Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar tipten ziyade, alfa ruh sayesinde baştan çıkarılır. Detaylı şöyle izah edeyim;
Para, tip ve boy vs hikaye. Eğer alfa ruha sahipsen, haftada en az 3 kadınla seks yapabiliyorsun. Hat da onlar üzerinden geçimini sağlayabiliyorsun. Benim 1.80 boyunda yakışıklı 50.000 tl maaşlı arkadaşım var ama taktiksel hatalar nedeniyle kadına ulaşamıyor, ama geliri olmayan kilolu arkadaşım var ve haftada en az 3 kadınla seks yapıyor bir de 40 yaşında göbekli ama yüksek gelirli arkadaşım var ki parasız olduğu zamanda bile 20-25 yaşındaki kızları yatağa atıyordu, üç tane 1.60 lı boylarda dar gelirli biliyorum ve bunlar da baya seks yapıyor.
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne demişler güvenme yakışıklılığına bir sivilce yeter, güvenme malına bir kıvılcım yeter. İnsanın kalbi güzel olsun, merhametli olsun güven versin, sevgiyle baksın aşka sevsin ☺️ boşverin yakışıklıymış falan, eli ayağı düzgün olsun yeter diyin geçin. 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Beyefendi beycim noktayı koydu sfsdghh şaka bir yana haklısın sonuna kadar katılıyorum
- +1 yıl
Ricalardan bir demet gönderdim beyefendi beycim dgdfdf
- +1 yıl
😍😍😍
+1 yılBir kaç gün önce bu soru sorulsaydı yakışıklı olması derdim ama karizm diyorum şimdi. Markette çalışıyorum geçen gün bir müşteri geldi yanında da 9 10 yaşında bir çocukla geldi ben abi falan dedim ben abi deyince anladı herhalde yanında ki çocuğa sürekli amcacım demeye başladı 😅 yaşı belki benden 10 yaş büyüktür çok yakışıklı da değil ama bir karizması var fenaaaa😅 farklı bir aurası var 😅
00 Yorumla
+1 yılKarizma
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarizma her zaman bir adım öndedir
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 48,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGünaydın Yakışıklılık daha önemli kadınlar buna bakıyor çünkü bir de paraya bakarlar..
17 Yorumla- +1 yıl
Barış gerçeklerle yüz yüze geldik maalesef erkeklerde seksilik ve cinselliğe önem veriyormuş. Artık kimseye inanmak yok...
- +1 yıl
Evet öyle zaten. sen neden gerçeklerle yüz yüze geldik dedin? bir şey mi oldu
- +1 yıl
Evet oldu
- +1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim her zaman 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim biliyorum çok sağol 😍
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ☺️🌺
- +1 yıl
😍😍😍
Ben karizmayı tercih ederim. Süs bebeği gibi yüzü olan erkekler ilgimi çekmez. Hafif çirkin olsun ama karizması olsun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende ikisi de yok ama herkese aradığını bulduğu mutlu günler dilerim. Yakışıklı karizmatik erkek sevmek her hanımefendinin hakkıdır. 😊
32 Yorumla- +1 yıl
Yorumun şıklığı 😍
Cevap sahibi+1 yılGenelde hanımefendiler bana küfreder ama siz vicdanlı çıktınız o sizin kalbinizin şıklığıdır genç hanımefendi...
+1 yılKarizma ya bence yüzü çizilmiş kadar yakışıklı olsa bile adamda aura çekici sempati yoksa odun misali bükülmeyecek kadar soğuk sevimsiz sert mizacı varsa çekmiyor😂
10 Yorumlaİkisine de sahip olmadığım için mutluyum. Çünkü birinin seni seviyorum dediğinde beni sevme nedenini biliyor oluyorum.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılHepsinden önce karakter. yakışıklılık dediğin nedirki tabikide karizma
20 Yorumla Karizmatik olmak
25 Yorumla- +1 yıl
Sabah sabah şunu yapma off
- +1 yıl
Seni yorumlayım karizma kirli sakal bıraksan karizmanın bir iki tık ötesi
- +1 yıl
İyi iyi sdsdss
+1 yılYakışıklı, uzun ve iri sarışınlar > geri kalan her şey
14 Yorumla- +1 yıl
@boşbiri12 tanımıyorum popüler şeyleri pek sevmem
- +1 yıl
@boşbiri12 bunu bilemezsin
Karizma, ciddi cool duruş, derin bakışlar.. bunun üstüne tanımam...
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 769 cevap paylaştı. Karizma farklı bir aura katar erkeğe. Her yakışıklı karizmatik değil..
10 Yorumla
+1 yılKarizma her zaman 10 15 adım önde 🤔 yakışıklılık çok önem verdiğim bir şey olmadı hiç
10 Yorumla
+1 yılÖnce edep yoksa diğerlerinin bir faydasını göremezsin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Erkek tercih etmiyorum etseydim yakışıklılık derdim.
10 Yorumla
+1 yılAura jsjs derim yakışıklı olupta ilgi çekici olmayanlar var bu kişinin gerçekten Aurası düşük karizmaya gelirsek aura ile karşılıklı mı oluyor aceb jdjd
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı. Saclardan sanırım yakışıklılık azalıyor ama aksine karizma artıyor
10 Yorumla
+1 yıl
her ikisi yani lüks artvin 😩 karizmanın oz evladi su durusa bak off 🥵
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 970 cevap paylaştı. Yakışıklı ile karizma arasındaki fark nedir? Bir erkeği karizma yapan en büyük etken yakışıklılık değil midir?
04 Yorumla- +1 yıl
Her güzel kadın çekici değil onun aynısı
+1 yılNormalde karizma da bu fotoğraflarda 1. resimdeki çocuk çok hoşmuş😅
11 Yorumla- +1 yıl
Ah o boncuk gözlü yok mu ah 😀
Gizli Üye(18-24)+1 yılProfile shopları basıp milleti güzelim diye kandırdıktan sonra vicdan yapıp yeni hesaptan vasatlığını gösterenlere acıyorum 🥺 Kimleri kimleri aşık etmişti oysa yazııkk.. kıyamam 😌
01 Yorumla- +1 yıl
Kim onlar
Allah aşkına abla bu soruya koyacak başka görsel yokmuydu
03 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Bizene onlardan dfdfd
+1 yılÇirkinim diye demiyorum ama bence de karizma önemli.. 😄
10 Yorumla
+1 yılDünyanın en yakışıklısı da olsun en karizmatiği de olsun merhameti yoksa egosu çoksa onun plastik mankenden farkı yoktur
00 YorumlaKarizma zaten yakisiklilikla gelir, çirkin karizma gördünüz mü hiç sgvs
01 Yorumla- +1 yıl
Şöyle düşün her güzel kadın çekici olmaz buda öyle bir durum okey
+1 yılTamam da karizma dediğiniz adamlar zaten yakışıklı be abi , sen ne anlatıyon be abla 😃
10 Yorumla
+1 yılKonudan alakasız ama çirkin erkek karizması diye birsey var şahsen çok yakışıklı bir insan benim ilgimi cekmiyor
20 Yorumla
+1 yılKarizma.
Bu arada fotoğraflarda karizmatik birini göremedim.00 YorumlaShawn Mendes mi? Yoksa Keanu Reeves mi?, şeklinde de sorabilirdin. Ben, Keanu Reves derim.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKarizma ve sevda. Sevdiğim insan bana dünya güzelidir
00 Yorumla
+1 yılGüzel ve Hatun.
16 Yorumla- +1 yıl
Erkekten bahsediyoruz
- +1 yıl
Evet anladım. Ben de ilgilendiğim şeyden bahsettim 🙂
- +1 yıl
Teşekkürler yorumun için
- +1 yıl
Ben de sana teşekkür ederim. 🙂
- +1 yıl
Rica ederim:)
- +1 yıl
🤗
+1 yılYaw kanka karizma yakışıklılık hepsi bende fotoğraf koymadım kızlar rahatsız etmesin diye 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoldaki her neyse o diyorum ben ksjdjdjss
15 Yorumla- +1 yıl
Ah ah o boncuk gözlü olan sjsjsj
Cevap sahibi+1 yılHem yakışıklı hem karizmatik 😂
- +1 yıl
Sorma 😂 insan olamaz bu
Cevap sahibi+1 yılO erkekse benim gördüklerim ne acaba ndNjddmsm
- +1 yıl
Dünya'da yer işgal eden değişik yaratıklar sfsdd tövbe
+1 yılKarizma.
“Karizma N” - Serial Designation N~20 YorumlaKarizma tabiki
10 Yorumla
+1 yılİkiside ama ilk başta kalbimi kırmasın
10 Yorumlayakışıklı babyface olsun
10 Yorumla
+1 yılKarizma ayrı bi olayy
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklılık gider ama o karizma var ya hep kalır.
10 Yorumla İnsan olsun yeter.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 817 cevap paylaştı. Ortalama tip ve zekilik=karizma
10 Yorumla
+1 yılYakişikli olabilirsin ama karizma talep görür
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Karizmatik olması daha çekici gelir.
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı olsa iyi olur
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKarizma bir tık daha önemli.
10 Yorumla Karizma daha önemli.
10 YorumlaKarakter olsaydı onu secerdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklılık gider , karizma kalır.
20 YorumlaBence ikiside değil karakter yoksa gerisi hikaye.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlk Başta Karakter.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakterli olmak bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarizma diyorum ama soldaki nasıl bir şey yaaa😀
22 Yorumla- +1 yıl
O olay bir şey 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet sgdfdf
+1 yılKızlar bilmiyorum neye bakıyor çözemedim gitti
00 Yorumla
+1 yılyakışıklı kişi aynı zamanda karizmatiktir de zaten
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 973 cevap paylaştı. El bebek gül bebek olanlar
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı olanın karizması da oluyor çoğunlukla
00 Yorumla
+1 yılArasindaki fark ne tam olarak? 🤔
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKarizma erkek daha çok ilgimi çeker.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn yakisiklimi oluyorum karizmami o zamn
13 Yorumla- +1 yıl
Profildeki benim zevkime göre karizma
Cevap sahibi+1 yılSaolasin
- +1 yıl
Ricalar
+1 yılkarizma daha çok hoşuma gidiyo
20 Yorumla
+1 yılCekicilik
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi