Güzellik & Bakım Bakım kreminden hangisini alayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bepathol mü yoksa nivea aqua sensation salatalık özü mü? Güncellemeler+1 yıl güncelbepanthol paraben ve parfum icermezken nivea iceriyormus. Bepanthol o kadar yogun degil ama nivea yogun Bakım kreminden hangisini alayım? Cevapla Bakım Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 719 cevap paylaştı. İkiside yağsız güzel ama bepantol her gün kullanıma uygun değil 0 6 Yorumla Soran +1 yıl neden? Yorumla Soran +1 yıl komedon mu yapar? Yorumla Jurjum +1 yıl Hayır tüğlenme Yorumla Soran +1 yıl onemli degil dogal icerikli olmasi daha onemli ben yuzumu aliyorum zaten Yorumla Jurjum +1 yıl Madecassol ile karıştır gece sür o zaman Yorumla Soran +1 yıl tesekkurlee Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Bepanthol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl daha dogal icerikli degil mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İkiside yağsız güzel ama bepantol her gün kullanıma uygun değil
neden?
komedon mu yapar?
Hayır tüğlenme
onemli degil dogal icerikli olmasi daha onemli ben yuzumu aliyorum zaten
Madecassol ile karıştır gece sür o zaman
tesekkurlee
Bepanthol
daha dogal icerikli degil mi