Güzellik & Bakım Büyük göğüsler mi küçük göğüsler mi sizce? Denizdayystarr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Emilmediginde memelerim cok sisiyo buyuyo normal mi Güncellemeler+1 yıl Konusalimm Güncellemeler+1 yıl Meme görünce azmam normal mi Büyük göğüsler mi küçük göğüsler mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Ben göğüse göre seçmem 0 0 Yorumla
Alfia Takip Et FenomenMaster Yaş: 106 +1 yıl Orta iyidir ağa. Büyük olunca sarkma yapıyor, ortada inek gibi geziyorsun. Küçük olunca da seksi görünmüyorsun, ortada çocuk gibi geziyorsun. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ortası ideal 75 küçük 95 100 çuval gibi en iyisi 80 85 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Avucu doldursun dik dursun gayet güzel.. hafif de ucu olacak.. vakumlama iyi oluyor 0 1 Yorumla Mr_yanlız +1 yıl Güzel memelere bende fazlasiyla azıyorum onlarla oynamak vakumlamak ve daha daha neler var da anlatilmiyor iste Yorumla
__MeLis Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Ortağı daha iyi erkeklere sorarsan daha büyük isterler çoğunlukla ama öyle yastık gibi olmasına gerek yok bana göre bir kadın olarak bunu söylüyorum 0 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Aynen 80 85 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 583 cevap paylaştı. mümkünse küçük olsun. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. İri diri 0 2 Yorumla Denizdayystarr +1 yıl İmmmm Yorumla ahhbukizlar +1 yıl İmm ne Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kücük seviyorum 0 0 Yorumla
jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl küçük tabi 0 3 Yorumla jackhans90 +1 yıl az önce sorunu kldırdılar Yorumla jackhans90 +1 yıl susuyon mk Yorumla jackhans90 +1 yıl dndnene Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 311 cevap paylaştı. Küçük. 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Büyüükk 0 2 Yorumla Denizdayystarr +1 yıl İmm Yorumla _Thanos_ +1 yıl Büyük cok iyi ya Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bir önemi yok knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben göğüse göre seçmem
Orta iyidir ağa. Büyük olunca sarkma yapıyor, ortada inek gibi geziyorsun. Küçük olunca da seksi görünmüyorsun, ortada çocuk gibi geziyorsun.
Ortası ideal 75 küçük 95 100 çuval gibi en iyisi 80 85
Avucu doldursun dik dursun gayet güzel.. hafif de ucu olacak.. vakumlama iyi oluyor
Güzel memelere bende fazlasiyla azıyorum onlarla oynamak vakumlamak ve daha daha neler var da anlatilmiyor iste
Ortağı daha iyi erkeklere sorarsan daha büyük isterler çoğunlukla ama öyle yastık gibi olmasına gerek yok bana göre bir kadın olarak bunu söylüyorum
Aynen 80 85
Orta 80 85ç konuşalım gelmiyorsuun
mümkünse küçük olsun.
Ufak iyidir. Büyük itici
İri diri
İmmmm
İmm ne
Tabiiki küçük. Hepsi Ağzıma sığacak
Kücük seviyorum
Büyük kalça
küçük tabi
az önce sorunu kldırdılar