Her tarafım yandı kılları uzunken yaktılar. Çizik çizik kızardı kolum bacağım. Kıllar uzun olunca ondan çil Çil kızarmıştır dedi yapan ama kıl buruşması değil kızarıklıklar resmen sivilce gibi yandı her yerim. Sordu bişey olmaz hassassın geçer dedi ama acıyo bazı yerlerim ve kaşiniyor. BU NORMAL Mİ ilk kez yaptırınca bilemedim de. Hiç bişey sürme 3 gün banyo yapma dedi bide yanık yanık koktum tüyler uzun alınca
HA BİDE 4 de yapıyodu yandım diye yalvardım 3 e aldırdım zorla ama asla dayanamadım normalde dayanıklı biriyim acaba 5 renk vardı makinede 4. Cü koyu rengi seçti tenim o kadar koyu mu dedim seslenmedi ondan çok yanmış olabilir mi. Teyzem 4 dayan işe yaramaz yoksa diyo ama 3 e dayanamadım
İlk defa lazer yaptırdım fazla yaktılar bişey olur mu?
Normal değil tabiki. Kızarır da böyle kızarmaz. Ayrıca müşteri olarak gittiğin yerde ayarı yalvararak düşürtmen saçma naaıl bir yer orası öyle? Sorumlusu kimse onunla konuşmalısın.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Direk sahibi akrabam ona dedim olur öyle ilk yaptırışın ve hassassın dedi Yapan kadına çok acıyor dedim tüm bacak bitene kadar ay ay dıyecem kendimi sıkacam diye su gibi terledim artık ağlicam dayanamıyorum diyince 3 e aldı oda aklı 4 de kaldı o daha iyi diye diye
Seviyeyi düşürdükçe etkisi azalıyor ama regl dönemin yaklaştıysa veya yeni bittiyse ekstra acıyordur. Lazere girmeden önce kullanılan kremler var eczanelerde acıyı hafifleten. Onlardan kullanmayı dene bir de.
Ben vajinama yaptırmıştım benimki de kızardı bu şekilde : /
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnanmıcan ama vajinaya bişey olmadı orayı iyice kaldır makineyi öyle tekrar bastır dayanamadım diyince öyle yaptı. Ama diğer yerleri acele acele arka arkaya bastı tenime ondan oldu
Yapan kişi 3 yıldır bu işi yaptığını söyledi mekan yeni açıldı ama yapan kadın 3 yıldır yapıyomuş ordan çıkmış bura gitmiş ama bi aksilik olmuş gibi geldi bana önceki yerinde
Ona inanma sen bak aylar oldu seanslarım biteli hala kıl çıkmıyor. Bu tıraş makınası varya onla bir gün önceden kılları dipten al lazer e gitmeden önce duş al ve git kıllı gidersen fecci ağrır. Yanlış bilgi bunlar bide bu jiletle alanlar var makinam bozuldu sadece bir kere jiletledim gittiğim güzellik uzmanı hemen jilet mi yaptın dedi. Çünkü kalınlaştı.
Makine de nasıl kullancam bilmiyorum kendime ait yok babamın traş makinesi var ama onu nasıl kullanırım bilmiyorum babama sorsam napcan der kıl alcam diyemem hdhhd yenisini almaya param yok
Kızlar Ne Diyor
Normal değil tabiki. Kızarır da böyle kızarmaz. Ayrıca müşteri olarak gittiğin yerde ayarı yalvararak düşürtmen saçma naaıl bir yer orası öyle? Sorumlusu kimse onunla konuşmalısın.
Direk sahibi akrabam ona dedim olur öyle ilk yaptırışın ve hassassın dedi
Yapan kadına çok acıyor dedim tüm bacak bitene kadar ay ay dıyecem kendimi sıkacam diye su gibi terledim artık ağlicam dayanamıyorum diyince 3 e aldı oda aklı 4 de kaldı o daha iyi diye diye
Seviyeyi düşürdükçe etkisi azalıyor ama regl dönemin yaklaştıysa veya yeni bittiyse ekstra acıyordur. Lazere girmeden önce kullanılan kremler var eczanelerde acıyı hafifleten. Onlardan kullanmayı dene bir de.
1,2 günüm var regl olmaya ondan olabilir. Krem önerin var mı orada önermek akıllarına gelmedi galiba
Ben kullanmıyorum fakat eczaneye sorarsan lazer öncesi için krem diye veriyorlar.
Teşekkürler
Cildin hassas ve beyaz tenliysen kızarması normal benimde kızarıyor hametan krem kullanıyorum
Cildim hassas ama esmerim. Bişey sürme dedi şu an çok kaşınıyo napcam bilmiyorum
aleovera kremi yoksa gunes kremi sur
Bişey sürme dedi bi eline güneş kremi sür dedi dışarı çikar ken
ya sen sur
Ben vajinama yaptırmıştım benimki de kızardı bu şekilde : /
İnanmıcan ama vajinaya bişey olmadı orayı iyice kaldır makineyi öyle tekrar bastır dayanamadım diyince öyle yaptı. Ama diğer yerleri acele acele arka arkaya bastı tenime ondan oldu
İlk cümlenden bir şey anlayamadım
Cihazın kafasını iyice kaldırdı öyle tekrar yaptı o şekilde soğuk hava üflüyo
Ben de direkt yaptılar kızarıklık oluştu. Oraya temas bile edemiyordum ilk başlarda. Baya zorluk yaşadım
Bende bacaklarımda zorluk yaşıyorum şu an deli gibi kaşiniyor. Bide alerjik yapım var durmadan kaşiniyor şimdi
yanık kremi sür hemen
Bişey sürsem sorun olur mu dedim sürme dedi 😭
sen beni dinle tecrübe konuşuyor yanık kremi sür
hametan pomad sür sonra da madecassol merhem sürebilirsin
Sanırım evde yok bi bakmam lazım
Hametan olacaktı. Bişey olmaz dimi iltihap falan kapmaz yani
hayır korkma lehine söylediğim krem
Peki teşekkür ederim
rica ederim
Geçer benimki su toplamıştı
Birde kılları bir gün önce iyice kısalt az koku görünse yeter senin kıllar varmış o yüzden ekstra ağrıdı
Alma dedi bana öylece gel bi bikini bölgesini al dedi ama hata yapmışım onu dinlememeliydim
Benimki şu an deli gibi kaşınıyor bacaklarım
Kesinlikle bilgili biri değil hemen değiş acemi gittiğin yer
Yapan kişi 3 yıldır bu işi yaptığını söyledi mekan yeni açıldı ama yapan kadın 3 yıldır yapıyomuş ordan çıkmış bura gitmiş ama bi aksilik olmuş gibi geldi bana önceki yerinde
Ona inanma sen bak aylar oldu seanslarım biteli hala kıl çıkmıyor. Bu tıraş makınası varya onla bir gün önceden kılları dipten al lazer e gitmeden önce duş al ve git kıllı gidersen fecci ağrır. Yanlış bilgi bunlar bide bu jiletle alanlar var makinam bozuldu sadece bir kere jiletledim gittiğim güzellik uzmanı hemen jilet mi yaptın dedi. Çünkü kalınlaştı.
Teşekkürler bilgi için 😇
Bir gün önce makinayla al peki rica ederim ☺
Makine de nasıl kullancam bilmiyorum kendime ait yok babamın traş makinesi var ama onu nasıl kullanırım bilmiyorum babama sorsam napcan der kıl alcam diyemem hdhhd yenisini almaya param yok
Gizli gizli kullan bişey olmaz 😀😀😀
Deniycem inşallah bozmam hdhdhd
😂😂😂😂bişey olmaz bende eşimle kullanıyordum en son o bozdu gittim parçalarına ayırmış, 😂😂
🤣🤣🤣
Bu görüntü oluyor maalesef
şu an da çok kaşınıyo bacaklarım 😭