Güzellik & Bakım Bu burunu düzeltebilirler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cidden estetik olmak istiyorum , bundan daha kötü hale gelemez diye düşünüyorum , bunu yapsalar nasıl olur? Bu burunu düzeltebilirler mi? Cevapla Estetik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Fıstık gibi burnun var gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. düzeltirler elbette 0 0 Yorumla
Memur34 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Öyle kal herkes birbirine benzemeye başladı, yakında farklı olan öne çıkar, doğal olan, herkes yapay surat 0 0 Yorumla
steelwings Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Bu burnun neresi kötü abla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Baksana çıkıntısı çok gibi Yorumla steelwings +1 yıl Gayet güzel doğal duruyo Yorumla
geceleriokuyan890 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şükret bence benim burnum bundan kötü 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tümsekli burun hoş durmuyor çok kötü aboo 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 632 cevap paylaştı. Burunda bir sıkıntı yok 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 454 cevap paylaştı. Estetikle herseyi yaparlar 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 613 cevap paylaştı. Gayet iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nesi iyi egri duruyor 😐 Yorumla cakir2607 +1 yıl İyi güzel abartma Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. düzeltirler tabiki 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gerek yok bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Fıstık gibi burnun var gadası
düzeltirler elbette
Öyle kal herkes birbirine benzemeye başladı, yakında farklı olan öne çıkar, doğal olan, herkes yapay surat
Bu burnun neresi kötü abla
Baksana çıkıntısı çok gibi
Gayet güzel doğal duruyo
Şükret bence benim burnum bundan kötü
Tümsekli burun hoş durmuyor çok kötü aboo
fena değil yav burnun
Burunda bir sıkıntı yok
Estetikle herseyi yaparlar
Gayet iyi
Nesi iyi egri duruyor 😐
İyi güzel abartma
düzeltirler tabiki