Bence gerekli olan yaptırsın estetiği. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence gerekli olan yaptırsın estetiği. Siz ne düşünüyorsunuz?
estetik aslında keyfi olarak yapılacak bir şey değildir
bir sağlık sorunu teşkil ediyorsa mesela kişi nefes alamıyor burnunda eğrilik var o kişi estetik olup sağlık kalitesini yükseltebilir
ama bir kişinin sağlık sorunu yokken kendini bıçak altına atması hem boşa alınan bir ameliyat riskidir her ameliyatta risk vardır
hem de boşa masraftır
Sadece özel sebebi olan, yüzü, gözü, bacağı, vücudunun görüntüsü doğuştan farklı olan... Yani mesela, iki gözü birbirine inanılmaz yakın olabilir. Öyle insanlara estetik yapılmalı bence, ''Ayy dudağım çok küçük, estetik yaptırayım.'' düşüncesi çok saçma. Bence şimdi verdiğim örnekteki insanlar için yasaklanmalı.
Hayır kişinin kendi tercihi yasaklı zihniyete karşıyım o yasaklansın bu yasaklansın bu nedir ya, esnetik çılgınlığını bende pek doğru bulmuyorum çünkü sonu felaket olanlar var ama uzak dokunuşlar olabilir.
Özgür bir tercih, tamamen yasaklanması mümkün değil fakat çeşitli fiziksel ve ruhsal kontrollerden geçirilip "estetik ameliyat vizesi" gibi bir özel izin getirilebilir.
Cevap
9Cevap
bence yasaklamamali
Robot gibi kadınlar türedi aynı fabrikadan çıkmış gibi. Özgün bir ifade, yüz kalmadı. Çok gerekmedikçe yapilmamalı.
Evet en azından sadece ihtiyacı olan tercih etmeli önüne gelen yaptırmamalı
Yasaklansın diyenlerin cogu estetige parası yetmiyor ve etrafında sırf parası oldugu icin yaptirip ondan daha guzel insanları gördüğü icin diyor parası olsa estetik yaptırmayan kisi olmaz emin ol
Kişilerin kendi iradesidir yasaklarla bir yere varamazsiniz
Aşır derecede tek tip olunmaya başladı. Güzel gelmiyor artık çok sıradan bunlar.
O kadar da kötü bir şey değil. Abartanlar kötü görünüyor.
Estetik yapılırda abartıyorlar bazıları sonra başka birşeye dönüşüyorlar
En azından kontrol altında tutulmalı, dudaklara 5 kilo doldurup fok balığına dönüşenler var yahu.
Güzel birinin estetik yaptırması saçma, bazen bazı uzuvlar karekteristik özellik katar onlara dokunulması suç kabul edilebilir
Param olsa bir iki dokunuş yaptırırım açıkçası. Abartılmadığı sürece karşı değilim.
Burun, kulak, göğüs ve abarti olmadan dudak bence normal
Ben küçükken kaza geçirdim diye burun estetiği oldum ortalama 6 saat sürdü çok zordu benim için nasıl normalmiş gibi gidip yaptırıyorlar üstelik yeni görüntüme bile zor alıştım
Bazıları aşırı ya
Evett kesinlikle
Dozunda serbest kalabilir
Bir yerden sonra.. evet yasaklanmalı
bence yasaklammamali
İsteyen istediğini yapsın kardeş bana ne :)
Bence yasaklanmalı önüne gelen estetik oluyor
yasaklanmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?