorumla meraklıbirpandaa +1 yıl Haklısın zarif olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @meraklıbirpandaa 👍 Yorumla meraklıbirpandaa +1 yıl Boy kilo kaç Yorumla
Resort Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Valla ben bayılırım ince bacaklı hatunlara, ama bazılarına gerçekten kalın bacak ve kalça yakışıyor 0 0 Yorumla
cemm____cemm57 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Benim kalın öyle tipler ne spor yapıyor ne hareket ve sigara içenlerin çok ince oluyor 1 0 Yorumla
Zeynepp028 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Aaa neden öyle düşünüyorsun bu yapıdan yapıya değişiyor bence 😘 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çubuk kraker erkekler çok 1 1 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Hoş değil ama yakışmıyor erkeklere Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Bacak resimimi atardım da neyse 😂 0 4 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl At da bi gözümüz gönlümüz açılsın 😂 Yorumla ft06yl +1 yıl Herkes görür olmaz 😃 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Güzele bakmak sevaptır Yorumla ft06yl +1 yıl İşte nazar değer millet bakar sıkıntı zaten millet kem gözlü gibi Yorumla
kırılan_saat_08 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Harbiden benimkiler de kalın 😂 0 4 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl 🥹 Yorumla kırılan_saat_08 +1 yıl En azından birine tokat yapıştırdık mı kolumuz kırılmaz 😂🤣 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Orası öyle 😂 Yorumla kırılan_saat_08 +1 yıl Kas yaparız kas 🤌😂🤣 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kıskanma nickine tükürdüğüm 😂😂😂 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Edepsiz erko Yorumla kuryeparçası +1 yıl Şşşş yarı imam hatipli sayılırım ben, ayağını denk al bre münafık 👳 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benim kalın fazla bile 0 7 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl En iyisi Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Bilmiyorum güzel durmuyor ama yav Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl İnceler hoş durmuyor asıl Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kalında kot yakışmıyor😂 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Asıl inceye yakışmıyor tayt gibi duruyor ve komik 😂 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yav kalında bilmiyorum ki dığru incesi kötü Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😂 Yorumla
Cedricsizchenn98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Tamamen kas yapısından kaynaklı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Onu fark etmemiştim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Böyle şeyler düşünüp üzmeyelim kendimizi lütfenb 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 663 cevap paylaştı. Kızın kolu kalın olmasin 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok şükür kalın bacaklıyız :) 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Yoo brnim degik😁😁😁 0 0 Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. benimkiler ince değil 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Olur öyle şeyler 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Olmasın Yorumla hARDER_ +1 yıl Olsun olsun iri olanın bi farkı olur Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Çok itici 0 1 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Evet Yorumla
Coguzamanromantik Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Yağ değil daha çok kastan oluşuyor 0 4 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Kemik 😂 Yorumla Coguzamanromantik +1 yıl Yanlişlikla çarpsan heryerin kirilir söyliyim Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq +1 yıl Asıl ben tam tersini düşünüyorum. Çarpsan iskeleti bozulur Yorumla Coguzamanromantik +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
LolitaLoliş Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Öyle mi farkında değilim 0 1 Yorumla eflani7878 +1 yıl @LolitaLoliş değil istersen atim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. kadınlar şişman 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 862 cevap paylaştı. Yapısal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Benim ince değil.
Erkek fazla aktivite yapmıyorsa doğal olarak ince oluyor her şeyi, kadının doğurganlığını gösteren şey vücudu olduğu için fazla kaçırmadıkça vücut otomatik olarak yağ bezlerini estetik formda düzenler
Östrojen az olduğu için normal yani kadınların bacakları kalın olur basenli olur ben şahsen kadınlara ince bacak yakistirmiyorum
Ben de erkeklere İnce bacak yakıştıramıyorum😂
Kaslı olsun jsjs
Hafif kaslı , buyrun hem de fazla kıl yok dkdjdbdh
Neredeyse yok yani ayı denicek kadar yok
E benim bacaklar niye kalın, kollarımda ince olmasina rağmen
Allah vergisi
Bu hoşuma gitmiyor, kalın bacak feminen bir şey bence. İnce bacaklı olsam keşke.
Ne yani kızlar hep obez mi 😂
Neden öyle acaba 🤔 benim üst bacak kalın ben elendim siz devam edin
Benzer kiloda ve boyda olan kız ve erkeklerde kızların bacaklari daha kaslı kalın erkeklerdede üst taraf daha kaslı kalın oluyor
Oha bacaklara bak
@cemm____cemm57 ne varmış
Çok iyi bacakların var
Açılın sadece kekolarla konuşup erkeklere laf atan elifsu geldi, Yol verin geçip gitsin.
Dedi hıyar
Dedi fosil
Bu soru nasıl süper soru seçildi slshsjs Allah vergisi..
Çünkü iştee😜😂
Master olmuşsun bu arada, hayırlı olsun asşdlğasdkja ben gittiğim de 7 8 xper neydin
Valla kalin bacakliyi sevmiyor bence kizlar benim kalin ben bile sevmiyorum ☹️
Aşırı kalınsa sevilmemesi normal
Asiri degil herhalde ama kalin iste
Benim kolumda bacağımda ince. Kadına kalın kol ve bacak yakışmıyor halterci gibi
Haklısın zarif olmalı
@meraklıbirpandaa 👍
Boy kilo kaç
Valla ben bayılırım ince bacaklı hatunlara, ama bazılarına gerçekten kalın bacak ve kalça yakışıyor
Benim kalın öyle tipler ne spor yapıyor ne hareket ve sigara içenlerin çok ince oluyor
Aaa neden öyle düşünüyorsun bu yapıdan yapıya değişiyor bence 😘
Çubuk kraker erkekler çok
Hoş değil ama yakışmıyor erkeklere
Bacak resimimi atardım da neyse 😂
At da bi gözümüz gönlümüz açılsın 😂
Herkes görür olmaz 😃
Güzele bakmak sevaptır
İşte nazar değer millet bakar sıkıntı zaten millet kem gözlü gibi
Harbiden benimkiler de kalın 😂
🥹
En azından birine tokat yapıştırdık mı kolumuz kırılmaz 😂🤣
Orası öyle 😂