Güncellemeler
+1 yıl
Haziranda düğün var 1 ayda az da olsa belirginliği gitsin yeter
Önceki façalar 1 senedir var ama dikişler daha 4 aylık kısa süre içinde geçirebilecek bir yöntem var mı bildiğiniz krem merhem veya benzeri?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Faça kolumda kesik bileklerim hayatta kimseye kalmadı güvenim
:D
Dövme ve ya estetik derinse geçmez
Orayı kapatacak dövme nasıl bulcam
Boydan boya mı kestin olum naptın
Yok la omuzumdan dirseğime kadar bile değil ama fazla yine dip dibe hepsi
Kol kaplama dövmeler var takip cikariyosun ondan kullanabilirsin
takıp çıkarcaksam ne anlamı kaldı
Sen en iyisi bileğe kadar kes kendini gözüksün boş ver 😃
Reis Allah razı olsun bu kadar çok tavsiye verme mahçup olurum
Özür dilerim
Contratubex diye bir krem var o da 2 aydan sonra izi azaltıyor düzenli kullanman gerekiyor bende de bir dikiş izi var şu an yeni oldu o kremi önerdiler
Lazer tedavisi var diye biliyorum sadece
Pahalı bisey mi bu
Hiç bilmiyorum hanımefendi sadece böyle bir tedavisi olduğunu biliyorum bir bakın isterseniz
Tek seansla geçecek bir şey değilmiş bir kaç seans da beni aşıyor en iyisi üstlerini elektirik bandıyla sarayım
Neden yaptın böyle bir şeyi
saçma sapan boş sebepler geçici şeylerin kalıcı izleri..
Ne yaparsa kendine yapıyor insan bu da bir örnek tecrübe olmuştur umarım
Evet keşke böyle tecrübe etmiş olmasaydım ama geri dönüş yok artık bulurum bir çaresini
Kapatmak zorunda hissetme yine de
kötü birisiymişim gibi değişik bakışlara maruz kalmak utandırıyor açıkçası, insanlar baktığında Allah bilir hakkımda neler düşünüyolardır ama kendimden başka kimseye zararım yok, kendimi insanlara bu şekilde açıklayabilsem problem kalmayacak ama yine de kollarıma baktıkça bu pişmanlığı yaşamaktansa üzerini örtmek kendimi bir nebze de olsa daha iyi hissettirir
Kaç yaşındasın bu arada bir de insanları bu kadar dert etmeye gerek yok inan her şeyi yargılarlar gereksiz bakışlar atarlar ama her şey sende bitiyor takmazsan alışırsın bence
biraz fazla kafamda kuruyorum herhalde herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum ondan öyle oluyor bu arada yaşımı boşverelim🥰
Kuruyor olabilirsin psikolojik bir durum olmusmus sende atlatırsın diye düşünüyorum lakin yaşı neden geçtik anlamadım çok mu büyüksün
Yok tam tersi
Olsun ne fark eder seni yargılayacak değilim yaptığın şeyden falan bu yaşta bu olur mu vs öyle biri değilim
Genellikle insanlar öyle bakıyor o yüzden, senin gibiler nadir
Benim yargılama sorgulama üstüne düşünme sebep arama gibi huylarım vs yok neyse durum odur ben sadece bakarım yorum yaparım olduğu kadar
Nerde yaşıyorsun
Bursa
Ne güzel umarım kurtulursun istediğin gibi izlerinden
Umarım
Güzellik merkezine git tedavi ederler.