Kötü kokuyorsunmu demek istedi alttan alttan yani anlamadım 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİç dış parazit yaptırıyor veterinerler. Sizin de vaktiniz gelmiş olabilir, hekiminize görünmekte bir yarar var 😃😃😃 Dermişim 😃 Sana incelik yapmış işte ne güzel. Ömründe hiç hediye almayan kızlarda var. İyi bak senin ki sana faydalı bir şey almış 😃 Biz bilmeyiz hiç öyle şeyler mesela. Alsa mahçup olur ömür boyu çalışsakta hakkını, ödeyemeyiz 😃 Çünkü bize layık gördükleri tek şey direkt aldatmak, kandırmak olur. Bu kız seninle ciddi demek ki. Hadi hayırlısı 😃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende biraz agzi kokuyordu. Dis macunu ve misvak hediye etmistim. Dis macunu dogal bir sey almistim. Dis macununda zararli maddeler var, ben dikkat ediyorum seninde dikkat etmeni istedim o yuzden aldim dedim.
Misvak icinde sunu dedim yine bende arada kullaniyorum biliyorsun hem sunnet hemde plastik diş fircalarindan daha iyi vs diye bir seyler dedi.. Yani bir de yanina dia fircasi almak istemedim olmaz diye düşündüm. Ama bu sorun kalkmadi ortadan. Ayrildim sonra.
Turk erkeklerimiz kisisel hijyene biraz daha dikkat etse keske. Yani bakimi, cilt bakimi, siyah nokta o bu vs gectim. Olmasi ve zaten yapilmasi gerekeni de bizim erkeklerimiz bakim olarak algiliyor ve kulfet gibi geliyor yapmak ne yazik ki.
Yani killarinizi almaya, agiz bakimi ve vucut kokunuza dikkat edin biraz. Aha yaz geldi, plajlarda da kıllı killi dolasiyorsunuz almak bu kadar zor olmasa gerek.
Bizlerde zor durumda kaliyoruz. Kokuyorsun desek oyle zor. Cozum yolu sunsak kibardan o da anlayip anlamama durumu var.
Yani bu tarz seyleri evlendiginizde karinizin, iliskide sevgilinizin ogretmesine gerek yok, bilmeniz gerekiyor ya hani zaten.
Benim eski sevgilimde yasadigimi hicbir kiza yasatmayin. Baskasi olsa şak diye yuze de vurabilir boyle ima etmek yerine. Yerin dibine girmeyin boyle dikkat edin kisisel hijyen, bakiminiza. Erkek olarak yapacaginiz 3-5 sey var, biz kadinlardaki kadar teferruatli da degil sizin bu kisisel seyler, bakimlar falan ama o az bir seyi bile yapmayanlar var.
Soruyu soran da her turlu sonuc cikar buradan. Hoslanmadigi bir koku duyduysa da yapmis olabilir ya da erkege hediye edilecek hediyelerin basinda da parfum gelir zaten bilemedim. Soruyu gorunce de aklima yasadigim bu olay geldi.
50 Yorumla
+1 yılSevdiği kokuları sevdiği adamla birleştirmek istemiş
41 Yorumla
Soran+1 yılvayy
+1 yıleğer sen kendinden eminsen kötü kokmuyorsan yani kişisel bakımını yapıyorsan bunu kötü algılama
o halde bu sadece bir hediye
kız sevdiği bir kokuyu sana almış ve senin öyle kokmanı istiyordur21 Yorumla- +1 yıl
cevap seçimi için teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
24Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılE napsın su sabun kullanımını öğretemez ya
70 Yorumla
+1 yılParfüm ve saat, hemen hemen her erkeğe hediye edilecek ürünlerin başında gelir. Ancak, deodorant birazcık kafa karıştırıcı. Kokunuz, rahatsız ediyor olabilir ve bunu, size yansıtmadan - Pek başarılı olamamış ama.. - anlatmak istemiş olabilir. Siz, belli etmeden hediyeleri kullanın ve konuyu kapatın. Eğer kırılmış iseniz, siz de, ona makyaj seti alabilir ve bu şekilde mesaj vermeye çalışabilirsiniz.
310 Yorumla
Soran+1 yılHahaha güzel yorum sağol valla
- +1 yıl
Amaç o zaten?
- +1 yıl
Eda Hanım, yazdığınız yorumu anladım. Ancak, siz, Beyefendinin yazdığı yorumu anlamamışsınız. Beyefendi, kokmadığını söylemiş ve ben de, kinaye yapması için öneride bulundum.
- +1 yıl
Eda Hanım, “Neveaşıkbiri“ isimli Hanımefendinin yorumuna cevap olarak kokmadığını yazmış. Siz, yorumları takip etmediğiniz için bilmiyor olabilirsiniz. Her neyse... Konuyu kapatalım, lütfen!
- +1 yıl
Bütün yorumları okumadım. ”Neveaşıkbiri” isimli Hanımefendi, benden önce yorum yazmıştı ve ben de oradan görüp ona göre yorum yaptım. Neyse. Size, bir şey anlatılmaz. İyi geceler!
parfüm ve saat genellikle ilişkide erkeğe alınabilecek güzel hediyelerdir. deodoranta gelirsek te bazı parfümlerin yanında hediyelik ya da takım şeklinde deodorantlar var aynı markaysa parfümle deodorant bil ki takım şeklinde satılmış o da hediye olarak sana almış
12 Yorumla
Soran+1 yılAynı marka
Iyi bari dis fircasi alammais, hadi yine iu yirtmissin.
31 Yorumla
Soran+1 yılBen ona alcam diş fırçası jdjvdk
Eğer kötü kokuyorsan bence kız arkadaşına daha da değer vermelisin. Gayet kibar bir şekilde sıkıntısını belli etmiş demekki.
Duş al ve temiz bedene deodorant sür. Kimse kötü kokan biriyle birlikte olmak istemez.20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin az önce burada soru açtı pis kokuyorsun galiba 😄
24 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama jsjdjs link var mı
- +1 yıl
😄.
Soran+1 yılYok o sevgilim değil bahsettiği kişi bambaşka bişey ya ben duşumu alırım deodorant parfüm kullanırım kokmamki ben
+1 yılYa sadece parfüm etse neyse de deodorant biraz kafa karıştırıcı 😅
13 Yorumla
Soran+1 yılbende onu diyoyum Maşaaa
- +1 yıl
Ya bazen erkekler çok terleyince daha ağır kokuyor yani demek istemiş olabilir. Biraz kırıcı olmuş ama belki önceden sana söylemeye çalışmış ama sen anlamamış olabilirsin 😅 bundan sonra daha dikkat edersin ne bileyim güldüğüne bakarsan çok takılacak birisi değilsin 😄
Soran+1 yılyok ya takılmam ben :D teşekkürlerr 🙏🏻
+1 yılİçinden gelmis almis Niye kotüye yoruyorsun ki anlamiyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılHayırr ya öyle ufak bir kafama takıldıda 😂
- +1 yıl
Farfüm hastasıyım bu arada ben keşke erkek arkadasim olsa da o da bana farfüm alsa nerdee
- +1 yıl
ben alırım efenim
- +1 yıl
@birrrrbilenkizzzz takip ettim dm atarmısınn
Soran+1 yıl@Prensesimi-Arıyorum hahahah ya kıyamam dfgnsjkh
Parfümü anlarım ama deodorantı bilemedim. Bir mesaj var gibi altında, sana sübliminal mesajlar veriyor gibi sevgilin
00 Yorumla
+1 yıl1-Kız arkadaşın kokulara düşkün biri olabilir. Bu da onun kokusal biri yani kokulara karsi hassas biri oldugunu gösterir.
2-Arkadasınizin zihnini okumaya çalişmaniz iliskinize zarar verir.
3-Ter kokusu ile sorun yaşıyorsaniz kisisel hijyenenize dikkat edin. Koltuk altina bebek pudrasi ve karbobatı kariştirip sürün bu ter kokuları için etkili bir yöntemdir.
10 YorumlaGenelde böyle düşünülür ancak parfüm kullanmayı sevmiyorsan insanlar yok sandığı için eksik olarak görüp alıyorlar. Yani bence ima yok, daha güzel kok istemiş hepsi bu.
10 YorumlaNeden bu şekilde düşünüyorsun ki bana da çanta ve saat alındı benim olmadığı için mi ya da roman alındı okumadığım için mi hayır tabii ki o bu şekilde tercih etmiş ve almış sadece mutlu ol.
Daha da önce de düşündüğün durumdan bı yakınma varsa sen daha iyi bilirsin.10 Yorumlayo ben şahsen sevdiğim adama böyle şeyler alırdım. İnsan bazen sevdiğinin ihtiyaç duyduğu şeyleri de almak istiyor)
20 Yorumla
+1 yıliçinden gelmiştir. hem insan bilir güzelmi kokuyor yoksa termiii
30 Yorumla
+1 yılDurduk yerde böyle bi hediye almışsan o kızı hayatının merkezine koy kimse kötü kokuyu istemez o çözüm yolu bulmuş
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Olm bu nasıl soru lan artık erkeklerde kızlar gibi her şeye takar olmuş mıymıy boş boş takıntılar al kullan işte kendinden şüphen mi var bilader
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Deodorant almış olması kibarca "ter kokmanı istemiyorum" demek olabilir. Çünkü tek başına parfüm almamış.
10 Yorumla
+1 yılŞu az önce soru açan sevgiliniz mi yoksa😅
Ben de tam ona sevgilinize şampuan, duş jeli, deodorant, roll on ve parfüm hediye edin demiştim 😅11 Yorumla
Soran+1 yılyok o değil ya
Koku gerçekten çok önemli lütfen dikkat edin soğuyoruz
20 YorumlaKokmanı istediği parfümü hediye etmiştir takılma bu kadar ama sen sık sık duşunu al
10 Yorumla
+1 yılKötü kokmadığına eminsen sadece güzel bir hediye almak istemiştie
10 Yorumla
+1 yılKendinden eminsen yani bakımlıysan öyle demek istememiştir
10 Yorumla
+1 yılMarkası iyiyse sıkıntı yok kardeş.
Parfümün markası nedir?10 YorumlaErkekler nie herseyin altında art niyet ario anlamiom hediye almış işte ne var bunda
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 934 cevap paylaştı. Bence o niyetle almamıştır sana gönül rahatlığıyla almıştır için rahat ol :)
10 YorumlaNasıl koktuğunu sen daha iyi bilirsin diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılYok ya başka bir şey alsa beğenirsin beğenmezsin erkeklere hediye alanı çok kısıtlı ben de şimdi düşünürüm ne olsa diye yaz geldi deodorant parfüm en mantıklısı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu mallar neden yorumda parfüm ve saat normal demis deo demissin bas baya sana b o k gibi kokuyon demek istemis ayril ondan
10 Yorumla
+1 yılO da bir ihtimal ama genelde erkeklere alınacak hediyeler sınırlıdır. Parfüm de onlardan biri.
00 YorumlaBelki de sana bir şeyler hediye etmek istedi ama ne alacağını bilemediği için parfümle deodorant aldı
00 YorumlaOlm siz tarikat mısınız? Biri yıkanmaz, biri okyanus esintisi kokmaz. Nası bi ilişkiniz var olum?
00 Yorumla
u +1 yılBir tek parfüm olsaydı sıkıntı değil de deodorant olunca iş değişmiş
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani böyle şeylere takılmayın artık. Parfüm hediye etmeye korkar oldu insanlar shdhs
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılParfümün kokusunu seviyordur bu arada erkekler de kafasında kurabiliyormuş demek 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Cevaba bak😂 söylediğin iyi oldu beyninizin olduğunu bilmiyorduk çünkü öğrendik😂
- +1 yıl
Fazlasına gerek yok ya o kadar oldumu tamamdır😂
+1 yılİkisinden biri olsa neyse dicemde her ikiside olunca öyle anlam çıkıyor sanki
00 Yorumlaİyi espri. Mesela bu espriyi KS yönetimi olarak anlayabilecek ZEKAda mıdırlar emin değilim...
00 Yorumla
+1 yılÖyle olduğunu sanmıyorum ben ya düşünüp bir şey bulamamıştır
00 Yorumla
+1 yılİnsan nasıl koktuğunu bilmez mi
14 Yorumla
Soran+1 yılSen biliyünmü
- +1 yıl
Biliyom
Soran+1 yılhelall
- +1 yıl
🙄🙄🙄
+1 yılMuhtemelen hsjsjsjsjsj
12 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa sanmamm
- +1 yıl
Şüphe tek gerçektir hsjsjsjs
Kötü mü kokuyorsun ki
14 Yorumla
Soran+1 yılyooo ona öyle kokmamak için duş sayımı bile arttırdım 😂
Soran+1 yılSıkıyom ya amacı o değildir bence
Onların kokusunu sevdiği için almak istedi belki öyle düşünme
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olumsuz düşünme belki o erkek parfümünün kokusunu çok seviyor ve senin öyle kokmanı istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk çükünü bile koklamıştır, pis kokuyorsun kıllı varlık seni
07 Yorumla
Soran+1 yıliyi misin mk ben lazer epilasyona gidiyorum ne kılı jsjcndng
Cevap sahibi+1 yılGöbeğinden çüküne kadar kıl dolmasa gitmezdim zaten knk
Soran+1 yılOlm sen niye bilmeden etmeden sallıyon la kskcksj benim vücudum zaten az kıllı, bende olanları aldırıyorum 3 bölgede, kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır bilir misin 😂
Cevap sahibi+1 yılKnk ben kumral olduğum için kıl az var
Ama kız sana parfüm vs aldığına göre her yerin kıl yumağı ve kokuyor anlaşılan
Soran+1 yılKnk ben sana laf anlatamıyom ya boş ver 😂
Cevap sahibi+1 yılOk habeş maymunu ahahaaa
Soran+1 yılayıp ediyon
Parfüm hediye edilebilir ama deodorant hediye etmişse büyük ihtimalle...
10 Yorumla
+1 yılÇok takılma bra, güzel kokuyorsan jest olsun diye almıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde koktuğun için almıştır bende çünkü almıştım 🙂
02 Yorumla- +1 yıl
Kokuyasa sutlasana parfüm almayla kötü koku gecermi😂
Cevap sahibi+1 yılO kadarını anlasin
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan kendini bilir temiz titizsen bunu takmaman gerekir
00 YorumlaEvet öyle demek istedi
00 Yorumla
+1 yılİkisini de hediye ettiyse vardır bi sıkıntı 🙄😂
10 Yorumla
+1 yılGüzel kök diye hediye etmistir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı. bence öyle demek istemis
10 YorumlaGit Bi duş al demek istemiş 😂 şaka şaka
10 Yorumla
+1 yılBiraz öylr imada bulunmuş gibi
10 YorumlaKnk kız seninle ilgili başlık bile açtı burada
10 Yorumlaİnsan illaki kendini bilir usta
10 YorumlaBende aldım zamanında çünkü parfümleri çok seviyor
10 Yorumla
+1 yılKendim koktuğunu düşünüyor musun? Eğer düşünüyorsan hediye olarak almıştır
00 Yorumla
+1 yılSadece kullandığın kokuyu beğenmiyor koku kullanmiyorsan kullan diyor
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum Belki Aklına Bişey Gelmedi Veya Onlari Görünce O An Almak İstemişte Olabilir
00 Yorumla
+1 yılRencide edici bir durum ayıp etmiş.
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kız arkadaşım bana deodorant ve parfüm hediye etti. Kötü kokuyorsun mu demek istedi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım