Yüzün güzel ama biraz kilo mu versen acaba?

12 yaşımdan beri duyduğum en boktan iltifattır. Babamın ölümü sonrası (9yaşımdaydım) annemin ablalarımın sorunlarına daha çok ağırlık vermesi ile beraber tek başıma yemek yapıp yemeklere başladım. Hali ile kimse de bana dur demedi. Okul sonrası hazır yemekler beni 19 yaşında 115 kilo birine çevirdi.19 yaşında bir genç kızın yolda orasını burasını gizlemeye çalışması çok bok bi durum. Ameliyat olmaya 22,23 yaşlarımda karar verip oldum.115 kiloyken yüzüme bakmayan itler bu sefer dibimden gitmez olmuştu. Anladım ki; devir gerçekten çok ya bir hal almış, kimse kimsenin kalbi ile ilgilenmez olmuş. Sonrasında eşimle tanışıp evlendim. Doğum sonrası yine kilo aldım ve revizyon ameliyatı olacağım. Boktan iltifatlarınızı, boktan güzellik algılarınızı SİKİYİM. Ben her halimle güzel olduğumu biliyorum lakin bir evlat sahibi olarak onun gün enerjisine enerjim yetmiyor. Ona uyum sağlamak için dinç olmalıyım. Yoksa sizin iğrenç linçlemeleriniz falan bana sökmez, ben o 19 yaşında kendini bilmez kız değilim artık, sizide yerim haberiniz olsun 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Ekmek şeker tuz yok 🫠
Yüzün güzel ama biraz kilo mu versen acaba?