Alt bacağım neden böyle kıllı olabilir ya diğer bölgeler böyle değil. şu an alamıyorum ilaç kullandığım için ağda epilasyon yasak 2-3 ay mecbur idare edicem ama özellikle neden bilek kısmı böyle olabilir normal mi bu
Erkek gibi duruyor biliyorum farkındayım ama değilim bunu söyleyip durmayım lütfen
Yargılamazsınız umarım ama ben beyaz tenliyim ve vücudumda üst bacakta pek tüy olmamasına rağmen ayak bileklerim alt bacağım neden?
Erkek ayağı bu çok belli ayak yapısından çok kafanı yordun mu bu troll soru için
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya normal mi değil mi Bilmiyorum Hani vücudumun her yeri böyle olsa hormon sorunu var derim Her kadın aldığı için mi bu görüntü bize absürt geliyor anlamıyorum. Üst kısmı almadığım halde alt kısma göre daha seyrek, erkeklerin de böyle mi?
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Yargılamazsınız umarım ama ben beyaz tenliyim ve vücudumda üst bacakta pek tüy olmamasına rağmen ayak bileklerim alt bacağım neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boyle killi olmasi normal. Yani tuysuz olanlarin hepsi almasa boyle olucakti zaten. Neden yasak agda epilasyon?
Herkes erkek bacağı diyor ben de onu anlatmaya çalışıyorum
Niye yasak ki
İlaç yüzünden derim hassas ve kalıcı hasar kalmaması için
Kac yasindasin
21
Nerde yasiyorsun merak ettim
Kız profili açan erkek olduğunu düşünüyorum
Ya ama üst kısımda çok yok ki erkeklerin tamamı böyle olmuyor mu
Normal değil mi bir kadın için bu dağılım
Erkek ayağı bu çok belli ayak yapısından çok kafanı yordun mu bu troll soru için
Ya normal mi değil mi Bilmiyorum
Hani vücudumun her yeri böyle olsa hormon sorunu var derim
Her kadın aldığı için mi bu görüntü bize absürt geliyor anlamıyorum. Üst kısmı almadığım halde alt kısma göre daha seyrek, erkeklerin de böyle mi?
Neden gizlendiniz
Erkek olmadığına emin misin 🙂
Değilim ya hete
Abi pislik misin besin gir makinayla kes aq
Soruyu iyi oku
Sen kes erkekler pislik o zaman
Ben Alıyorum zaten
Ağda yasak makina yasam değil
Makine de yasak şu an
Bacak böyleyse genital bölge nasıl acaba
Genital bölge çoğu kişide yoğundur zaten
Biliyorum yoğun olduğunu orasinin kılını bilemi alamiyorsun
Hayır tabi ki
Ama şu an bacağın acelesi yok ve doktorun dediğine uymam gerekiyor kalıcı bir hasar almamak için
Ne ilacı kullanıyorsun canım
Yok bana ne yargılıycam
baya seksi bence, her yerin böylekıllı mı?
jiletle al geç takma
Daha çok kalınlaşmaz mı