Yolda karşılaşıyorum bazılarıyla yüzünde netteki gibi filtre, efekt olmayınca büyük ve geniş duruyor yüzleri. Vucutlarida dümdüz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin boyun kaç? Belki boyuna yakın olduğu için böyle düşünüyorsun. Ben 160 ım ve bana da 185 üstü erkekler asla çekici gelmiyor
Boyumla alakası yok kızın yüzüne bakıyorum leğen gibi geniş üstüne kemikli. Erkeksi aura var
Bu boy kilo indeksine göre değişir bence 180 kız arkadaşım var 70 kilo benden de dolgun duruyor
Onunla alakası yok diyorum kızın kemik yapısı böyle. Nerede uzun kız gorduysem kendime denk asker arkadaşı gibi görünüyor gözüme
Bilemiyorum herkese göre değişir tabi
Peki sence 160 kısa mı
Değil orta boydur o
180ler bana kısa diyor ama nerede 190 üstü görsem %95 i 150lerle geziyorlar bu işten hiç bir şey anlamadım msbzmsbs
Testesteron vardir belki ondandır ama tam tersi uzun kızlar saha güzel geliyor bana
Uzun kızlar dışarda kart duruyor hiç çekici değiller mk
Bilmiyorum benim gördüğüm uzun kızlar hep beyaz tenli süt gibi kumral veya kara saçlı harikalar ya
Özel gibi geliyor bana
Bu özellikler Türkiyedeki bütün kızlarda var aw 😂 ben hiç kısa boylu kara kuru kız görmedim
Bizim bura sıkıntı demek ki
Senin dediğin kızın ten rengi ben boyunu diyorum çok iri duruyorlar kemikleride çok kalın geniş oluyor
Daha kart duruyorlar
Evet iri duruyorlar
kedi ulasamdigi cigere mundar der ;)
Boyum 196 neyine ulaşamayacağım 😂 aksine kafayı yiyorsunuz bize uzun erkek bakmıyor kısa kızlar kapıyor diye
Yhaa 169 yerine 196 yazmis🤣🤣
Düştün dimi boyumu duyunca 😂😂
Ahahahahaa benimkinin boyu 198 bebegim 2 cm kisa olmana mi dusecegim🤣🤣🤣 ay hic gulecegim yoktu😁
Hayali erkek arkadaşın mı 😂😂
🤣🤣 senin boyun mu hayali onun varligi mi hayali tartisilir😉. Neyse uzulme herkes uzun olmak zorunda degil
Göstereyim mi
Calinti foto merakim yok
Neden yalan atayım ki 😂 uzun erkek olarak uzun kızlar erkeksi geliyor asker arkadaşı gibi 😂 genelde kısa erkekler sizi över sizinle olmak ister bakan olmayınca 😂 e size de bakan yok tencere kapak 😂😂
Ozmn niye bu zamana kadar onume cikan her erkek en az 185ti? Aciklamani bekliyorum
Kızlar 185i uzun bulmuyor 😂 190 istiyorlar en az
185 orta boy, en az yazdim ben oraya en uzun yazmadim. Okumanda t9k anlasilan
Zorlama bence 😂 sen sherksin 😂 devsin işte uzun kızlar Shrek gibi hiç çekici değilsiniz 😂😂
Kiyamam kim cnaini yaktiysa baya iyi bir kuyruk acisi kalmis sende🤣
Ay dur kiz unuttum, gosterectin noldu? Goremiyorum👀
İstemedin 🙂
🤣🤣🤣neyse ben cevabimi aldim 😉
Neden canım yanmış olsun ki uzun saçmalama 🙂 uzun kızlar zaten kısa kızlar uzun erkekleri kapıyor diyor bize uzun erkek kalmıyor diyorlar bence canı yanan sensin
Vallaha yavrum benim ne kisa bir kizla derdim oldu ne de kisa erkek veya uzun erkek bulamiyorum diye. burada gocunan sensin😃
Kız halinle harun abi kesildin başımıza 😂 yavrum diyen kızda 😂 boşuna uzun kızlar çekici değil demiyorum be shrek
Jddjdjdjdjhd ya olm olayi anlamiyorsun sanirim😂 tek "uzun" sen degilsin. Senin borun en fazla TR de oter. Buraya geldiginde yuzune bakan bile olmaz. Tabi siz 100 yil geriden geldiginiz icin sizde cok olaayy bir durum gibi gozukuyor😂😂
Avrupa'da bile uzun erkekler kısa kızları tercih ediyor 😂 boyle bir haber okumuştum. Her neyse iri duruyorsunuz bana çekici kadınsı gelmiyor. Kadın dediğin tatlı erkekten kısa olur.
Laf salatasi yapma burada erkek kadin kisa olamaz diye bahsetmiyoruz. Kac kere Avrupaya gittin gordun? Sana cekici gelmek zorunda degiliz bu 1 basindan beri kendini kanitlama geregi duyan snesin bu 2🤣 ozguvensizlik pacalarindan akiyor znsnnss ay neyse kim nasil mutluysa oyle devamke 😁
Olm zaten zorundasınız demiyorum neden çekici değilsiniz diyorum boyun kaç shrek
Neden cekici degilsiniz diyorum xjsshsb olmadi bu jordi
Olur Shrek çok güzel olur
Turkce derslerine geri git sen bence
Tamam abla
1.70 üstü kadınlara bayılıyorum
Erkek gibiler yaw
boy kilo oranı iyiyse tadından yenmez..
Boy kilo değil kızın kemikleri iri geniş suratida kemikli erkek gibi duruyor
Erkeksi
Bu boy muhabbeti baydı artık ya
Yorum yok