Yüzüm çok maskülen farkındayım başka ne estetik gerekiyor saçımı uzatmam icin ne yapmam lazım?

Yüzüm çok maskülen farkındayım başka ne estetik gerekiyor saçımı uzatmam icin ne yapmam lazım?
Saçlarınız boya ise bence size kahverengi çok daha fazla yakışacaktır, ruj olarak biraz daha mat renkleri tercih edebilirsiniz, yani kırmızı ama pembe tonları değil de bordo tonları gibi renkleri kullanabilirsiniz, kaşlarınızı ve saçınızı boyuyorsanız kahverengi veya kızıl tonları size daha çok yakışır :)
Teşekkür ederim ama bana kimse boya demesin kizlarsouyorda saçını şu renge boya yok bu renge boya dediklerinden beri kafamda saç kalmadi hele bir uzasin denerim
Saçlarınızın uzaması için duş almadan 1-2 saat önce badem yağı veya zeytin yağı sürebilirsiniz, sonrasında da duşa girerek şampuanla güzelce durulayınız. Çok sık duş almak uzatır fakat saçlarınıza zarar verebilir dikkatli olmanızda fayda var :)
Burnunuza bence estetik gerek yok, eğer rahatsızsanız da kaliteli bir plastik cerrahi uzmanı ile görüşün o size daha iyi bir yol çizecektir
Teşekkür ederim 🌈burnum çok büyük değil farkındayım ama nebileyim daha küçük olsun istiyorum.
Klasik estetik hastalıkları :) siz bence böyle güzelsiniz, sevin kendinizi. İnsanlar sizi hep sevebilir fakat onların sevgisi sizi güzelleştirmez, değiştirir. Siz kendinizi sevin, güzelliğinize güzellik katacaksınız. Biraz akışına bırakın, saçlarınızı da bir dermatolog ile görüşerek daha iyi bir şekilde uzatabilirsiniz :) çok boyamayın hatta mümkünse omuzlarınızdan belinize gelene kadar boyamayın ki yıpranmasın. Rica ederim, esen kalın :)
Cevap
16Cevap
Gerek yok bence
burnunu değil, bakışlarını değiştir. Gözlerinin içini güldür. O zaman çoğu kişi için çekici olacaksın
Kimse sevmeyince gülmüyor kısır döngü
Arkadaşın var mı? Kız arkadaşların falan?
Eğer arkadaşların var ise onlarla birlikte gül
Ya teklif alan insanım aslında ama hep bel altı teklifler...
Birtane kız arkadaşım var sadece onunlada bu hafta gorusurum.
Kalbini sevecek erkek bulursan sana bel altı teklif yapmaz. Arkadaşınla birlikte gül ve özgüvenini geliştirmeye çalış. Belki iyi bir erkek arkadaşın olursa özgüven, bakış gibi şeyler ile kendini iyi hissedersin
hayır doğal kal deri elbise mi o @mantikalemi
Herkesin bir sevgilisi oluyor bana niye 30-35 yaşındaki erkekler yanaşıyor gerçek hayatta anlamadım daha 24 yaşındayım. derken sen bana bakmıyon ki ben 23 üm senden daha genç sayılırım sevgili anlamında bakarsan @mantikalemi
Reelde istiyorum
ben senle buluşurum ama otobüs parası atarsan bilet ücreti @mantikalemi
Ya bu ağ.
Bi sg
Yakışıklı değil miyim sence bir erkek sünnetli mi olmalı kız görüşü lazım @mantikalemi
harıkasın her zaman yaptırma ve konusmayı özledım senınle :D
Ya keşke gerçek hayatta da şöyle 27 lik citirlar konuşmaya kalksa benimle sevgilim olmuyor yasdig8m yerde dhdbdhd
24 yaşındayım 30-35 yaşındaki erkekelr bakıyor djdjd
tesekkur ederım ıltıfatın ıcın :)
42. kişi olmak ısterdım :D
Filtreyi o kadar abartmışsın ki burnun bile zor görünüyor jsjddj
merhaba gecen senelerde bir kiz vardi, nasilim diye sormustu birjac defa.. ama ne makyaji vardi ne de sac boyasi. o kiz sen olamazsin degil mi
Sende birtakım problemler var psikolojik olarak
Bence yapmanı gerektiren bir durum yok güzel duruyor
Bence güzelsin burnunda güzel gerek yok
Bence yaptırma güzelsin böyle
Teşekkür ederim peki saçımı nasıl uzatacagim
Çok mu kısa? Tam varsa fotosunu at bakayım
Profil forografimdaki gibi küt işte.
Tamam bak bence bu halin çok tatlı beğendim ben
Hatta eklemek istiyorum seni
Herkesin bir sevgilisi oluyor bana niye 30-35 yaşındaki erkekler yanaşıyor gerçek hayatta anlamadım daha 24 yaşındayım.
Olabilir genç olması önemli değil sevmesi önemli ben bile yürğyesin geldi evlenip çocuk yapasım var senden
Çok sevimlisin bıcırık 🥹
Bunlara neden takılıyorsun?
Olmamış, sana özel bir tarz yapayım mı
hayır kendini olduğun gibi sev.
Bana cevap ver mesajdan @mantikalemi
Bu tipi estetik kurtarmaz
Yaptır desek yaptırcan mi
Gayet hoş orantılı
Gerek yok
Burnumla dalga geciyorlar
Saçım çok zor uzuyor ne yapacağım bir önerin var mı tüm bakım kurlerini kullanıyorum
Güzelliğine bir kusur blacaklar elbet
Ya elbette ama sevgilim olmuyor
Ben olayım ahahshaha
Ya işte reel hayatta açılan yanaşan olsun istiyorum Max 35 kusur yaşındaki erkekler yanaşıyor djdnd
Ben de küçüğüm sana göre küçük biri sorun olmaz mı
Evet
Anlamsiz
Her yerini yaptır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?