Güzellik & Bakım İpek kirpik yaptırılır mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yapmak istiyorum ama göze göz çevresine kirpiklere zarar veriyor diyorlar kullanıp sorun yaşayan var mı İpek kirpik yaptırılır mi? Cevapla Kirpik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. evet yaptırırsın 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Bence zararlı yaptırma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bi ara kuaföre gitmiştim kızın kirpikleri yoktu bildiğin gözünün birazinda ipek kirpik kalmıştı gerisi yoktu yani 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. Kendi kirpiğin neyine yetmiyo 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ipek kirpik kirpik döker zamanla 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 675 cevap paylaştı. Karar senin begeniyorsan yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evet yaptırırsın
Bence zararlı yaptırma
Bi ara kuaföre gitmiştim kızın kirpikleri yoktu bildiğin gözünün birazinda ipek kirpik kalmıştı gerisi yoktu yani
Kendi kirpiğin neyine yetmiyo
ipek kirpik kirpik döker zamanla
Karar senin begeniyorsan yap
Yaptırılır