Güzellik & Bakım Arkadaşlar özel bölge kararması geçr mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Eeee Güncellemeler+1 yıl Orgazm nasıl olunuyor Arkadaşlar özel bölge kararması geçr mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Jilet kullanma dar giyinme adet döneminde ped ya da tamponu sık sık değiştir gider bir de glikolik asit kullanabilirsin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Jilet karartıyor dimi Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Doğru kullanmazsan evet Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet geçer Sürekli bakım yap ve pamuklu iç çamaşırı giyin ve günlük yıka ve nemli bırakma 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bazıları yıkanmıyor aq aşırı iğrenç Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Aynen öyle aşırı pis kokuyor Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Ten rengine bakarak ne kadar renk tonu kalın Yorumla Soran +1 yıl Kararma yok vende ya ilerleyrn yaşlar içim Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Dediklerini uygula Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Tanışmak ister misin Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Gel yaşayayım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olunur Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Gel yaşatayım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geçer. Aloevera sür sık sık. Bi kür var kararma varsa onu yap. Mümkün olduğunca hava aldır vs vs 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel Onu da tarif ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kız asperox mavi güç şle sil.. pespembe oluyoo 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Puahahhahshshahah Yorumla Soran +1 yıl Cif mifde bide boycot ondan asprex yazdın bide Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kürler dene doğal onlar engel oluyor sakin krem kullanma kimyasal 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimyasal madde var tenini mahveder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun yolları için öğretmem lazım Yorumla Soran +1 yıl Eeee söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulu ortamı yaz anlatayım Yorumla
İrmmmkknbn Takip Et Xper 3 Yaş: 56 +1 yıl Kızlar çatlaklar için önereceğiniz bir krem yağ var mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Lierac Yorumla Soran +1 yıl Ama çok pahalı ya Yorumla Soran +1 yıl Hamilelere öneriliyor doğumdan sonraki çatlaklar için doğal olarak bütün çatlaklar için geçerli Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl geçer etkili yöntemler biliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Burada değil 😯 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Lazer ile evet ama bnve takma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Yani uğraşma anlamında Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Porçöz dök tel fırça ile fırçala 0 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl hayır ama geçirmek için çaba sarfetmeyin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla SANATSAL-RUH +1 yıl genelde bazı beyazlatıcı kimyasallar kullanıyor sunuz ve o zaman oraya zarar veriyorsunuz bu kararma aslında bzılarında oranın doğal dokusu Yorumla Soran +1 yıl Haklsısn Yorumla SANATSAL-RUH +1 yıl bunu bilinçli olarak yazdım Yorumla Soran +1 yıl İyi yaptım yoksa kullanacaktım Yorumla SANATSAL-RUH +1 yıl Sakın Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Geçmez anca lazer 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Lazerle nasıl Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Birkaç ton açıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Baya iyi Yorumla
Borsakaplani5131 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Sanırım geçmiyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Borsa kaplanı senmisn Yorumla Borsakaplani5131 +1 yıl Evet güzelim Yorumla Soran +1 yıl Selamm Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 336 cevap paylaştı. Kararsın ne olcak 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Karar ma yokta ilerleyen yaşlarda olursa kremlerle falan geçermi Yorumla Canknt35 +1 yıl Geçmez Yorumla Canknt35 +1 yıl Ne eee Yorumla Canknt35 +1 yıl Yzsna bi Yorumla Canknt35 +1 yıl Deli misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Canknt35 +1 yıl Belli Yorumla
deryakilincc Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Gece gece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gündüz Yorumla deryakilincc +1 yıl Gündüz nasıl yaptin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Jilet kullanma dar giyinme adet döneminde ped ya da tamponu sık sık değiştir gider bir de glikolik asit kullanabilirsin.
Jilet karartıyor dimi
Doğru kullanmazsan evet
Evet geçer
Sürekli bakım yap ve pamuklu iç çamaşırı giyin ve günlük yıka ve nemli bırakma
Bazıları yıkanmıyor aq aşırı iğrenç
Aynen öyle aşırı pis kokuyor
Kaç yaşındasın
19
Ten rengine bakarak ne kadar renk tonu kalın
Kararma yok vende ya ilerleyrn yaşlar içim
Dediklerini uygula
Tanışmak ister misin
Gel yaşayayım
Nasıl olunur
Gel yaşatayım
Geçer. Aloevera sür sık sık. Bi kür var kararma varsa onu yap. Mümkün olduğunca hava aldır vs vs
Gel Onu da tarif ederim
kız asperox mavi güç şle sil.. pespembe oluyoo
Puahahhahshshahah
Cif mifde bide boycot ondan asprex yazdın bide
Kürler dene doğal onlar engel oluyor sakin krem kullanma kimyasal
Neden
Kimyasal madde var tenini mahveder
Onun yolları için öğretmem lazım
Eeee söyle
Ulu ortamı yaz anlatayım
Kızlar çatlaklar için önereceğiniz bir krem yağ var mı
Lierac
Ama çok pahalı ya
Hamilelere öneriliyor doğumdan sonraki çatlaklar için doğal olarak bütün çatlaklar için geçerli
geçer etkili yöntemler biliyorum
Ne
Burada değil 😯
Lazer ile evet ama bnve takma
Neden
Yani uğraşma anlamında
Porçöz dök tel fırça ile fırçala
Beyaz sprey ile boyarsan geçer
hayır ama geçirmek için çaba sarfetmeyin
Neden
genelde bazı beyazlatıcı kimyasallar kullanıyor sunuz ve o zaman oraya zarar veriyorsunuz bu kararma aslında bzılarında oranın doğal dokusu
Haklsısn
bunu bilinçli olarak yazdım
İyi yaptım yoksa kullanacaktım
Sakın
Geçmez anca lazer
Lazerle nasıl
Birkaç ton açıyorlar
Baya iyi
Sanırım geçmiyor
Borsa kaplanı senmisn
Evet güzelim
Selamm