Çok kısayım çok moralim bozuluyor milletin manken gibi boyu varken ben niye küçüğüm kısayım ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
moralini bozma değiştirebileceğin bişi değil
moralini bozdukca daha üzgün hale gelirsin. insan kendi cehennemini kendi yaratır derler.
o uzunlar yaşlanınca yaşını gösterecek hatta daha büyük gösterecek
ama minyonlar hep genç gösterir. KISA boyluların ömürleri daha uzun ve daha sağlıklıdır.
Zekaya bakınca kısa boylular hep daha zeki olmuştur
Uzun boylu olmasanda seni çok sevecek biri elbet olacaktır
38 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için evet kendi kendime üzüyor olabilirim ama mesela diyelim meslek var hani ya da en büyüksün bir ortamda saygı beklersin değil mi? Ama bana oyy ne şekersin ya da işte küçük gibi muamele ediyorlar sinirim bozuluyor
Soran+1 yılOda olabilir aslında😂
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aslında farklı bir bakış açısından bakmamı sağladı olaya bir okul hocam aklıma geldi hemen hemen aynı boydayiz bırak gülüşmeyi bir soru bile soramazdık hiçbir hocam ona soru soramazdı buzdolabı gibi gezerdi ortalıkta şimdi bu aklıma geldi😊🙃
Soran+1 yılEvet bu durumdan kurtulunca çok mutlu oluyorsun çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah zeka, sağlam irade, güzel ahlak versin, kıza da erkeğe de. boy pos falan kafaya takılmayacak şeyler. Güler yüz, temiz kalple açılmayacak çok az kapı vardır.
Ülkemiz adetlerine göre mutfakta birşeyler yapamayan kız 1.80 de olsa dışarıda 1.55 ama mutfağı güzel kadın terjih edilir.
1.85 boyla dünya güzeli veya yakışıklısı olsan aynı anda 2 kişiyi idare ettikten sonra, 1.55 boyundaki kıza veya erkeğe 10/0 mağlupsun.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınız
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aynısı ya bazen yolda yürürken yanımdan geçen insanlara bakıyorum abi önümde yürüyen 13 yaşındaki çocuk benimle aynı boyda gözüküyor ya düşünsene saka gibi
122 Yorumla
Soran+1 yılValla billa birde hani bir meslek olur bir şeyde iyisindir ya da büyüksündür ortamdan hani saygi duyulmasını beklersin ama sana oyy sen şekersiinn diyorlar sinirimi çok bozuyorlar
Cevap sahibi+1 yılAynisi Allah carpsın aynısı bir de senden yaşlarca küçük veletler seni kendiyle yaşıt sanıp sana bakıp dururlar sende ona bakta sevgili olun diye bi tane çakasım geliypr
Soran+1 yılYa yeminle kilon boyun kaç senin? Bana da okulda ne çileler çekmişimdir her okulda nöbetçi olduğumda yok bu ortaokul çocuğu gibi yok bu kesin yeni gelmiş gibi ithamlarda bulunuyorlar dı yine değişmedi yani ben saygı görmek istiyorum banane minyon olmak genç gösteriyor ne yapayım yani
Cevap sahibi+1 yılBende bazen çok takıyorum ama çevremde ki insanları görünce cidden utanıyorum kafaya taktığın şeye bak diyorum Allah yardımcıları olsun ama ya hic kolun olmasaydı bacagın olmasaydı? O zaman kısa olmak icin dua ederdin
Cevap sahibi+1 yıl1.58 boy 49 kilo
Soran+1 yılE herkesin derdi ayrı yani ne yapalım insan üzülüyor birde kusura bakma ama kendime gibi de hakaret oluyor cüce gibiyiz zaten😂😂
Soran+1 yılSenin boy çok iyiymiş daha ne istiyorsun?
Soran+1 yılBenim boyum 1.51 50 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılKeske bir sabah herkes cüce uyansa valla bizle aynı boyda olsalar
Soran+1 yılAma senin boyun iyi ya
Soran+1 yılYani ben 1.50 zannettim benim gibi
Cevap sahibi+1 yılNeresi cok iyi 13 yasındaki cocukla aynı boydayım diyorum yolda onların oldugu tarafta yürümüyorum göze çarpmasın diye
Cevap sahibi+1 yıl7cm var aramizda git cetvelden falan bak 7cm cok mu bisey vallahi kısayım
Soran+1 yılTamamda bir 1.60 sayılırsin topuklu giysen uzunsun yani hani çoğu kadın öyle bu boyda zaten benim durum daha vahim ben gerçekten çocuk gibiyim 151 boyum var yani
Soran+1 yılbir şey diyim mi 7 cm bile benden cok uzun o civarda arkadaşım var emin ol aramızda çok fark var
Cevap sahibi+1 yıl1.51 biraz kısa ama kac yasındasın sporla falan uzatamaz mısın 55 falan olsa gerisinde yüksek ayakkabılae giyersin ben kendimi ariana grande ile teselli ediyorum o da 155 ama giydiği topuklularla dünyanın en uzunu gibi görünüyor
Soran+1 yıl19 yaşındayım ama uzamaz kemik kapanmıştır
Cevap sahibi+1 yılBence basarılı olduktan sonra kimse boyuna bakmaz binlerce örnegi var bunun en basta benim icin ariana grande dedigim gibi kimse boyuna bakmıyor basarısına bakıyor boyun allah vergisi senin elinde degildi ama basarılı olursan bence boy umrunda bile olmaz
Soran+1 yılEvet haklısınız tek umudum böyle kısa olup başarılı insanlar ile bir nebze motivasyon kazanıyorum😂
Cevap sahibi+1 yılEvet o yastan sonra uzamaz bende de uzamıyor artık takmamalıyız ya yüksek topuklu spor ayakkabılar giy
Cevap sahibi+1 yılBende pskeodkepekdn
Soran+1 yıl😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
21Cevap
yemekte kimyon kadında minyon iyidir
32 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi gercekten😂😂
+1 yılBen senden 15 santim daha uzunum ama manken kategorisine gene de girmiyorum ahaha genelde minyon kızlar daha çok seviliyor ve daha genç duruyor
13 Yorumla
Soran+1 yıl15 santim fazla bence yani ben senin yanında çocuk gibi duruyorum bilmiyorum ya benim sinirim bozuluyor bu duruma ne kıyafet tam oluyor ne bedeni tam oluyor işkence her şey
- +1 yıl
Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor çok güzelsindir tatlısındır da üzülme kız
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok mutlu oldum böyle diyince😘❤️
+1 yılKısa boylu olmak avantajdır her erkeği tavlayabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılYa normalde tam tersi değil mi ya?
- +1 yıl
Değil işte ve uzun boylu kadınlar genelde eskort oluyor çoğu
Soran+1 yılTabi benim bir fikrim yok bu konuda o yüzden bilmediğim için sordum inşallah birgün avantajıni görürüm😂
- +1 yıl
Nasıl fikrin olmaz cinsellikte kısa boylu olmak kadında avantaj bunu bütün kadınlar biliyor.. Çünkü uzun boylu bir kadını kucağına alman için zayıf olması gerekir
Soran+1 yılE cinsellik yaşamayınca farkını bilmiyorsun ki
- +1 yıl
istekli insanlar ve kudurmuş akılları fesat
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. minyonlar da ilgi görür ve sevilir emin ol ;) seven erkek çok var denk gelmeye bakar
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle elbette ama ben kendimden memnun değilim
Soran+1 yılİnşallah beğenen olur
Soran+1 yılKendimi asla salmıyorum elbette sadece boy sıkıntı ediyorum yoksa kilomu falan ya da ne bileyim yüzümü beğeniyorum
+1 yılHerkes uzun olacak diye bir kural yok, kendinle barışık ol
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama takıyorum bazen çocuk gibi hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Rica ederim, boş ver hayat kısa bunlara kafa yorma
Minyon daha güzeldir kızım her türlü ben çok severim kısa minyon kız
09 Yorumla
Soran+1 yılAma çocuk gibiyim yani ne yapayım üzülüyorum
Soran+1 yılEvet hep öyle diyorlar bakalım artık o yaşlara gelince anlıyacağız
Soran+1 yılSağolun keşke herkes sizin gibi düşünse
Soran+1 yılAynen kişiye göre değişir
Soran+1 yılAma genelde de erkekler kısa seviyor zaten nedendir bilinmez
Minyon bana neden denk gelmiyor arayipta bulamadıgim
Boyun kac018 Yorumla
Soran+1 yılBoyum 151 civarı kilom 50
Soran+1 yılİyiyimis minyon nasıl denk gelmedi hiç sana?
Soran+1 yılBazıları da minyon böyle küçük olanları komik buluyor sinirimi bozuyorlar
Soran+1 yılPeki benim sence kilom nasıl boyuma göre?
Soran+1 yılTeşekkür ederim bende 50 kiloyum yani normal kilom? Hayır ben aslında kilomu seviyorum bazıları diyor 45 olmalı kısaların kilosu ama boy zaten yok kilo olmayınca bir mantığı olmuyor kadın dediğin biraz hafif kilolu olacak giydiğin kıyafet biraz gösterecek seni
Soran+1 yılYa öyle mi inan ben çok kararsızım kilo verip vermemek konusunda daha karar veremedim
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim yani milletin sözüne bakmıyım?
Soran+1 yıl😂😂 abartma bence illa ki benim gibi birisini bulacaksın değil mi yani?
Soran+1 yılDenk gelir illa ya sanada
ya nolcak uzun biri de belki uzun olmak istemiyor hiç belli değil bunlar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kendi gözünde değerini yükseltmelisin, eğer sen kendini beğenirsen milletin ne dediği asla umrunda olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeveceksen 150 seveceksin demisler
İyisin bence112 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama ben ne bileyim bazen çok kısa olduğumu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılOlsun sonucu değişmeyen şeyleri düşünmek sana birsey kazandırmaz sadece kendini uzersin
O yüzden kendini böyle sev tatlım. Seni böyle olduğun gibi sevecek biri kesinlikle olacak. Ama sen kendini hep sev. Altın olduğunu hiç bir zaman unutma
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama söylenildiği gibi kolay olmuyor cok çirkin hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılKolay olsa kıymeti olur muydu peki
Soran+1 yılEvet çok haklısınız
Cevap sahibi+1 yılO yüzden çirkin hissetme. Ozguvenini hiçbir zaman düşürme. Eminim bu halinle bile çok ilgi çekici birisindir
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Mutluluklar. Hersey gönlünce olsun
Soran+1 yılSizinde her şey gönlünüzce olsun 😊
Cevap sahibi+1 yılDünyaya erken gelmişim 🙈 yoksa yürürdüm sana
Soran+1 yılYapacak bir şey yok :)
Cevap sahibi+1 yılAynen tatlım 🤗🤗
+1 yılBen de minyonum 150 boy hemde ama seviyom bunu bence güzeliz böyle asla moralini bozma
15 Yorumla- +1 yıl
bencede güzelsiniz tek dezavantajınz kilo alırsanız sıkıntı baya yuvarlanarak gezersiniz @happydiedayy
- +1 yıl
@1ömeryıldırımm ay evet Allah korusun istemem kilo
- +1 yıl
erik gibisindir kesin 🤣🤣 @happydiedayy
- +1 yıl
@1ömeryıldırımm 🙄
Soran+1 yılGüzeliz aslında da işte ama ara sıra üzülüyorum çok kısayım diye😂
Bende minyonum ama kendimi seviyorum beğenıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılYa beğeniyorum yani ama bazen ne bileyim çok kısa geliyorum gözüme
Soran+1 yılYani çoğu zaman öyle bir kere genç gösteriyorsun herhalde iyi tarafı o😂
+1 yılYemekte kimyon kadında minyon derler şekerim takma kafana ahahahahahah :))))
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 takıyorum valla kafama
+1 yılBodur tavuk her daim piliçtir.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😊 😊
Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. boy önemli değil ki bunun için üzülme
11 Yorumla
Soran+1 yılBoy nasıl önemli değil ya çocuk gibi duruyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılminyon candır, üzülme
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙃
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMinyon olmak tatlılık katıyor üzülme boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
kimileri ufak tefek sever üzülme
08 Yorumla
Soran+1 yılÜzülüyorum valla
Soran+1 yılÖyle haklısınız elbette at gibi uzun olmak bende istemezdim böyle ortalama boy güzel olurdu da yapacak bir şey yok
Soran+1 yılHayır hiç denemedim
Soran+1 yılBulamadım ki internette varda baktım elbette ama karar veremedim
Kısa boylu kızlar daha çekici
09 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum hiç öyle değil diye düşünüyorum
Soran+1 yılHerkes öyle diyorda minyon olan az mı artık ne😂😂 kimse minyon bulamıyor mu anlamadım ben bu işi😂
Soran+1 yılBilmiyorum artık
Soran+1 yılBende bilmiyorum artık bizim nesil azalıyor😂😂 herhalde hormonlu gıdalardan başka şeyden mi herkes maşallah 1.70 gibi
Güzellik & Bakım konusunda 628 cevap paylaştı. Minyon olmakda iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılBence çok dezavantajları var
+1 yılDaha ne istiyorsun minyon tipli olmak güzeldir
04 Yorumla
Soran+1 yılAma kısayım çocuk gibi
- +1 yıl
Güzel bence 😉
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Takılacağım kişinin minyon sevimli olmasını çok isterdim ben
Güzellik & Bakım konusunda 601 cevap paylaştı. minyon kızlar daha seksi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılAmeliyat ol ozmn
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılminyon seviyoruz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa😂
- +1 yıl
evetttttttttttttt
Minyon kız benim için +
04 Yorumla
Soran+1 yılAma kısayım yani çocuk gibi
Soran+1 yılÖyle ama işte ne bileyim ortamın en büyüğü bile olsan küçük gibi karşılanıyorsun
bende uzunum yerinde olsam bende üzğlürdüm :(
14 Yorumla
Soran+1 yılBoyun kaç?
Soran+1 yılVay be manken gibisindir şimdi😂
+1 yılminyon kız daha iyi
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyor herkes
+1 yılBende öyleym yaa😅
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyunuz kaç😂
- +1 yıl
1.63😅
Soran+1 yılSen minyon sayılmazsın ya artık😂 benim boyum 1.51 ülke şartlarında 1.63 boy iyi yani
- +1 yıl
😅
Minyon kadın her zaman idealdir
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmem öyle mi gercekten?
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılAnlatır mısınız biraz
+1 yılboyun kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl151
- +1 yıl
seni tanımak isterdim. tam istediğim boydasin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim 155 boyda ve 45 kilo
22 Yorumla
Soran+1 yılSenin boyun kaç?
Cevap sahibi+1 yıl178 benim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyun kaç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl151
Cevap sahibi+1 yılÇok tatlı bence ben severim minnak hatunları
Soran+1 yılBilmem tatlı duruyor mu ki
Cevap sahibi+1 yılEe görmek lazım aslında ama bence güzeldir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKacki boyun?
03 Yorumla
Soran+1 yıl1.51
Cevap sahibi+1 yılÖyle komplekse girince bende daha kücük sandim boyunu, bi kadin icin yeter topuklu felan giyerskn disarda bence hic morelini bozma
Soran+1 yılBen kimi görsem boyu uzun yani bence 1.51 uzun değil ya yani benden kısası artık uzaylı 😂😂
+1 yılsenin boy kac
06 Yorumla
Soran+1 yıl151
- +1 yıl
188 birisi senin için nasıldir
Soran+1 yılİyidir elbette😂
- +1 yıl
kilon kaç
Soran+1 yıl50 kilo
- +1 yıl
tanışmak isterdim senle
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Minyon tipliyim, çok moralim bozuluyor. Milletin manken gibi boyu varken ben niye küçüğüm?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler