Güzellik & Bakım Göğüs saçma ve gereksiz bi organ değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kadınlarda göğüslerin olması saçma değil mi? Ayrıca sutyen felan da rahatsız ediyor. Olmasa daha iyiydi bence Güncellemeler+1 yıl Ameliyat para mı verecek olan varsa aldirayim arkadaslar😅😅 Göğüs saçma ve gereksiz bi organ değil mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır gereksiz değildir. 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Bir prof. bir seminerinde meme, sadece süt üreten bir organ. En basit yapılı organlardan. Fazla anlam yüklememek lazım demişti. Çok doğruydu… 2 0 Yorumla
Uegingerr Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Çocuğun olduğu zaman sütü nasıl vericeksin ayrıca gayet estetik duruyor 3 0 Yorumla
geeceemaaviisii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Demek ki öyle olması gerekiyormuş ki öyle yaratılmışsınız 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yani ama gereksiz bi organ bence Yorumla geeceemaaviisii +1 yıl Öyle deme Gerekli bir şey ki var Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi bi gereği olabilir ki? Yorumla geeceemaaviisii +1 yıl Mesela bebeğin olur emzirme gerekir Yorumla Soran +1 yıl Bebek gibi bi düşüncem hiç yok o yüzden emzirme gibi biseyim de olmaz Yorumla geeceemaaviisii +1 yıl İyi de bunu sen tek böyle düşünüyorsun bebek isteyen çok kadın var Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sütyen rahatsız ediyorsa takmak zorunda değilsin bu bir. Onların adı göğüs degil "meme" kapiş? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hı hı takmayayim da bütün abazalarin gözleri benim üzerimde olsun dimi? Bu tarz insalar olmasa takmam zaten. Ayrıca ne farkeder ha gogus ha meme? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abaza AB de yok mu?orada kimse bakmıyor farkeden ne? Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aynı bizdeki Billur gibi:)) içeri sokamyorsun... Dışarıda kalınca da bir faydası yok 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göğüs postür için çok önemli , dişil ve kadına özgüven ve asalet verir 1 0 Yorumla
Ship_kaptan28 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Rahatsız etmesi konusunda haklı olabilirsin ama gereksiz olamaz 0 10 Yorumla Ship_kaptan28 +1 yıl Belki verirdim para Yorumla Soran +1 yıl Niye belki Yorumla Ship_kaptan28 +1 yıl Bir şey olmadan kesin konuşmam Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi bisey? Yorumla Ship_kaptan28 +1 yıl Yani veririm derim bi sıkıntı olur o yüzden Yorumla Ship_kaptan28 +1 yıl Durmum da iyi Yorumla Soran +1 yıl Niye sıkıntı olsun ki😅 Yorumla Ship_kaptan28 +1 yıl Tamm gel Yorumla Soran +1 yıl Yok be şaka yapıyorum ne gelicem😅 Yorumla Ship_kaptan28 +1 yıl Yaş kaç Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bebeği göbeğinle mi emzireceksin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bebekte emmesin ne yapayım Yorumla
Dikeydüşüş Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Öyle deme ağzından yel alsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye😅 Yorumla Dikeydüşüş +1 yıl Çok önemli bir şey bana göre )) Yorumla Dikeydüşüş +1 yıl Para vereyim aldırma büyüt. Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Göğüsler olmasa erkeklerin %75i gay olurdu 😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı hoşunuza gidiyor ya😃 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Nasıl gitmesi 🤤 Yorumla tukenmisIiksendromu +1 yıl erkekler gay olmaya bahane ariyor olabilir mi Yorumla
DoraBaysan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bence olması gereken bir organ. Hem de gzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence gereksiz Yorumla
Böylegelmişböylegid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bebek icin var senin icin degil onlar 1 0 Yorumla
beautifulandstrange Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Erkek mi olmak istiyorsun? 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Gereksızse aldır amelıyatla 0 0 Yorumla
Krazsier Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çocukta başka Bi yerden..Tövbe yarabbim 0 0 Yorumla
XDavidBowie Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl taş olursun taş. söylenmez böyle şeyler. hoşt 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. İlk kez duydum bunu 😂😂😂 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 860 cevap paylaştı. Boynunuzda ağır bir yük 😄 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Beğenmiyorsan hastanede kestir rahatla 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Daha kadınsı hissediyorum açıkçası. 0 0 Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bizde de var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sizde ki kadınlarda ki gibi değil. Ayrıca sutyende takmiyorsunuz yaniii Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Doğru Yorumla
doktorcıvaanım Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Çok büyükse ben alırım doktor ameliyatı ile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nimete hakaret edilmez 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ahaaha nimet mi😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki nimet ben bulamıyorum bu saçma diyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elindekinin kıymetini erkek arkadaşın bilsin bi zahmet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır gereksiz değildir.
Bir prof. bir seminerinde meme, sadece süt üreten bir organ. En basit yapılı organlardan. Fazla anlam yüklememek lazım demişti. Çok doğruydu…
Çocuğun olduğu zaman sütü nasıl vericeksin ayrıca gayet estetik duruyor
Demek ki öyle olması gerekiyormuş ki öyle yaratılmışsınız
Yani ama gereksiz bi organ bence
Öyle deme Gerekli bir şey ki var
Ne gibi bi gereği olabilir ki?
Mesela bebeğin olur emzirme gerekir
Bebek gibi bi düşüncem hiç yok o yüzden emzirme gibi biseyim de olmaz
İyi de bunu sen tek böyle düşünüyorsun bebek isteyen çok kadın var
Sütyen rahatsız ediyorsa takmak zorunda değilsin bu bir.
Onların adı göğüs degil "meme" kapiş?
Hı hı takmayayim da bütün abazalarin gözleri benim üzerimde olsun dimi? Bu tarz insalar olmasa takmam zaten. Ayrıca ne farkeder ha gogus ha meme?
Abaza AB de yok mu?
orada kimse bakmıyor farkeden ne?
Aynı bizdeki Billur gibi:)) içeri sokamyorsun... Dışarıda kalınca da bir faydası yok 😂
Göğüs postür için çok önemli , dişil ve kadına özgüven ve asalet verir
Bence kucuk gogus en rahati tasimasi kolay gorunusu guzel
Rahatsız etmesi konusunda haklı olabilirsin ama gereksiz olamaz
Belki verirdim para
Niye belki
Bir şey olmadan kesin konuşmam
Ne gibi bisey?
Yani veririm derim bi sıkıntı olur o yüzden
Durmum da iyi
Niye sıkıntı olsun ki😅
Tamm gel
Yok be şaka yapıyorum ne gelicem😅