Ya da fotoğrafta çok güzel yakışıklı, bakımlı olan birisi gerçekte her zaman hayal kırıklığına mı uğratır?
#reda
#reda

Fotoğraflarda çok kötü olup realde aşırı güzel veyahutta yakışıklı kişiler tanıyorum bence fotoğraflar çok yanıltıcı olabiliyor mesela burnunda çok küçük bir kemer var diyelim kamera o kemeri kaba bir silüetle resmediyor ama normalde o kemer seni karakterist, çekici bir özellik katıyor bunun gibi mesela.
Bence gerçek hayatta ki ile fotoğraf farklıdır.. genelde arka kamera doğru çıkar.. ama ön kamera biraz daha kötü çıkar.. bir de aynada ki görüntü de doğru değildir.. gerçi ben her iki türlü de kötüyüm ayrı konu.
Bazı insanlar fotolarda daha iyidir özellikle filtre kullananlar :D
Bazen gerek oluyor ama öyle deme dkkdkdjd
Filtre dolandırıcılık sayılmalı ya :D
Teşekkür ederim :D
Shoplu foto çok :D ihtimal var gerçekte şaşırtması için
Cevap
19Cevap
Ben gram fotojenik değilim ve kendimi normalde fotoğrafta olduğumdan daha iyi hissediyorum. O yüzden sanırım biraz kişiden kişiye değişiyor🤔
Asla fotojenik değilim ve bundan nefret ediyorum aynaya bakıca süper muhtesem ama söz konusu arka kamerasa leylaya dönüyom
Bazen fotoğraflarda insanlar kötü çıkabiliyor.
Fotoğrafın açısı iyi olursa ve çeken kişi işi biliyorsa her türlü güzel çıkar. Çekmesini bilirsen herkes güzel /yakışıklıdır
Açılardan güzeller çirkin çirkinler güzel oluyor hatta bazen bu böyle çirkinmiş mi dediğimiz oluyor 😂
Bazıları fotojenik güzel çıkıyor ben hiç fotojenik degilim kötü çıkıyorum fotoğraf çekinmem pek
kadir inanır gibi mi mesela sinema çekimi ve davet dışında makyözüne gidiyormuş normal zamanda öyle çok da yakışıklı değilmiş
Şimdi fotoğraflarda herkeste 1 milyon tane shop efekt olunca gerçeği ile yüzleşince insan şaşırıyor A:SD
Tüm olasılıklar olabilir, güzel güzel çıkabilir güzel kötü çıkabilir normal biri kötü çıkabilir normal biri iyi çıkabilir yani tüm olasılıklar mevcut
Fotoğraflarda güzel çıkan kişiler genelde o kadar güzel olmuyor..
Evet ses de böyledir, telefonda farklı çıkıyor.
Benim için geçerli değil galiba. Hep aynı gözüküyorum. :D
Öyle bir ihtimal de var. Herkes iyi poz verecek değil ya.
Zaten güzel/yakışıklı birinin fotoğraflarda kötü çıkmak gibi bir ihtimali yok.
Bu ben. Herkes bilir bunu. İyi fotoğraf vermek başka Bi olay. Öyle renksiz soğuk gözü garip görünüyorum
Fotoğraf da çirkin çıkıyorsa muhtemelen çirkindir zaten
Fotoğraf çekmeyi biliyorsa daha iyi çıkar bilmiyorsa ve poz veremiyorsa garip çıkar 😂
Olabilir kare yanıltır
Bu kamera açısına ve ışıklandırmaya bağlı.
Net değil ama olası..
Bazan iyi olabiliyor iyi ışıkta çekilmezse
Bende gercekten daha iyiyim
Evet öyledir
Bilmiyorum değişir
Evet bazıları öyle oluyor
çoğu zaman hayır
Değişir
Misal ben 🤭
Bence öyleee😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?