+1 yıl163 boyum ve memnunum. Ailem hep kısa 150 155 157 159 gibi gidiyor nadirren 160 üzeri 165 falan ama bence kısa ve beden yapıları çok güzel zayıf ve narin görünüyorlar o yüzden onlarında çok beğeniyorum. Kendi boyumdan da memnunum kilomdan da ama fazla kilo verince olmuyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok uzun boy kadınlarda hoş durmuyor. Allah affetsin ama aşırı uzun boyların yüzü de genelde erkeksi ve çirkin oluyor. Ben 1.69 um daha uzun zannettikleri bile oluyor😄 kilo problemimde olmadığından🍀
10 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılKadın dediğin boyunu geçebilen bir varlık mı ki bunuh normalin toplum belirliyor? Kadın dediğin özgüvenli olmalı. Böyle ezikçe soruları aklının ucundan geçirmemeli.
10 Yorumla
+1 yılBen kadınlarda uzun boyu çok sevmiyorum. Orta boylar kadınlar için daha ideal. Giydiği de yakışıyor, aşırı uzun durmadığı için estetik de duruyor boyu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
+1 yıl1.68 estetik durur.. fakat herkesin bahtı güzel olsun.. bu çok daha önemli
13 Yorumla- +1 yıl
1.78 demek istedin sanırım
- +1 yıl
Çok uzun..1.68 en ideal boy
- +1 yıl
Çok değil ben kendi boyumda seviyorum 1.78...
+1 yıl1.70
Ama şu boy şartini neden koyarsınız anlamam ki. Sanki polis okuluna öğrenci seçiyorsunuz 🤣 1.50 kız 2 metre erkek istiyor sonra kola şişesine bantlanan promosyon bardak gibi geziyolar🤣30 Yorumla
+1 yılGenele baktığında 1,60-1,70 arası,, ve boyumuzu biz belirleyemiyoruz maalesef:) var olan boyumuz güzel ve kabul olur şekilde görmemiz lazım, ilk kendimiz, ve bu dışarıya da yansır
20 Yorumla
+1 yılÖnce insan olsun sorun edilecek şey boy mu yani millet kendi kusuruna bakmadan önce karşısındakine bakıyor
20 Yorumla
+1 yılBoya çok bakan biri değilim ben duygulara bakarım bana karşı bir şey hissetmiyorsa boyu 170 de olsa 150 de olsa bir şey ifade etmez benim için
22 Yorumla- +1 yıl
Kadın dediğin aile boyu olsun aile kursun işte aile boyu oluyor.😂😂😂
- +1 yıl
Birisi bir şey hissetsin kardeşim ben hissiz yaşamaktan korkuyorum
+1 yılBen boyu önemsemiyorum boydan önce önemsenecek dünya kadar şey var 1.80 im ve böyle düşünüyorum 🤨 Boy bir şekilde halledilir ama karakter ve alışkanlıkları kolaylıkla halledemezsin
00 YorumlaKadın gibi olaun yeter boydan ziyade huyu suyu karakteri önemli bir tık ar gibi olup karaktwr de yoksa nolcak benden uzunda kısasa sevgilim oldu Kimsenın boyu etkı etmedı gidişata ilişkide
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı.
m +1 yılBana göre 1.60 civarı ama herkesin gönlü farklıdır bu kendine göre olur 1.60 erkek 1.70 istemez 1.90 da 1.50 istemez gibi bence
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ki uzun olan zarif oluyor kısa olan dişil orta boylu her ikisini de içeriyor. şu an ki kız arkadaşım 173
00 Yorumla
+1 yılkoluma girince dala yapışan koola gibi durmayan her kadın istediği boyda olabilir ^^ 1.60-1.70 arası iyi gibi
05 Yorumla- +1 yıl
Burada dal siz oluyorsunuz sanırım insan kütük olduğunu bu denli ifade etmez 😂
- +1 yıl
@colorfulpeople meyve veren ağacı taşlarlar diye boşa dememişler
- +1 yıl
Kütükler meyve vermez bildiğim kadarıyla ama 🤣
- +1 yıl
@colorfulpeople Yanlış biliyorsunuz gidip doğrusunu öğrenip tekrar gelin :D
- +1 yıl
Doğruyu bilirim ben hep 🤣🤣
+1 yıl160 dan kısa olanları beğenmiyorum. En fazla da 175 olmalı. İlerisi direk gibi duruyor ipince bacaklar hoş değil.
011 Yorumla- +1 yıl
Bacım daha ne kadar uzun olacak
- +1 yıl
180 kızlar da var nadir de olsa.
- +1 yıl
Askerlik arkadaşın gibi durur erkek yanında 1.75 nedu yani
- +1 yıl
Evet 175 de uzun ama max o olsun bari kdmdkekekdlöd 175 e 185 erkek lazım en az zaten
- +1 yıl
Mesela ben 170 im sevgilim 187
- +1 yıl
Senin boyun galiba 1.75
- +1 yıl
Yok kiz 175 olmak da istemezdim biraz fazla
- +1 yıl
O kadarsan az ver bana diyecektim 🥲
- +1 yıl
Aa senin kaç ki
- +1 yıl
1.58 hubghb
- +1 yıl
160 de sen , idealsin ya
- Güzellik & Bakım konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılEn fazla 170 ama uzun olup çok güzel olan kadınlarda var.
10 Yorumla
+1 yıl160-170 arası gayet makul. En ideali ise 165 bana göre. (Boyum 180)
10 Yorumla
+1 yılBenden uzunda olabilir. İçi dışı güzel olsun, anlaşacağım biri olsun yeterki.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben 1.84 olduğum için benden kısa olmalı. Bu herkes için değişkenlik gösterir.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerdeki bu özgüven nereden geliyor cozebilsek 😂🤣
16 Yorumla- +1 yıl
Kadınlardaki diyecektin heralde
- +1 yıl
Yooo erkek dedim
- +1 yıl
1.50lik kızlar 1.80 üstü istiyo genelde canım bi cesaretle denginden fazlasını arıyo. Ama ben hiç duymadım öyle manken gibi olsun şöyle 1.70-1.80lik kız olsun böyle kız olsun, arabası olsun evi olsun parası olsun diyen bi erkeği duymadım. Ne varsa kızlarımızda cahil ozguveni var. Hiç bi kız dengini aramıyo. Sorsan neyin var senin ortaya koyacağın diye. "Kadınım ben beni alacaksın yetmez mi?" Derler. Gerçekten komedi
- +1 yıl
Sevgi denk işi değildir yalnız
- +1 yıl
Sevgiden bahsedeceksek önce bu özgüven meselesini halletmemiz gerekiyo toplumca. Tepeden erkeğe bakan kızların şımarıklıklarını ele almamız gerekiyo. O zaman eşit bi şekilde sevgiden bahsedebiliriz
- +1 yıl
Şımarık egoist erkekleri be yapalım kaynar kazana atip kaynatmali sanırım 😜
1.70 boyu ideal kilo olarakda 58 kiloyu geçmemeli.
10 Yorumla
+1 yılAllah aşkına 1.65 ten uzun olsun Hobbit gibi geziyorsunuz ortalıklarda
10 Yorumla
+1 yıl1.55 1 70 arası zaten Bundan sonrasını Ben kadın olarak da göremiyorum ayrı bir ırk olarak görüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ne öyle 1.80 1. 90 2 metre damızlık gibi
+1 yıl170 ideal bide 50 55 arası kilo olursa tadından yenmez
05 Yorumla- +1 yıl
180 olsun
- +1 yıl
@yanlizimcokyanliz abartma ben zaten 183üm
- +1 yıl
Kendi boyunda olun zaten süper olmazmi
- +1 yıl
Hatta ben benim boyumu geçsin bile istiyorum
- +1 yıl
@yanlizimcokyanliz iyi osana kalsın ozaman
+1 yılAsillik cocuksuluk yürekten değer veren kadın boyunda olmalı
00 Yorumla160 köy cebine seve seve yürü 😁 cidden he ayrı bı çekicilikleri var
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boyu fark etmiyor ama fazla kısa da olmasın 1,55 iyidir
03 Yorumla- +1 yıl
Ne 1.55 mi çocukmu seviyon
- +1 yıl
1.75 den aşşağısı kurtarmaz beni
+1 yılKadın dediğin Adam dediğin. Dediğin lafı ömrümüz de uzay yolu uzunluğunda sonsuz ve uçsuz bucaksız.
00 Yorumla
+1 yılminyon hatunların keyfi ayrı ama uzun at gibi hatunlarda çok fena tayt giyince özellikle 😍😍
00 Yorumla
+1 yıl168 cm çok estetik duruyor ve her şarta adapte olabilir.
00 YorumlaBoy takıntım yok. Nişanlımın boyu 1.62 falan olması lazım.
00 Yorumla1.70 üstü benim için ideal fakat 1.65 olması makul ya
05 Yorumla- +1 yıl
Beyimiz lutfetti 😂😂
- +1 yıl
Hahaha 🤣🤣yok egoistce bir yorum olmuş da
- +1 yıl
Bana öyle geldi genel görüşün egoist ise 😁😁bişi diyemeyiz
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yıl1.75 im mutluyum ama ideal kadın boyu 1.65-1.70 arası bence
01 Yorumla- +1 yıl
İdeal kadın boyu 1.70 -1.77 arasıdır
Güzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Boyunun çok bir önemi yok. Şişko olmasın kuru kemik de olmasın. Ele avuca gelsin yeter
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin tıfıl olmalı yani orta 1.70 i aşmamalı 160 ın altına inmemeli
00 Yorumla
+1 yılBoy çok önemli değil benim için 160 yukarısı tabi iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl170 boy uzun dalgalı saçlar yumuşak ten alımlı bir duruş gamzeler kısaca taktınmı koluna vurdun mu kdkrkrjrjrjdkdkdjdj kadına hayvan bile vurmaz 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl160 civarında aşağısı da olabilir tabi fakat öyle bir genelleme de doğru değil, ben kendi boyuma kıyasla böyle bir boy söyledim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl185 altındaki kadınlar kendine kadınım demesin
01 Yorumla- +1 yıl
Selam 185
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1,50-1,60 olanlar tatlı oluyor genelde. Davranışları kedi gibi tatlış oluyor kskxzkzkzkkx
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.90'dan kısa kadın değildir. Kendini öldürsün. (Kısasa kısas Allahın emridir)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. 160 50 kg sırta atıp götürmelik olsa yeterli bence 😅
00 Yorumla
+1 yılBoy önemli dğl bnce kilo daha çok önemli. Aşırı kilolu veya aşırı zayf olmamalı
31 Yorumla
+1 yılbence 1.65 boyunda olmalı orta ve minyon zaten bu boylarda partnerinde 1.80 civarı olması gerekiyor ki yanında kendimizi bebek gibi hissedelim 💖
10 Yorumla1.75 ve üstü ufacık geneli geçen bi kızla buluştum otelde küçücük ayakları elleri var s. kmeye acıdım
00 YorumlaBen 1.65 im ama kadın dediğin en kısa 1.70 olmalı ama 1.78 den de pek uzun olmasın bence bu Aralık ideal
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlık boyla ilişkili değildir.
28 Yorumla- +1 yıl
değildir zaten.
- +1 yıl
Valla yerden bitme Okan bayülgenin manken sevgililerini bir araştırın.
- +1 yıl
. Hiçbir kız kendi dengini erkeği istemiyor, tam tersine ondan daha uzun ve dış görünüş olarak daha avantajlı kişilerle birlikte oluyorlar. Görürsünüz dışarıdaki çiftlerde kadın hep kısacık ama yanındaki erkek 180-190 boy aralığındadır hep, neden o kadın gidip te 155-160 erkekle evlenmiyor da kendi dengi asla olmayan biriyle hayatını birleştiriyor? Bunun sebebi 'Hipergami' dediğimiz kadının cinsel stratejisidir. Hipergami basit bir şekilde; evrimsel süreçte gelişen, kadının kendinden statü, dışgörünüş, konum, saygınlık vb. gibi özelliklerden daha iyi olan erkeği eş olarak seçtiği bir stratejidir. Bu hipergami dediğimiz sistem hep mi vardı da geçmişte ki çirkin, ortalama, kısa boylu erkeklerde evlenebildi, aile kurdu. Bakın kardeşlerim geçmişte yani yaklaşık olarak 2000'li yıllara kadar bu eşitsizliğe çözüm olarak ataerkillik yani erkeğin egemen olduğu sistem, görücü usulü evlilik, muhafazakarlık veya zorla evlilik gibi zihinsel sağlığı düzgün dış görünüşü ne olursa olsun her erkeğin baba olup aile kurması mümkün oluyordu. Ama bu milenyum çağına geldiğimizde, sosyal medya çıktı, feminazi, sjw örgütleri güçlenip, kadınların kendi dengi olan erkeklerle birlikte olması yerine artık daha fazla hakka, isteğe sahip olduğunu dolayısıyla daha fazla erkeğe ulaşıp içlerinden en iyilerini seçip, geri kalanlarıda istem dışı bekarlığa, yalnızlığa mahkum etti. Düşman olmanız gereken sistemler belli, gerçekleri görün ve uyanın, birileri sizi insan yerine bile koymuyor !
+1 yılBen 1.58im ama bence 1.65 ideal.
20 Yorumla180 e kadar okeyim.
02 Yorumla
Soran+1 yıl180 kadın mı olur mk direk gibi ya
1.60 - 1.70 arası iyidir
10 Yorumla
+1 yıl1.50 1.60 arasi minyon olacak
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yıl165 altı olmamalı bence 175 e kadar yolu var
13 Yorumla- +1 yıl
185 e kadar yolu var bence
- +1 yıl
175 sonrası bozuyor ya
- +1 yıl
Yok bozmuyor ben seviyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadının elinde olan bir şey mi sanki
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi boyda olabilir sınıflandırmamamız lazım
10 Yorumla
+1 yılYanımda 1.50 biri olursa pedofili derler 1.80 kâfi
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılBence 1.70 civarı iyi
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Ben kadınımı her haliyle severim
10 Yorumla
+1 yılPartnerim benden kısa olsunda bzjdjjd
10 YorumlaKadın her yaşında, her boyunds güzeldir.
10 Yorumla
+1 yılBoy önemsiz, karakteri iyi olsun
10 YorumlaKadın da boy çok aranmıyor,160 yeterli mesela.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yıl2 metre olur kadin dediğin
00 Yorumla 1.60-1.70 arasi idealdir...
00 Yorumla
+1 yılBoya göre kadın ayırmak hoş değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar