Güzellik & Bakım Jiletle bacağımı kestim ve böyle bir iz estim böyle bir iz kaldı sizce geçer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba duştayken yanlışlıkla jiletle bacağımı kestim ve böyle bir iz aldı sizce geçer mi? Jiletle bacağımı kestim ve böyle bir iz estim böyle bir iz kaldı sizce geçer mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Eğer iz çok derin değilse geçer kantaron yağı kullanabilirsin 0 0 Yorumla
ZEOS12 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Zeytin yağını bir pamuğa koyup izi iyice ovala, bu işlemi çok kez yap, banyodan önce, yüzde yüz geçmese de, iz çok hafıf olacaktır. 0 0 Yorumla
hakanseverrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl gececekgini sanmiyorum gecemis olsun dikkt et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden sen ağda kullanmıyorsun ki jilet'e her zaman için sıkıntılı kadınlar jilet kullanmayı maalesef beceremiyor bunun için Shell kremleri var yara yanık kremleri var onları kullan 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gecer ama zaman alir. Bacaktaki yaralar geç iyileşiyor. 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 543 cevap paylaştı. Jilet izi zor geçer. Dikkatli ol başka yerleri kesme 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Geçer iz kalmaz 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. geçmez bence 0 0 Yorumla
Ist186Boy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Bacakların çok seksiymiş 0 4 Yorumla oldcity026 +1 yıl Bu nasıl bir yokluk🤣🤣 Yorumla Ist186Boy +1 yıl @oldcity026 Seninkiler kadar seksi değilmiş Yorumla oldcity026 +1 yıl Evet bacaklarım çok sexidir 🤣 Yorumla Ist186Boy +1 yıl @oldcity026 Dondurma yalar gibi yalarım onları 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eğer iz çok derin değilse geçer kantaron yağı kullanabilirsin
Zeytin yağını bir pamuğa koyup izi iyice ovala, bu işlemi çok kez yap, banyodan önce, yüzde yüz geçmese de, iz çok hafıf olacaktır.
gececekgini sanmiyorum gecemis olsun dikkt et
Neden sen ağda kullanmıyorsun ki jilet'e her zaman için sıkıntılı kadınlar jilet kullanmayı maalesef beceremiyor bunun için Shell kremleri var yara yanık kremleri var onları kullan
Gecer ama zaman alir. Bacaktaki yaralar geç iyileşiyor.
Jilet izi zor geçer. Dikkatli ol başka yerleri kesme
Geçer geçer merak etme
Geçer iz kalmaz
geçmez bence
Bacakların çok seksiymiş
Bu nasıl bir yokluk🤣🤣
@oldcity026 Seninkiler kadar seksi değilmiş
Evet bacaklarım çok sexidir 🤣
@oldcity026 Dondurma yalar gibi yalarım onları 😂😂😂
Kalır sanırım