Güzellik & Bakım Evde kendi kendime wolfcut kesmeye kalksam pişman olur muyum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor (Fotoğraf pinterestten) Daha önceden kuaförde kestirmiştim müq durmuştu ama depremden ötürü orası yıkıldı Güncellemeler+1 yıl O zaman paraya kıyacağız biraz ne yapalım🥲 Evde kendi kendime wolfcut kesmeye kalksam pişman olur muyum? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl riskli bir kesimeğer yanlış yapılırsa kırpılmış koyun yünü gibi olabilir saçınız 1 0 Yorumla
düşünceli-erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Lütfen deneme. Wolfcut gördüğüm an kaçıyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Yakışmıyor kimseye çünkü genel olarak yakışmıyor Yorumla Soran +1 yıl Bana yakışıyo Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Ozaman kes kanka Yorumla Soran +1 yıl Kuaförde kestircem vazgeötim Yorumla düşünceli-erkek +1 yıl Bencede. Ayarsız birine benziyorsun Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bence harika 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Pişman olursun 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. olursun bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
riskli bir kesim
eğer yanlış yapılırsa kırpılmış koyun yünü gibi olabilir saçınız
Lütfen deneme. Wolfcut gördüğüm an kaçıyorum
Neden
Yakışmıyor kimseye çünkü genel olarak yakışmıyor
Bana yakışıyo
Ozaman kes kanka
Kuaförde kestircem vazgeötim
Bencede. Ayarsız birine benziyorsun