Güzellik & Bakım Renkli makyajda hangi renkleri seversin? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Renkli makyajda hangi renkleri seversin ksgül?#EdamedaBeauty 💄💅 Güncellemeler+1 yıl Günco 💜💖 Renkli makyajda hangi renkleri seversin? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı. Bana göre sade hafif makyaj her zaman bir adım önde 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Renkli makyaj sevmem , siyah eyeliner ve siyah rimel yeterli 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence renkli makyaj güzel değil hafif sade olanlar daha iyi 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Neon yeşil tabii ki, makyaj varsa belli olsun, boşa yapılmıyor 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kadınlara çok aşırı makyajı yakıştırmıyorum. Hafif makyaj daha hoş duruyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mor pembe tonlar olabilir 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mavi, yeşil, mor 2 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kırmızı tonları kullanan kadınlar favorim. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. pembe renkleri severim 1 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 447 cevap paylaştı. Renkli hoş göstermiyor bence kadını 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Güzel bu halini severiz harikasin 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pembe ve kırmızı 2 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bordo siyah guzel 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. sade olsun 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bana göre sade hafif makyaj her zaman bir adım önde
Renkli makyaj sevmem , siyah eyeliner ve siyah rimel yeterli
Bence renkli makyaj güzel değil hafif sade olanlar daha iyi
Neon yeşil tabii ki, makyaj varsa belli olsun, boşa yapılmıyor
Kadınlara çok aşırı makyajı yakıştırmıyorum. Hafif makyaj daha hoş duruyor
Mor pembe tonlar olabilir
Mavi, yeşil, mor
Kırmızı tonları kullanan kadınlar favorim.
Mavi rimelimi seviyorum
pembe renkleri severim
Renkli hoş göstermiyor bence kadını
Toprak tonları seviyorum
Genelde toprak tonlarını kullanırım
Güzel bu halini severiz harikasin
Pembe ve kırmızı
Bordo siyah guzel
Resimdeki iyi
Abartmadan yapılanı
Pembe mor yeşil hepsini kullanirim
sade olsun