bizde insanız bazen alınamayabiliyo normal siz kürkünüzle pardon o döşünüzle atlet giyip dolaşirken biz bisi demiyoz iki bel kılı görüyonuz ÖGHHKK AAAYHGG kizn klı var diyip aglionuz
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben seviyorum ama elimde değil ki, bir de kısa diyip belinin arka kısmındaki kılları gösteriyorlar
valla bende yok ama hormonal bozukluk vs bunlar oluyo ve kılı aldığında çoğalıyo rengi koyulaşıyo bu sefer devamlı almak gerekiyo bel gibi bir bolgeyi kıl her insanda var yani gereksiz tepki vermek sacma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kız olarak bende soğurum şahsen
Kızlardan hoşlanır mısıj peki
Hayır tabikide
bizde insanız bazen alınamayabiliyo normal siz kürkünüzle pardon o döşünüzle atlet giyip dolaşirken biz bisi demiyoz iki bel kılı görüyonuz ÖGHHKK AAAYHGG kizn klı var diyip aglionuz
Ben seviyorum ama elimde değil ki, bir de kısa diyip belinin arka kısmındaki kılları gösteriyorlar
valla bende yok ama hormonal bozukluk vs bunlar oluyo ve kılı aldığında çoğalıyo rengi koyulaşıyo bu sefer devamlı almak gerekiyo bel gibi bir bolgeyi
kıl her insanda var yani gereksiz tepki vermek sacma
kadınlar kılsız erkeklerden hoşlanmıyor diye biliyordum
kıllı olmak var kürkle şort atlet giymek var aq
evet bazılarında hormon fazla var kılları kazak gibi olanlar onları ben de sevmiyorum
yani biz tepki gostermiyosak onlar o haliyle hic konusmasın
Hayır. Çünkü açık saçık insanlara pek ısınamıyorum. Sağına soluna da röntgen çekmem pek. O yüzden farketmem zordur kıl vs.
En doğrusu
İğrenç bana göre
Soğumam 😋
Özellikle sever misin peki
Çok fazla olmaması şartıyla