Güzellik & Bakım Dış görünümüne 10 üzerinden kaç verirsin? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kendini ne kadar beğeniyorsun, bunu puanlar mısın? 😏💁🏼♀️ Dış görünümüne 10 üzerinden kaç verirsin? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kendime 4 veririm. Öyle normal sıradan bir tipim ekstra bir güzellik yok bana göre ki ben halimden memnunum 😄 1 4 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği +1 yıl Haksızlık ediyorsun kendine senin saçların bile yeter.😏 Yorumla Bikız99 +1 yıl Teşekkür ederim şu an öyle değiller ama saçlarıma çok kıymet veririm. Onların bir amacı var çünkü iyi bakmak zorundayım😅 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği +1 yıl Amacı mı? 🧐Olsundu güzelsin işte bir bütün olarak, gerçekler bunlar.🌝 Yorumla Bikız99 +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben kendimi pek beğenmiyorum dış görünüş olarak bu yüzden de puan vermezdim 1 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kendimi , seni beğendiğim kadar beğenmiyorum :) 1 2 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği +1 yıl Teşekkürler. Yorumla Bubifake24 +1 yıl Rica ederim. Çok hoşsunuz. Yorumla
GOLDENEAGLE1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 7.5 veririm şu an , biraz saldım ama iyi halim 8.5 9 dur 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çiçeklere 10 puan 1 1 Yorumla Senin_için_grldim +1 yıl sen suskun çiçeksin 1 verdim Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. 7 verdim gitti. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendime 4 veririm. Öyle normal sıradan bir tipim ekstra bir güzellik yok bana göre ki ben halimden memnunum 😄
Haksızlık ediyorsun kendine senin saçların bile yeter.😏
Teşekkür ederim şu an öyle değiller ama saçlarıma çok kıymet veririm. Onların bir amacı var çünkü iyi bakmak zorundayım😅
Amacı mı? 🧐
Olsundu güzelsin işte bir bütün olarak, gerçekler bunlar.🌝
Teşekkürler ☺️
Ben kendimi pek beğenmiyorum dış görünüş olarak bu yüzden de puan vermezdim
Kendimi , seni beğendiğim kadar beğenmiyorum :)
Teşekkürler.
Rica ederim. Çok hoşsunuz.
7.5 veririm şu an , biraz saldım ama iyi halim 8.5 9 dur
10 üzerinden 4 veriyorum.
Çiçeklere 10 puan
sen suskun çiçeksin 1 verdim
1 kendime bakmıyorum bazen 😔
4 olabilir çok güzel değilim
7 verirdim
Beş verdim
7 verdim gitti.
9 veriyorum