Güzel, kemiksiz ve düz burunlar estetik yaptırdığı zaman burun çok kalkık ve aşırı yapay duruyor. Burun estetiği genelde çok kemerli ve büyük burunlarda çok iyi sonuçlar veriyor bence. O yüzden arkadaşının yaptırmasına hiç gerek yok, yaptırdıktan sonra pişman olması riski çok yüksek.
Cidden bu ölçüde buruna sahip olanlar ne dememizi bekliyor? Uzun desen değil, kemerli değil, yamuk değil, yara yok iz yok, yani size ne dememizi bekliyorsunuz? Egonuzu mu tatmin edelim?
Herkesin fabrikadan çıkmış gibi olması bana artık itici gelmeye başladı. Günlük yaşantısında özgüvensiz hissettirecek kadar rahatsızlık duyuyorsa yaptırması gerekir. Onun dışında sırf millet yaptırıyor diye yaptıracaksa lütfen doğallığı bozmasın. Zaten azıcık törpületse yetecek gibi. 💕
inansın güxel estetik yapınca fabrıkadan cıkmıs gibiı oluyor doğal hali insanın en güxel halidir. rabbim zaten olması gerektiği gibi yaratmış. kendinize saygı gösterin
Yaptıracak sponsor biri bulduysa işlem yapılabilir , ama yok cebimden karşılayacağım diyorsan çokta masraf etmesin bence o kadar aciliyeti yok. Nede olsa kitler birine :D
Allah güzel yaratmış kendinde neden kusur arıyor? Kendini sevmeyi denesin zira estetik olsa bile kendini sevmeden beğenmesi zor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bence iyi sorun edecek bir durum yok. sakın yontturmayı düşünmesin çok güzel olmayacak onu söylim. azıcık kusurlarınızı sevin ya. ki kusurlu da değil. türk insanının genel olarak burunlarına bak hangisi güzel benimki de dahil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Arkadaşının haberi var mı paylaştığından? Burun estetiği mantıklı bir şey değil geri dönüşü olmaz
Estetikli burun göre göre zaten doğal burunlara hasret kaldık, bu burunun nesi var ki ak? Akli dengesini kaybetmiş olmalı... Birkaç seneye kalmaz dudak ve göğüslerini de elden geçirir o akıllı😏
1. Arkadaşinin burnu değil o senin burnun 2. Herkes estetik yaptirip birbirine benzemeye basladi ne bu estetik meraki Benim tanidiğim yaptirdi burnu eskisindende beter oldu
Benimde burnum böyle ben gayet seviyorum sosyal medya algimizi tamamen degistiyor bunda 3 yıl önce farklı şimdi farklı düşünüyorum ama tabii kendi karari
Bence normal bi burun estetikle biraz daha küçük dursa daha hoş durabilir ama kötü değil gayet iyi burnu estetik istiyorsa bence yaptırsın daha güzel durur diye dusunuyorum