Güzellik & Bakım Benim bu tırnağıma kim kurban olucak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kurban olmayacaksanız uzatmayın Güncellemeler+1 yıl Tırnağıma kurban olanlara teşekkür edip bir tencere dolma gönderiyorum teşekkürler Benim bu tırnağıma kim kurban olucak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Kimse olmayacak. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Şu parmağı kaldırdığın için rahat 2.5 kilo vermişsindir lan ağır yaşamlardan vidanjör Necla :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Knk kilom 58 abartma Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen önce o tombul ellerini zayıflat kim senin o pis tirnagina neden kurban olsun 1 19 Yorumla Soran +1 yıl El zayıflamaz Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl En az 100 kilosun ellerin bedenini ele veriyor. Sordugun soru cok irite o yuzden acımıyorum kendini kotu hisseder mi diye düşünmüyorum Yorumla Soran +1 yıl Senin dediğinle kendjmi kötü bissedecek değilim üstelik kilom 58 ağla Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Ya yürü oradan besili sementa danası gibisin belli parmaklarindan. Yorumla Soran +1 yıl Şişkoysam sana ne la uza Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Asosyal şişko Yorumla Soran +1 yıl Aynen abicim uza yazma😀 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Sen ancak dolma yollarsın zaten Yorumla Soran +1 yıl Sana yok boşuna umutlanma Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Bana gelene kadar yarisini yer yollarsın zaten istemem Yorumla Soran +1 yıl Zıkkım Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Az ye azzz Yorumla Soran +1 yıl Yemedim bir şey sinir etme beni Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Tombik Ellerin hiç oyle soylemiyor ama Yorumla Soran +1 yıl Ellerim zaten öyle Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Tamam neyse hadi sana iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Sana değil Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Çokta önemli degil Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
angelonmyshoulderxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vay danam vayDolma kalem parmaklarınla milleti mi ezikliyon shdjdkdksf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
operator22 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şahadet parmağını yukarı kaldırmış bi kızı çok severim 0 0 Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şu sitede millet birbirini harcıyor bu tırnağına kurbanlık arıyor. 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tırnağa bak cinayet aleti awk. Sakın birisine pandik falan atma adamın gtünü delersin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla çirkin_cocuk +1 yıl Bu sabah anladım bu sitenin en masumu benmişim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tırnağına da sana da bütün vücuduna da kurban olurum canım benim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl canım ya Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sorunun saçmalığı ve popüler seçilmesi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Jsjdjshd popüler seçilmedi ki Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Dombili parmağı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 58 kiloyum ya Yorumla Aristokratımsı +1 yıl O zaman kemikler kalın boy kısa Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
ÇıtırSavar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hsjdjdjdjekrkrjrj ufacıkk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu🥺 Yorumla ÇıtırSavar +1 yıl Evet çokk Yorumla Soran +1 yıl Bakim seninkine Yorumla
PMB26 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Minik sevimli serçe parmağın tatlı tırnağı🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 🤢🤢🤢🤢 aklı başında biri bunu neden sorar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bencede Yorumla
Derinlik_Sarhoşluğu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Insallah kirilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😡😡😡 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben olmam 0 0 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Çok kişi olur😀 0 3 Yorumla gokhan003 +1 yıl Tombik tatlu Yorumla selayilayda +1 yıl Kimler kurban oldu Yorumla gokhan003 +1 yıl 😂😂😂🙈 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Baban 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seve seve olurum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana yollansa o tırnagini 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana köle bile olur temizlerim o tırnağı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kimse olmayacak.
Şu parmağı kaldırdığın için rahat 2.5 kilo vermişsindir lan ağır yaşamlardan vidanjör Necla :d
Knk kilom 58 abartma
Sen önce o tombul ellerini zayıflat kim senin o pis tirnagina neden kurban olsun
El zayıflamaz
En az 100 kilosun ellerin bedenini ele veriyor. Sordugun soru cok irite o yuzden acımıyorum kendini kotu hisseder mi diye düşünmüyorum
Senin dediğinle kendjmi kötü bissedecek değilim üstelik kilom 58 ağla
Ya yürü oradan besili sementa danası gibisin belli parmaklarindan.
Şişkoysam sana ne la uza
Asosyal şişko
Aynen abicim uza yazma😀
Sen ancak dolma yollarsın zaten
Sana yok boşuna umutlanma
Bana gelene kadar yarisini yer yollarsın zaten istemem
Zıkkım
Az ye azzz
Yemedim bir şey sinir etme beni
Tombik Ellerin hiç oyle soylemiyor ama
Ellerim zaten öyle
Tamam neyse hadi sana iyi geceler
Sana değil
Çokta önemli degil
Peki
Vay danam vay
Dolma kalem parmaklarınla milleti mi ezikliyon shdjdkdksf
Evet
Şahadet parmağını yukarı kaldırmış bi kızı çok severim
Şu sitede millet birbirini harcıyor bu tırnağına kurbanlık arıyor.
Tırnağa bak cinayet aleti awk. Sakın birisine pandik falan atma adamın gtünü delersin
😂😂
Bu sabah anladım bu sitenin en masumu benmişim
tırnağına da sana da bütün vücuduna da kurban olurum canım benim
Erkek ya
canım ya
Sorunun saçmalığı ve popüler seçilmesi
Jsjdjshd popüler seçilmedi ki
Dombili parmağı
58 kiloyum ya
O zaman kemikler kalın boy kısa
Evet
Hsjdjdjdjekrkrjrj ufacıkk