- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kizlar amma çok sey istiyor ya 1.50 boy var uzun boylu kaslı bilmemneyli
Farkinda misiniz insanlar tek tip olmaya basladi
Kadinlar estetikle hepsi birbirine benziyor ayni fabrika maliymiş gibi erkekler sac sakal tarziyla kiyafetle birbirine benziyor
Yabi bir algi oldu ülkede kimsenin bir şekli yok
Herkes karşi cinse kendini begendirmek icin süsleniyor
Tipsiz çirkin pasakli pis bakimsiz kiz uzun boylu yakişikli erkek istiyor
Senin neyins baksin o uzun boylu yakisikli erkek a. k36 Yorumla- +1 yıl
Hayal dünyasında yaşıyorlar işte , ya tutarsa hesabı :D
- +1 yıl
Evde kalip koca istiyom diye yalvaranlari gördü bu gözler
- +1 yıl
1.82 gayet uzun boy
boş ver be
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarışın yeşil gözlü gamzeli 1.85 boylarında hafif dalgalı saçlı geniş omuzlu güzel bir gülüşe sahip düzgün Türkçe konuşabilen sevgilisi ve ilgisini verebilen vermeyi bilen cinsel hayatındada bi o kadar güçlü kaslı...
33 Yorumla- +1 yıl
gözümün önüne gelen imgeyi, hiçbir şeyi beğenmeyen ben bile beğendim. lakin, dış görünüş konusundaki beklentileriniz bulunduğumuz coğrafyadan ötürü pek karşılanabilecek bir beklenti değildir. düzgün türkçe konuşabilen, sevgisi ve ilgisini karşısındaki kişiye verebilen insan da zaten kimse tarafından görülmeyecek kişidir. günümüz dünyasında düzgün konuşmanın, karşısındaki insanları kırmamanın, kendini düzgünce ifade etmenin, hayvanları ve çevreyi korumanın hiçbir önemi yoktur. kaldı ki, bunlar zaten bir cinsi etkilemek için yapılmaması gereken eylemlerdir. biz toplum olarak bunları benimseyebilseydik, büyük ihtimalle şu an aklınızdan geçen sorunların hiçbirini yaşamayacaktınız.
+1 yılDinlemeyi biliyorsa, saygılıysa (Çünkü dışarıda küfrederek konuşan erkekler var.) Birini yargılamadan önce kendine bakmayı biliyorsa çekicidir. Aksi taktirde önüme dünyanın en çekici erkeğini koysalar yine tipsizdir.
10 Yorumla
+1 yılFiziksel özellikler kadın âşık değilse cesetten farksız olacağından, ben sadece sevdiğim kimse onun fiziksel özellikleri demek istiyorum. Sayılan özellikleri okudum mükemmel liste çıkartılmış cidden, ibretli 😃
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,6b cevap paylaştı.
u +1 yılkızlar tipe bakar
00 Yorumla
+1 yılKumral, kalıplı, sempatik, biraz uzun saçlı olabilir abartmamak şartıyla, spor giyimli ve giyinmesini bilen, ozel gunler de takım elbise giyen. Bakımlı parfüm kullanan, sabit fikirli olmayan, yobaz olmayan.
027 Yorumla- +1 yıl
Başını alırsın jxjxjxjx
- +1 yıl
@Kingobjektivwww siz erkeklerdeki bu türk kızı düşmanlığı nedir😂
- +1 yıl
Başka hic bi millet bu kadar kotulemez kendi milletinin kadinini
- +1 yıl
Irkçılık yapmak istemem türk değil kesolara dusmanim
- +1 yıl
Surekli sanki turk kizlari hic biseye layik degil gibi imalariniz var
- +1 yıl
Evet çoğu değil maalesef ne yapalım
- +1 yıl
Kendi ulkesindeki kadinlara kezo diyenlerde bi nataliye bi angelinaya kalmiyo altını çizerim
- +1 yıl
Ben kalırım 😌 çünkü keko değilim nxjx
- +1 yıl
İnşallah zengin olur giderim bu ulkeden
- +1 yıl
Siz keko seversiniz sadece
- +1 yıl
Ben gidecem sen gitme
- +1 yıl
Ekonomisi gibi zihniyetide kotu
- +1 yıl
Sen buraya layıksın jsjs
- +1 yıl
@Kingobjektivwww hele tipe egoya bak tamam git sen nereye layiksan orada yaşa bi halt saniyosun kendini, ben senin gibi insanlari keko kezo diye siniflandirmuyorum.
- +1 yıl
Hayatın gerçekleri onlar böyle olmayı seçti ben değil kara şey jxjxj
- +1 yıl
@Kingobjektivwww karayım kurayım allah beni boyle yarattı, sende sarışın değilsin neticede, ben onlarin oyle olmayi secmesine saygi duyuyorum bende o hayat tarzinda biriyle sevgili olmam ama kezo keko flanda demem zaten bunu diyebiliyosam tipki senin yaptigin gibi yapiyosam insanları sınıflandıran burnu havada kalitesiz bi insan olmuş olurum ki şükür oyle bir insan değilim.
- +1 yıl
burada senin gibi karakteri oturmamış insan çok var yapacak bişey yok biz naparsak yapalım bi yerlerden çıkıp bizim duzgun paylaşımlarımizin altına kırıcı kaba yorumlar yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz. Saygısız.
- +1 yıl
Böyle yazarsınız sonra kekolarin koluna girersiniz samimiyet sıfır
- +1 yıl
Bazen gerçekleri yüzünüze vurmak gerek
- +1 yıl
@Kingobjektivwww ya benim burada zamanımdan ayırıp sana yorum yapmam hata, o keko dediklerinde insan o kezo dediklerinde insan, nerden geliyo bu ego ingiliz sarayında mı havyarlarla jambonlarla mürebbiyelerle mi buyudun neyin kibri bu.
- +1 yıl
Kibir değil bu bir gerçek siz çoğunluksunuz burada biz azınlık ve kibirli olan hep siz oldunuz samimi olmadınız ve üstüne karşıdaki insana insan muamelesi yapmadınız kendinize benzeyenleri hep el üstünde tuttunuz bilmem anlatabildim mi
- +1 yıl
@Kingobjektivwww şjgdkşbfrkşbrkşbrşbkrkşg
- +1 yıl
@baglac_olan_de git biraz kitap oku beynin gelişsin
- +1 yıl
Sana degil ona dedim baglac
- +1 yıl
genel olarak türkiye'de hakim olan tablo, cinsiyetlerin birbirlerine karşı tiksinti ve nefret duymasından dolayı bu savaşı sadece izlemek zorunda kişilerde mutsuzluk, kaygı ve ümitsizlik uyandıracak kadar renksiz bir tablodur. iki cinsiyetin genç üyeleri de, hep denk geldikleri insanların kalitesizliğinden yakınır; ancak, hiç kimse gerçekten kaliteli bir insanı istemez. çünkü, yere çöp atmamakla kalmayıp, aynı zamanda sokak hayvanlarını da kimseye göstermeden besleyen insanları sıkıcı bulurlar. insanlar kendi sıkıcı hayatlarındaki adrenalin ihtiyacını, karşısındaki insanlardan fiziksel ve duygusal şiddet görerek doldurmak isterler. olay sadece bundan ibarettir.
+1 yılGür saç beyaz temiz diş kılsız el düzgün boyuna uygun fizik
35 Yorumla- +1 yıl
Fiziğin iyi potakalımsı burnundan soluyan suratında müthiş
- +1 yıl
Lens
+1 yılGörüntü çok önemli değil ama çirkin istemiyorum ve biraz tatlı olsun yaa kas seviyorum ama fazlasına gerek yok artı sadık ve anlayışlı dürüst olsa güzel olur
10 YorumlaBoy pos geniş omuz kara gözler dolgun dudaklar hep siz mi isteyeceksınız😄
30 Yorumla
+1 yılBiscolata erkeğinde bulunan fiziki özelliklerin tümü 😊
11 Yorumla
+1 yılSarışın olması, güzel bir yüz, uzun boy, geniş ve kaslı omuzlar, venüs çukurları, gamzesi olması, büyük elleri olması vs :)
11 Yorumla- +1 yıl
1.95 işini görür mü @TürkKızıyız
Bilemedim şimdi. Bana çekici gelen bir şey yok galiba. Kol, damar falan diyenleri de anlamıyorum. Normal kol işte nesi çekici bunun?
04 Yorumla
+1 yılBoy
Erkek dediğin yapılı olmalı
Gerektiğinde seni hop diye kucağa alabilmeli12 Yorumla- +1 yıl
gözümün önünde canlandı; sayenizde kahkahadan yuvarlanıyorum.
- +1 yıl
🙃
+1 yılHanımların alayı siparişle erkek istemiş kendine hayalleri gerçek olur umarım
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadinalra sormuşlar, g. t diyorlar. Bide bize sapik derler. Kadınlar da g. t seviyor
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Kumral olmadıktan sonra nasıl olursa olsun, ilgimi çekmez
10 Yorumla
+1 yılUzun boylu olması, saçları ve fiziksel özellik olmasada gülüşü...
12 YorumlaUzun boy ve atletik kaslı vücut her türlü iş yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaslari pazilar ucgen vucut atletik olmali 1.90 boy bana gore boyle baska kadinlarin gorusleri kisa boylu erkek sever onlar🤣🤣🤣💩💩💩💩
23 Yorumla- +1 yıl
Senin boy kac
Cevap sahibi+1 yıl1 80 ?
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun bu boyla
- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılBurnunu bana sevimli gelmesi bide gülüşü hani gamzeleri varsa ek puan.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüs ve kol bölgesini geliştirmiş olması çekici gelir.
03 Yorumla- +1 yıl
@Qtyhkmvb neden sordun?
- +1 yıl
Kadın*
uzun, skinny, dövmeli, yeşil/mavimsi göz, şımarık, siyah saç, baby face
09 Yorumla- +1 yıl
Ela göz desen tarifin aynı eski sevgilim. Zevkli kadın işte 🤝🏻
- +1 yıl
Bahsedilen genelde 'benden uzun' manasında oluyor. Uzun denince aklına 190-200 aralığı gelmesin. O kadının 'bana kıyasla uzun' dediğini bil yani.
- +1 yıl
Direkt bir sayı söylüyorlarsa bu onların bileceği iş. Ben uzun diyorsam benden uzun demek.
- +1 yıl
Uzun 😂
- +1 yıl
Başkasının yorumunu işgal etmeyelim daha fazla 👋🏻
+1 yılBütün kadınlar uzun boy diyor kadersizliğe bak doğduğum çağa bak ya 180 yerine 190 olsaydım
00 Yorumla
+1 yılTek başına yeterli olmamakla birlikte en önemlilerinden biridir: Boy.
00 YorumlaCüzdan kalınlığı
Sunrooflu araba
Kara olması
Hödük olması
Diyecek çok kız tanıyorum01 Yorumla- +1 yıl
çevrenizi değiştirmenizi ve sosyal medya kullanmayı bırakmanızı tavsiye ediyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDediğin şeylerden hiç birisi değil, karakterli olması.
11 Yorumla- +1 yıl
bu da çok ezbere bir söylemdir. karşınıza yere çöp atmayan, düzgün konuşan, güçlü olduğu halde başkalarını ezmeyen bir insanın karakteri kadar dış görünüşü de sizi ilgilendirir. siz o insanı belki mahallenizde gördüğünüz iyi bir genç olarak görürsünüz ancak bir ilişki kurabilmeniz için sizde yeteri düzeyde istek uyandıramaz. insan olarak yapımız, doğamız budur. o yüzdendir ki, kadınlar ve erkekler hiç mutlu olamayacakları ilişkileri kendi hür iradeleriyle tercih ederler.
+1 yılşimdi kızların burada saydığı o özelliklere sahip olmayan erkekler, cevapları okuyup okuyup depresyona giriyor ve özgüvenleri magmaya kadar iniyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu saydıklarından sırt ve ense. Damarlı kol fazla abartılıyor
10 YorumlaBir erkekte en çok ilgi çekici fiziksel özellik kesinlikle uzun boy, geniş omuzlar, damarlı kol ve esmer olmasıdır.
21 Yorumla- +1 yıl
kaslı ve geniş bir vücut uzun zaman boyunca aralıksız yapılan ağırlık antrenmanları ile elde edilebilir. lakin, uzun boy ve esmer deri ile alakalı beklentileriniz -başka kişilerin de size benzer beklentilere sahip olması- beni kitlediği için üzülüyorum.
+1 yılİlk uzaktan boya posa bakilir yaklaştıkça ilk göz sonra da gülüşü
25 Yorumla- +1 yıl
Yani benim için çok önemi yok gülüşü gözleri ve boyu poşu varsa ve iyi biriyse tabiki ama bunların hepsi varsa bi de kası varsa derim Sen nesin meteor mu mübarek jdjxjxjxjjxjxy
- +1 yıl
Benim baştaki kriterlerim olmadığı ve yasitim biri olmadığınız icin...
- +1 yıl
Yorum yapmam doğru olmaz
+1 yılHafif balık etli kaslı vücudu güzel buluyorum ama fit erkek vücudu gayet ideal göğüs boyun omuz bunlar en ilgi çekici noktalar erkeklerde bir de güzel bir kalça kadınlar da çok beğeniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHele şu yazdıklarına bakın yukarda şu kadınların dışarda görsen kel , göbekli , kekolarla gezerler bu arada hem cinslerimi asla linçlemiyorum ama yukarıda yazdıkları sokakta gördüklerimi gözümün önüne getirdi kdkxkdkd
10 Yorumla
+1 yıleril enerjili olmasi sahiplenici olmasi 180 olsa yeter ilk ikisi olunca no problem cekici geliyo
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılUzun boy ve genis omuz herhalde
21 Yorumla
+1 yılBenim için postürü ve omuzları çok önemli. Duruşu dik olmalı kambur olmayacak. Omuzları hafif yapılı
00 Yorumla
+1 yılPenisinin düzgün ve kırmızı olması.
31 Yorumla- +1 yıl
karşınıza kriterlerinizi karşılayan bir babun gelirse razı olacağınızı zannetmiyorum.
Boy ve kilo yüz önemli
15 YorumlaSırt kası ve fit bi görünüm
20 YorumlaBoyla birlikte kalıplı vücut
20 Yorumla
+1 yılMerhameti güvenilir biri olması
22 Yorumla- +1 yıl
Bakmasınlar banane şiddet, tehdit görünce ağlamasınlar o zaman
- Güzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılUzun boy ve geniş omuz
20 Yorumla
+1 yılParmakları uzun ve damarlı
20 Yorumla
+1 yılBoy ve ince uzun parmaklı el. d
22 Yorumla- +1 yıl
benim parmaklarım ince uzun mu sence?
Boy+saç kesimi +yüz hatları
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 425 cevap paylaştı. Geniş kaslı 💪 omuz & vücut 😍
20 YorumlaGeniş omuz >>>>>
20 Yorumla
+1 yılSanırım kdk tüysüz kaslı vücut
10 YorumlaElleri, bacakları bide geniş omuzlu olması
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılDövmesi birde sakal saçı dikkatimi çekiyor
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılBoy ve genis omuz dikkat çeker
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 546 cevap paylaştı. Boyu, Gülüşü, Dişleri ve Giyim tarzı.
11 Yorumla- +1 yıl
yorumlar kısmındaki diğer kişilerin isteklerine göre çok masum ve minimal kalmış. umarım ki, dilediğiniz kişiyle karşılaşırsınız. iyi günler.
geniş omuzzzz kocaman kollarrr😍😍😍😍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfit, kalın ve büyük şey
21 Yorumla
+1 yılDetayda söylediklerinin hepsi önemli
00 Yorumla
+1 yılBoy kalıp giyim tarzı
00 Yorumla
+1 yılÇoook sırık uzun boylu olmadıkça yapili bi vücut.
01 Yorumla- +1 yıl
benimki yapılı mı sence
+1 yılHiç biri pek ilgimi çekmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoy kas damarlı kol koku
10 Yorumla
+1 yılGeniş omuz uzun boy
25 Yorumla- +1 yıl
Kişiye gore degsr bu. Güreşçi kadr da olmasn
- +1 yıl
Belden üstün belli normal gbı kotu dğl yani
benim için saç