Herkes kendinde olmayanı beğeniyor sanırım. Ben de her zaman ince zarif bedenleri daha çekici buluyorum. Tabi ince derken dümdüz aşırı zayıf değil. Şekilli ve fit
Bence kilolu olmak her şeyden önce sağlıklı değil pek. tabi herkesin kendi düşüncesi birde erkekler fit kadın ister gerçi bazılarına fark etmiyor kadın olsa yeter diyorlar. ben sevdiğim kadının dış görünüşüne bakmazdım. daha önemli şeyler var çünkü kalp gibi. uyum ve aşk gibi şeyler
Kadınlara her şey yakışır. Şu, bu, o vay efendim sen ben konularını tartışmak sıkıyor... Kadınlar toplum tarafından baskı yiyor mu evet. Hak ettikleri parayı alıyorlar mı iş yerinde hayır... kadın yönetici cam tavan sorunu yaşıyor mu evet. Kadınlar erkekler tarafından birbirine düşürülüp, güç kaybediyor mu evet... bunları konuşun
bence o kadına göre değişiyor. mesela ben balık etli olmayı seviyorum kendime yakıştırıyorum ama en yakın arkadaşım zayıf beden de daha çekici duruyor. her kadın kendi bedeninde güzel, hepimizin ayrı bir çekiciliği var. 💖
Ostrojen, yag dokudan da salgilanir. Kadin vucudu yaglanmaya daha musaittir. Eger bu orantili bi sekildeyse hos durur zaten. Erkekte yag oraninin fazla olmasi pek istenen bisey degil.
Sevdikten sonra tabiki bunlar önemli değil ama tercihin zayıf ince bel tabiki daha çok ilgimi çekiyor ama zayıftan kastımda kemikleri sayılmasın normal olsun işte.