Güncellemeler
+1 yıl
At gibiden kastım, çok güzel böyle büyük yüzlü uzun boylu gür saçlı anlamında diyorum arkadaşlar. İri yarı anlamında vs değil
Büyük yuzlu gür saçlı at gibi kizlar var bir de minyon kısa boylu tatlı kizlsr var. Bir de sarışınlar ve esmerler var.
Minyon sarışın vs gibi yorum yaparsanız sevinirim. Tsk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Nasıl bir benzetmedir bu ya Hele ki bunun bir kızın kendi cinsi için bunu Yapması çok iğrenç bir durum üzüldüm
Olumlu anlamda at diyorum ben. Ayrıca kopek sadakati demek gibi geliyor bu bana. Belli bir özelliğinden dolayı benzerlik kurmak neden kötü bir şey ki senin için
Insan bana göre güce varlıktır hiçbir hayvana benzetmem hayvan ne kadar tatlı olsa da güzel şirin olsa da hiçbir kadını ya da erkeği hayvana benzetmem Huyum değildir
Benim huyum ama. Kelebek de bir hayvan mesela. Kelebek gibisin desem kötü mü yani ne kadar güzel bir hayvan. Senin tercihin öyle olabilir ama bu kötü bir şey değil bana gore. Kadınlar benim için çok değerli emin ol. Ha başka anlamda kullanırlar ben bilmem ben onlardan değilim.
Ben burada hayvanları kötü demiyorum mesela ama insanla hayvan eşit değildir ve insanı hayatı hayvana benzetmek benim için iyi bir şey değildir Sadece bu
Tamam anladım, farklı bir düşünce ama. Tablo gibi adam diyince tablo ve adam da eşit olmaz. Yani güzel bulunan bir şeyi yine güzel bulduğun bir insana benzetme mantığından bahsediyorum ben de
Kadınlar naiftir naziktirler incedirler daha güzel benzetmeler olabilir bence
Hassasiyetin hoşuma gitti aslında böyle düşünmen güzel ama yine de atın da dişisi var sonuçta ve o da naif bir hayvan
Işte anlatamadığım şey değil bence Bilmiyorum ya bana hoş gelmiyor özür dilerim Çok uzatmış oldum burada kapatabiliriz bu konuyu
Tamam sorun değil ikimiz de iyi niyetliyiz sonuçta önemli olan o bence. Kapatalım peki
Tamam güzel insan bi daha karşılasır isek tanışsak birbirimizi konusuruz
bu site minyon sarışın sever)
Sarışınları kıskanıyorum zaten ya
ben beyaz ten siyah saç severim
Zevkli olan heycan yaratan
At gibi kız. Tam binip kırbaç vurmalık
Knka sen yanlış anladın
uzun boylu, uzun bacaklı, yuvarlak kalçalı kızları kast etmedin mi at gibi derken?
Evet de kırbaç ne alaka güzellikten bahsediyoruz
Yav esprisine dedim onu, mübalağa.
ben minyon seviyom ya onlar çok tatlı oluyolar
Sarışın minyon düşüncesi bile eritiyor
Kumral ve minyon
Minyon
Minyon
Minyon
Minyon bence
At gibi siyah saçlı
Esim at gibi de. ..
Minyon esmer