@Lipia cidden katılıyorum sanki burnu gerçekten kötü olanlara nispet yapıyorlarmış gibi geliyor. Ne b*k var Allah aşkına yalandan tüm milleti başınıza topluyorsunuz?🤔😒
Simdi sizin burnunuz oldugu için çok takarsiniz. Yandan nasil, gülünce ucu düsüyor, kafami egdigimde büyük duruyor vs Bu normal zaten bir insanin kendini begenmesi zordur ama kimse o kadar detayli bakmiyor. Bence çok güzel duruyor. O kadar çesit burun tipi var sizin ki en güzellerinden. Içinizi rahat tutun bu konuda ve sadece fazla düsünmeyin.
Ay zaten burnumu takan biri değildim de, bütün arkadaşlarım estetik oldu, annem bile. Eltrafimdakileri göre göre kendi burnum çirkin gelmeye başladı sanırım Ve dedikleriniz için teşekkür ederimmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Acilen ol dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum ki ya da ilgi mi bekliyorsunuz
Ne iligis yahuu? Valla kemelerli, gülünce falan daha çok belli oluyor ama benim fark ettiğim kadar belki de insanlar fark etmiyordur
@Lipia cidden katılıyorum sanki burnu gerçekten kötü olanlara nispet yapıyorlarmış gibi geliyor. Ne b*k var Allah aşkına yalandan tüm milleti başınıza topluyorsunuz?🤔😒
Saçmalama
https://www.youtube.com/embed/-8gAK1km4doBurnun ucu yok gibi zaten gülerken düşüyor diye üzülme bence sorun sadece ucu değil mutlu ol☺️
İyi bişe mi dedin, kötü bişe mi anlamadım😅
Mutlu ol burnunun ucu yok diyorum o kadar belli olmuyor😉
Saka mi yapiyorsunuz?
Burnunuzun nesi var , harika duruyor.
Yok ya, gülünce ucu düşüyor daha çok belli oluyor kemer🥲
Simdi sizin burnunuz oldugu için çok takarsiniz. Yandan nasil, gülünce ucu düsüyor, kafami egdigimde büyük duruyor vs
Bu normal zaten bir insanin kendini begenmesi zordur ama kimse o kadar detayli bakmiyor. Bence çok güzel duruyor. O kadar çesit burun tipi var sizin ki en güzellerinden. Içinizi rahat tutun bu konuda ve sadece fazla düsünmeyin.
Ay zaten burnumu takan biri değildim de, bütün arkadaşlarım estetik oldu, annem bile. Eltrafimdakileri göre göre kendi burnum çirkin gelmeye başladı sanırım
Ve dedikleriniz için teşekkür ederimmm
Rica ederim, etraftaki herkes estetik olduysa sizde kendi vücudunuzda bir kusur aramaya megilli olmussunuzdur fark etmeden estetik için belki de :))
Burnunda anormal bisey gormedim gayette guzel bi kiza benziyosun simariklik seninkisi
olman için bir neden görmedim burnunda 🤔 eğri durmuyor
Gülünce eğrileşiyor
Hafif dolguyla Hall olur
Öok kafama takmama değmez dimi ya🥲
Hayır yahu estetiklik bişey yok önden düzgünse eğer
Önden güzel, en kötü bu profilden işte
Eğer kafaya takıyorsan bişey dolgu yaptırırsın için rahat eder
Sen kemerli burun görmemişsin
Çok kötü depil dimi ya
yarabandı yeni çıkmış gibi duruyor
Yok iyi hafif bi kemeri var belli bile değil
Yani bakınca "ay ne çirkin burun" denmez dimii? Önden güzel duruyor burnum da işte yandan🥲
İnan benimki daha kötü bundan seninki gayet iyi duruyor emin ol
Bu kadar kemerden bir şey olmaz
Emin miyizz😅
Evet
benim burun bile daha iyi bence ol😅😅
Gayet iyi duruyor
Ciddi misin
Ufacık fındık gibi burnun var ne istiyorsun ondan
Bu kemerli? Neredeyse göremeyecektim.
Gülümce ucu düşüyor
Kafayı yemişsiniz.
gerek yok bence