AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır değildir. ama mavi göz rengi güzeldir
Soru banaysa evet. Renkli gözlü olmayan kimseden hoşlanmadım, sevemedim, bir ilişki kurmadım. Allah günah yazmasın ama durum böyle.
Abi senin de pek numaran yok ama
Bende öyle görüyorum. Fakat hayal edemeyip kıskanacağın derece de revaçtayım. Ve saçma olan ne biliyormusun? Özellikle renkli gözlü kızlar hoşlanıyor benden. Yurt dışında da pek çok ülkede benimle ilişkiye hazır insanlar var. Tahmin edebileceğin gibi hepsinin gözü renkli. Konu ben değilim fakat evet 1 sıfır öndeler.
Kahverengi gözümle bende aynı değeri görüyorum neden kıskanayım ki gittiğim yerlerde İngiltere vs oradaki kızlar da beni beğendiğimi söylediler ama kalkıpta ben şöyleyim böyleyim diye kimse senin kadar ego kasmadı
Bak gördün mü sende de zeka eksikliği var. Tutupta bir numara olmadığını iddia eden sensin. Ben ise tamamiyle gerçekleri yazdım. Ne bir yalan ne bir itham. Bu durumda yukarıda yazdığım yorumumum da ne kadar haklı olduğumu kanıtlıyor. İşine bak. Bok rengi gözlü kadınlar renkli gözlü kadınların gerisindedir. Net. Daha fazla itham etmek istiyorsan en az senin kadar pisleşirim ona göre.
Senin gözün ne renk kskskdkskdks
Benimkiler sahte mi yani puahhadhhajsjaj abi kızlar soruyor da takılmaktan contalar gitmiş senden zeka eksikliğini de bu platformdan tespit etmen Einstein seni
Siyah gçrünmüyor mu? Kahverengi değil bildiğin japon siyahı. Neyse kanks soru sordun cevap verdik. Fotoğrafım olmasa kabul mu edecektin. Sen beni beğenmedin diye yalan mı söyleseydik ne istiyorsun anlamadım :D Ayrıca ingiltere de 3 sene yaşadım 2 sene londra 1 sene southampton da. Kızlar beğeniyor diyorsun. Kızları tanımıyorsun sanki. Yanyana ike off çok ateşlisin bebek gibisin arkandan keko derler. Bu dünyanın heryerinde böyle :D
Abim ben turist olarak gittim kalkıpta arkamdan konuşacaklarını sanmıyorum hadi diyelim İngiltere de öyle gittim geri kalan tüm ülkeler de de öyleydi erkeklerden bahsetmedim abazalar dersin diye sen buna da kılıf buldum ayrıca gözün bk rengi siyah bilimsel olarak imkansız :)
Kızım sen mlmısın ya. Kaldıramayacaksan soru sorma. Kızlar soruyorda senin gibileri tokatlamak hoşuma gidiyor. O kdr salksınız ki hayatı kendi daracık pencerenizden görüp yorumluyorsunuz. Bebeğim ben 22 tane ülke gözüp 4 farklı ülkede yaşadım. Senin gözün sahtedir diye bir yorum mu ypatım ben neyin kafasını yaşıyorsun? Okadar çekemiyorsun ki kıskançlığından ağzın ile cinsel organın arasındaki yarıklar birleşecek. Ulan hem bana laf atıyorsun. Hem gerçeklere katlanamıyorsun. Hem soru sorup cevabından hoşlanmayınca yırtınıyorsun. Dön bir bak kendi haline ne kadar acınacak ve zavallıca hareket ediyorsun.
Bilimi akp den mi öğreniyorsun :) Göz rengim siyah. Göz bebeğile çevresi arasında ki renk farkını anlaman için burnumun dibine girmen lazım. Senin gözün renkli değil diye bir laf mı ettim ben? X bir ortamda ilk farkettiğim insan gözü renkli olandır net. Birileri de çıkar der ki ben ela gözlülerden hoşlanıyorum. Onlara laf mı attım? Yok bilimsel yok turist olarak gititm bilmem ne. Göz rengi mavi olanın nasıl full mavi olması imkansız iris ve göz çevresi denilen yerleinde siyah ya da kahverengi bulunuyorsa gözü siyah insanında aynı şekilde karışık göz rengine sahip olduğunu bilmeyecek kadar garipsin. Bilimsel neyi araştırdın ki? Senin 4 kollu olamayacağını söylemem kadar gereksiz ve saçma bir bilgi verip bilimsel olduğunu söylemen ayrı komik. Bak doğuda mesela renkli gözlü insanlarla dalga geçiyorlar. Ahahahahha kedi gözü gibi iğrenç derler. Yani neymiş cooğrafyadan coğrafya ya kişiden kişiye değişiyor. Sorun renkli gözlü kızlar 1-0 önde mi. Cevabım eğer bana soruyorsan evet benim için böyle. Daha neyin peşindesin anlamıyorum.
Abi bak bakalım diğer insanlara böyle cevaplar vermiş miyim yok demekki sorunlu olan sensin ayrıca hala bilimden haberin yok uzun uzun yazmışsın birde puhahahshshjs soruyu sordum evet ve cevaplar hep kişisel sen ortaya bk gözlü diye laf atmasan uzamazdı ayrıca Japon siyahı mı sen bildiğin kahve gözlü esmer kürtaün mk
Güzellik çok basit ya. Soruna verdiğim cevaba ve bana yazdığına bakacaksın olacak bitecek. Ayrıca bembeyaz tenim var ya Selanik göçmeniyim. Yani ne dersen tutmuyor. Uzun uzun yazmamın sebebi en iyi cevap almak. Sen verme bot seçer. Diyorum ya hayatı kendi dar pencerenden görme. Empati yap. Sen bana sende bir numara yok diyorsun. Bende sana yalansız bir şekilde yaşadıklarımı anlatıyorum. Napıyım manitalarımla fotoğraflarımı mı atiyim sana ne istiyorsun anlamıyorum. Bana laf atıyorsun çünkü reel fotoğraf kullanan tek kişiyim. Neyse bildiğin gibi devam et hayırlı günler diliyorum sana.
Kusura bakma abi amacım üzmek değildi
Estağfrullah üzülmedim. Kırdıysam özrü dilerim bende her şey gönlünce olur inşallah.
Sağol seninde
Ne yani millet göz rengine mi bakıyor direk 🙄 öyle ise aman aman kimse begenmesin 😏
Yorumda bi tane keko bakıyormuş
Baksın bize bakmasın yeter 😂
Güzel / Yakışıklı insanlar her durumda avantajlı.
Çirkin olukta renkten güzel denilen çok gördüm
Çirkin insanın göz renginden yürümesi bana uymaz, mümkün olduğunu da düşünmüyorum.
kesinlikle hayır bayanda en güzel göz simsiyah ve kahverengi
Hayır ya aksine mavi gözlüler çok korkunç bence
sarısın mavi gözlüyüm her zaman fark etmiştir.
Göçmen misin
@oztrkilggm evet aılem bulgarıstan gocmenı ortamlarda her zaman ılgı cekmısımdır
Benimde dedem Bulgaristan doğumlu oda mavi gozluydu
Ailende herkes mavi gözlü mu
@oztrkilggm evet annem babam kardesım ben oyle gıdıyor
@oztrkilggm evet mavı gozlu tskler sohbetın ıcın
@oztrkilggm sanki ayıp ettin biraz
Yok ne fark ederki
a a öylemi :)
Hayır