Doğal seçenekler, evde yapabileceğim bulabileceğim ürünlerden hangileri iyi gelir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
C vitamini eksikliğinden olur Lipozomal formda c vitamini kullan geçer
Esma gülsüm kankin sana ayarlasın bi oğlanı ya bak o yapıyor bide arkadaşsınız o yaparken sen niye yalnızsın?
Fiziği süper çok beğenirim gülsümü
Erik gibi evet artık ne kadar çirkinsen düşüremedin 😂
Düşürmeyi denemedim ki
Çirkin derken aynaya bakmaya utanan sen mi bana çirkin diyorsun ifşa oldun burada seni birden fazla kişiler sınıf arkadaşlarına ifşa etti
Aküde okuyup da seni burlarda gören çok var az gizli olacak kadar aklın yok muydu
😱😱😱🤣🤣🤣
Dua et fen edebiyatla okul geneline yaymadılar en azından birde öyle olsaydı okula gelecek yüzün kalmazdı
Yaw seni gece gece deli mi dikti kardeşim okul genelinde oldu diyelim çokta ya**amda bak si*imde de demiyorum ya**amda 😂😂
Ben tipimle kaç tane kızı düşürdüm. Düşürdüklerim gülsümü cebinden çıkarır ama sıra gülsümde onu düşürecem düşürdükten sonra sana yazacam
Yiğidin mali ortada olur 😛 Namım yürüsün sıkıntı tinne 😛
Kızım seni şurda en az 10 kişi var len aküde okuyan ve ifşa eden hani aklına getirip de acaba kim ya diyecek kadar az kişiler değil sayıları haberin olsun bunu bil önce
Tamam bildum 😂
Önüne gelen erkeğe tipsiz dersen tabi kimse bakmaz sanki beni gördü de anasını satayım
Adi aşağalık arkadaşımın adını ağzına bile olma it oğlu it sen bu ödleklikle bi halt yapamazsın pasifik senii😂 Kız halimle senden daha delikanlıyım herşeyin sefaf ya sen tavuk seni anca kendini gizleyerek yazarsın gözünün içine baksam kalbin yerinden çıkar. 😂😂 O derece zavvallisin
Benim gözüme taş gibi hatunlar bakıyor esma sen kimsin ki gülsümü köpek gibi kıskanıyorsun erkekler onu seviyor onla çıkıyor diye
Ödlek değilim sana whatsappdan yazcam o zaman kim olduğumu göreceksin sabret
Şu laflarını akü coğrafyada ki erkekler duysa bu tipsizliğiyle bu ne ego kasıyor derler sizin bölümden erkek ve kız tanıyorum bikaç tane onlara anlattım seni sizin esma kızlarsoruyorda erkek avına çıkmış dedim ayrıca tek ben de değil dolu var burada seni ifşa eden ve senin sınıfından kişileri tanıyan insanlar
Burası kızların soru sorduğu bir uygulama sana ne oluyorda kullanıyorsun 😂😂 kimmiş avcı😂 ayrıca arkadaşımı neden kıskanayım o benim kardeşim 😂 Biz siz değiliz bize yazan birisi olduğunda gotumuz başımız oynasın 😂 aksine bu maymun kendinde ne bulduda bana yazma cürretinde bulundu diye düşünüyoruz. Belli ki sen de o maymunlardansın neyse ki haddini bilenlerdensin. Bu kız bana bakmaz diyip aynı dedektifler gibi gözlemle bizi😜 Siz bu hayata bizi izlemeye gelmişsiniz😂😜😜
Yazan erkekler de sanki çok güzel bulduğu için yazıyordu azcık memeniz poponuz fındığınız var diye yazıyorlar sen ona maymun derken o sanki sana aşıktı?
Ben sana tek sen kalsan yine de bakmam gülsümü elde edince esma bak arkadaşını elde ettim diye bizzat yazacam whatsapp dan sana merak etme ayrıca seni beğenen güzel bulan 1 tane erkek bile yokken gülsümü ise çok var haberin olsun
Ayrıca maymunlar da genelde kendi gibi maymuna yazar yakışıklı adamlar biblo gibi hatuna bakarken seni napsınlar bir ihtimal gülsüme bakan olur gene onda da yüz güzelliği fazla yok ama en azından fiziği kurtarıyor onu
Belli ki kendinle ilgili psikolojik sıkıntıların var. Beni Gulsumle kıyaslayıp aramizi bozmaya mi çalışıyorsun bilâkis sen onu övdükce benim hoşuma gidiyor ben dostlarımı kıskanmam. Kïskansam yanında olmam ve evet sınıfın belkide fen edebiyatın en güzel kızın en yakın arkadaşıyım ve inan şu mesajların zerre tesir etmedi bana Gülsümü çok seviyorum. Allah onu senin gibi kötü kalpli insanların pis şevhetlerinden korusun rabbim seni ıslah etsin başka bir şey demiyorum
Peeling bir nevi etki eder
Biliyorum da içeriği tarifi yönünden sordum
Ben hazır kullanıyorum o yüzden bilemedim
Çilek bacak ne oluyor
İnternete bakabilirsin 😂
Baktım anladım fikri olan varsa lu hanımefendiye yardım etsin lütfen 😂
Pürüzsüz bacak olmasına rağmen kıl koklerinin kırmızı kırmızı benek benek görünmesi
Güneşlenmen gerek biraz belki 😁
Çilek bacak nasıl oluyor ya
Google sor
Dur bi sorayım hemen