Hem yüz hatları keskin hem beyaz tenli hem uzun boylu hem de mavi gözlü bir kızım neden kıymetim bilinmedi ölsem mi?

Hem de Allah korkum var çoğu kızın yaptığı günahları ben yapmam kapalıyım uzun ipek gibi saçlarım da olsa açmaya her gören erkek başına günah yazılmasına korkarım ama Allah o kızlar herkese açtığı halde onlara onları kıskanan sahiplenen bir gin bile yazmamaxlık etmeyen erkek veriyor bana gav@t geç yazan ezik erkeklik duygusu yerlerde pislikler denk geliyor 23 yaşındayım hiç ilişki yaşamak isteyeceğim biri çıkmadı karşıma öyle tam kriterlerime uyan biri kapalıya bakmıyor açık sarışın havalı kız istiyor genelde hem de sadece bu da değil insanlardan çok hakaret duydum annem beni ger gün eziyet ederek büyüttü gücüm kalmadı Allah’ım neden görmüyorsun beni hep aklıma annemin durduk yere ben masum olduğum halde bana Allah senin iki cihanını da karartsın deme iğrençliği geliyor bi de Kyk yurdunda kalmıştım orada da sırf bu travmalarımdan gürültüyle uyandırılmaya dayanamadığımdan oradan kurtulmak için bi erkeğin beni sadece kıyafetle ellmsini bi kez bi gün kabul ettiğimi bi kıza anlatmıştım o da beni esclik ile suçlamış iftira atmış müdüre durumu anlattım yurttaki ama kaıdn bana o kızın yanında ahlak dışı davranışın olmayacak dedi benim gibi hayatında hiç yalan söylememiş kul hakkından korkan bi kıza ahlak konusunda konuşulmaya hakkı yoktu. Sorumun altına da benden yaşça büyük sapık iğrenç erkekler yazmasın

Hem yüz hatları keskin hem beyaz tenli hem uzun boylu hem de mavi gözlü bir kızım neden kıymetim bilinmedi ölsem mi?