Çapkın derken aldatır değil güvenilir birisi çok masum hanım duruyor ama fazla zeki birisi. Ne düşünürsünüz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çapkının kelime karşılığını öğren sonra insanlardan yorum bekle.
:D Ne demek senden duyalım
Google denen search var oradan öğrenin
sen okuma yazmayı öğren önce. Gzli şekilde çapkınlık yapmak tan anlamıyor musun? Asıl çapkınlığı sessiz insan yapar bunu unutma. Çapkınlık gizli yapılandır. Adil Yıldırım ünlü bu konularda bilgili o diyor bunu. Bende böyleydim hep, sessizden götürdüm
sessizden korkacaksın diye boşuna dememişler
Tamam
İlgi çekici
öyle mi cidden? Yüzüm masum duruyor çok temiz yüzlüyüm :D Çok hanım diye geliyorlar da devamında yazdıklarım çevremdeki arkadaşlarımın dedikleri. Çok masum duruyrosun ama böyle birisin dediler. İlgi çekici olan tarafı ne sence? Çapkın insan sevmem ben düzgün birisi istiyorum ama karakterim böyle
Zeki oluşun ilgi çekici bunun yanında muhtemelen samimi bir insansın çapkın dediğine göre daha ne olsun yürü be kızım 😂😂😂
ama dışarıdan öyle durmuyorum sorun o :D Annem çok masum duruyorsun seni üniversiteye şehir dışına göndermeyiz dedi hatta ajdjasdsasad
garip bir durum işte. İstediğim gibi birisini bulamıyorum o yüzden
Masum durman birşeyi değiştirmez sen ne isen o sun kalıplara girme canın nasıl isterse öyle davran 😘
Öyle tabi ama insanlar önce tipe bakıp bu böyle bir kız deyip yaklaşıyorlar. Bakalım artıkk :)
Aman sen de takıl geç sana göre biri illaki çıkar 😂
zeki olan kızlar cok cekici geliyor
benim dediğim gibi bir kız peki? Yüze baksan çok masumkendi halinde duruyor
Tm guzel bence
Öyle bir tip olamaz
neden olamaz? Bana tüm çevrem böyle birisi diyor tam olarak. Hatta ççok masum duruyorsun ama admaı ayakta skrsn demişti biriisi :D
Çok güzel ve fazla zeki olamazsın bundan eminim hayatımda öyle bir kadın görmedim çünkü
öyle bir kadın oldum hep. Akıllı ve gururluydumçok peşimden koşuldu da coğrafya kaderdir benim sınavım da muhafazakar aile.
Hangi şehir konya deme gjxjd
yok değil djskda Karadeniz in bir ili. Söylemiiym ama tanıdık çıkabilir jfks
Yok ya İstanbul'da yaşıyomm bem
bende öyle de memleketimi söylemeyeyim arkadaşlarım görür eder sıkıntı
Ha anladım ama cidden dediğin gibiysen helal olsun
yüzüm masum duruyor. Öyle karakterde olsam ne olur? :D Gelin beni kandırın der gibi masumluk. Çok duygusal bakıyorsun diyor herkes. Yaklaşan kişiler masumum diye geliyor sonra çoğu da şok olup gidiyor zaten :D Benim bu halimi sadece arkadş çevrem biliyor. Görüntü ile iç bir olmayıcna zor oluyor istediğim gibi birisin bulmak
Nasıl birisini istiyorsun
zeki olsun
Bu kadar mi
hayır tabiki. Ben masum ağır hanım duruyorum :D Ağır olsun efendi dursun o da ama sıkıcı da olmasın işte. Ben sıkıcı bir tip değilim eğlenceliyim o da ebnim gibi iolsun. Sınırlarımı bilirim o da bilsin falan filan uzar gibi en önemlileri buydu
Benim exime sormuştum niye beni sevdin diye çünkü çok güzeldi ve eğlencelisin ama en önemlisi zekisin demişti. d
anladım :D
Bak bişey merak ettim çok zekiyim dedin de ne okuyon sen?
dersler ile çok alakası yokta diyeyim. Liseme 2. girdim çalışmadım adam akıllı matematik öğretmenliği yazdım şu an arkadaş çevrem doktor falan anlaşamıyorum sınıftakiler ile yaşıtlarım ile anlaşabilen birisi olmadım zaten hiç sen ne okuyorsun
Mühendislik okuyom ben. d
ne mühendisliği
Cıvıl engineering
iyiymiş
Teşekkürler hangi ünidesin
hiç tanıdık birisi yakalasın istiemiyorum o yüzden demeyeceğim kusura bakma tekrar giricem bu sene zaten sınava beğenmiyorum bölümü sen nerde okuyorsun
ya yok böyle iyi :) Çok söylemiyorum bazı bilgilerimi güvenmiyorum sanala. Yaşlı özelliği gibi bişey
Valla sen bilirsin knk
Yaşı kaaç
20 küçüğüm daha neden
Gayet iyi
hm peki ne düşünürsün bu kız hakkında çok masum duruyor da dediğim gibi
Konusmadan bilemem