15'inci yaş günün için dudak dolgusu seçmiştim, 16'da saç boyama, sonra 18de burun estetiği şimdi 19 olacağım ve tekrar dudak dolgusu yaptıracağım.
Zaten 4 ay önce yaptırdım sadece üstüne ekleticem.
Bir de yanaklarımdaki yağı aldırmak istiyorum.
15'inci yaş günün için dudak dolgusu seçmiştim, 16'da saç boyama, sonra 18de burun estetiği şimdi 19 olacağım ve tekrar dudak dolgusu yaptıracağım.
Zaten 4 ay önce yaptırdım sadece üstüne ekleticem.
Bir de yanaklarımdaki yağı aldırmak istiyorum.
Bence asla yanaşmamaya çalış bu işlere yoksa arkası gelir ben mesela sadece burun yaptırıyım derken onu yaptırmışken dudağıma da dokunuş yaptırıyım derim ondan sonra geçiveririm çenemi sivriltcem derim yanaklarımı tombullaştırıyım derim tabi öyle bişey varsa 😂cilt estetisyene giderim fiziğe inerim derken olurum bi seda sayan adı üstünde işte takıntı bu asla bitmek bilmez ve tek bişeye de takılı kalamıyorsun
Bence bir psikoloğa git. Sende beden algısı bozukluğu var çok çok büyük bir ihtimalle. Eğer psikolojini düzeltemezsen muhtemelen yaptırdığın hiçbir işlem hoşuna gitmeyecek ve hep bu şekilde daha fazlasını isteyeceksin. O yüzden psikoloğa gitmek kendini sevmek için atacağın en iyi adım olabilir
Cevap
14Cevap
çünkü öz güveniniz düşüktür bence
Ben dermapen yaptıracam 4 seans sivilce çukurları için.
Bide göz altı için işlem göz kuruluğu yüzünden aşırı yorgun gözüküyom.
Bide göz kenarları Gülünçe kırışıyor ya orayada botoks.
Bide kolajen aşısı yaptıracam.
Bence hepsini birden yaptırırsan doğal güzelliğin kalmaz, yani sen sen olmazsın başka biri olursun :D saç boyama okey de diğerleri estetik olduğu için Hande Erçel'e benzersin
Zaten kendimi hatırlatacak bir şey kalsın istemiyorum kendimden hep nefret ettim
çünkü herkes tarafından beğenilmek ilgi görmek istiyorsun. kendinle lbarışık değilsin özgüven sorunun var insanların kusursuz olmadığının bilincinde değilsin.
Neden acaba kapitalist sistem boyle boyle her gun daha fazlasini istiyceksin bu normal bir sey degil
İçin boş olduğu için.. eğer biraz değer görecek akıl vicdan merhamet hoşgörü gibi özelliklerin olsa dış görüntüye bu kadar takilmazsin
Allahın yarattığı tiple yoluma devam etmeye çalışıyorum bence bana helal olsun😂
Kızlar böyledir. Guzellige cok takarlar dogalari geregi. Ama abartmadan yaparsan daha iyi. Fotografini paylasip bizden objektif görüs alabilirsin. Dolgu sıkıntılı bir işlem çünkü.
Çünkü Allah'ın yaratmasına karşı çıkarak kendini değiştirme çabalarına girmişsin.
Ben güzele güzel demem güzel, doğal olmayınca...
Bu yaşlarda normal ama benden sana abla tavsiyesi bu huyundan vazgeç
Çüşş o kadar küçük yaşta , alişkanlik olmuş seninki çünkü yaptirdikça yaptirasin geldiği için ailen nasil izin verdi o yaşta o kadar estetiğe?
Sen azmıssın erkolar beğensin büyümeden avrat olayım havaları sonra pedofililere davet çıkarıyorsunuz Allah akıl fikir versin
Dolgular yüzünden pişman olan çok insan var.
Üst üste dolgu yaptırmak hele...
Bence daha erken ilerleyen zamanlarda belki düşünebilirsin onun yerine yüz yogalarına yönel derim etkili de oluyor
Kendini estetiksiz sev
Doğal sev
Kendini sev.
Takıntılı olman normaldir
kendini sevmediğin içindir
İhtiyacın varsa demek ki
30a kalmadan da şaftın kayar artik
Psikolojik destek alman lazım durumun normal değil
kendini sevmiyorsun
Yapay kadın olmak üzere devam et
Sen kafayı yemişsin
Niye
Dudak dolgusu yanaktan yağ aldırma nedir. Burun estetigini yine anlarım.
begenılme duygusu
Özgüven eksikliği
Kim değil ki
Küçüken yasadigin sorunlardan dolayi
Bence özgüven problemiyle alakalı.
Fizik nasıl
Geçmişe göre daha iyi ergenlikte kiloluydum baya kilo verdim
Boy kilon kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?