Birincisi filtre zaten sevmem, doğal olmayan bir şeyi neden var gibi gösterip paylaşırlar anlamıyorum. Bu 90 kg olan birinin filtre ile oendini inceltip 45 kg göstermesi ile aynı şey. İşin kötü tarafı bu filtreli halini gerçek sanması.
İkincisi çil doğal olduğunda kesinlikle kadına müthiş hava katan bir şey. Evet kesinlikle çil sahibi kadınlar güzel.
Ya genel olarak Güzellik olarak diyemem ama bazıları var çok yakışıyor Ben yakıştırıyorum Belki de bir de insan yüzünde olan kişi ile onun o kişinin güzel ya da çirkin olurluğunu belirleyecek bir Meta değildir Bence
eskiden burun çevremde fazlasıyla vardı ancak çocuk iken ilk defa denize girip yandıktan sonra kertenkele gibi deri değiştirdim ve bir anda çillerim kayboldu bembeyazdım buğday gibi kızardım hiç iyi olmadı
Çil sevmem sonradan eklenen filtre, çil makyajı gibi gereksiz geliyor. Ama doğuştan olanlarda farklı bir aura katıyor onlara yakışıyor. Yapay çil kendini çok belli ettiği için güzel durmuyor bence.
Kesinlikle, çiller kadınlara doğal ve çekici bir hava katıyor. Yüzdeki çiller, kişinin benzersizliğini ve doğal güzelliklerini vurgulayarak onlara özel bir görünüm kazandırıyor.