Güzellik & Bakım Yves Rocher Pudrali Tonik - Karma ve Yagli Cilt / Pure Menthe? Kaplan3535 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yves Rocher Pudrali Tonik - Karma ve Yagli Cilt / Pure Menthe Sivilceli ciltler için uygun mudur?Kullananlarda sivilce yaptı mı? Yves Rocher Pudrali Tonik - Karma ve Yagli Cilt / Pure Menthe? Cevapla Cilt Soruları Pudra Soruları Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bana yves rocher tonikler sivilce yapıyor the purest toniği daha iyi geliyor tabiiki senin cildinde denemende fayda var belki de sana uyar 🙏🏻 2 2 Yorumla Kaplan3535 +1 yıl Purestin toniği matlaştırıcı etkili mi? Doludoludolu +1 yıl Mavi olanı evet baya memnunum gözle görüyorum etkisini gerçekten de sarıyı kullanmadım onun için bir şey diyemiyorum🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bana yves rocher tonikler sivilce yapıyor the purest toniği daha iyi geliyor tabiiki senin cildinde denemende fayda var belki de sana uyar 🙏🏻
Purestin toniği matlaştırıcı etkili mi?
Mavi olanı evet baya memnunum gözle görüyorum etkisini gerçekten de sarıyı kullanmadım onun için bir şey diyemiyorum🙏🏻
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!