Güzellik & Bakım Poponun arkasındaki kıllar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Poponun arka kısmını nasıl alıyorsunuz yia epilasyona gidemem utanıyorum ağda yapamam yapış yapış oluyor ne yapmalıyım Güncellemeler+1 yıl Tüy dökücü krem normalde cildimi yakıyor o da olmaz Poponun arkasındaki kıllar? Cevapla Ağda Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Alfia Takip Et FenomenMaster Yaş: 106 +1 yıl Epilatör kullan aşkım. O bölge için uygun başlığı vardı diye biliyorum. 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Merak etmeyin hemen bir merhem yazıyorum hemen sürelim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende de aynı sorun. Öğrenirsen bana da yaz aşko. 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Bence kimse bilmiyor. En merak ettiğim evliler ne yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knka biliyorlar da kimsenin orada çıkmıyor bence. Epilasyona gidiyor da olabilirler ams şimdiye kadar konuştuğum evlilerin hiçbiri gitmemiş Yorumla Soran +1 yıl Geçen özel bölge epilasyon videosunu izledim kadın orayı da gösteriyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum işte ya epilasyom ya ağda ya da kıllı olcaksin başka bisey yokki. Benim arkadaş yeni evlendi sadece bikini ve koltuk altı alıyordu. Başka hiçbir yerinde kıl yoktu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lazer icin utanmana gerek yok onlar zaten hep goruyor ve tamamen soymuyorlar ic camasirinla kaliyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim esk*rta sorarım yarın gidicem o hep alıyor pürüzsüz. 2 yıldır tanıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Epilasyona gidiyordur o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaymak gibi vicudu var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yıl zam yapmasa daha iyi olcak da işte Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Utanıyorum diyorsan da Bir erkek vücudunu görmedi mi hiç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Galiba lazere gideceğim ben evlenmeden, görmemeli eşim orayı. Valla sorun 0 0 Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl orada kıl çıkıyor mu hormonel bir sıkıntı olmasın? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Var çoğu insanda Yorumla corpse_bride +1 yıl O zaman en kolayı tüy dokucudur bence dene bi. Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ağda yapıp parmakların ile yol. Yapamam deme. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Elim oraya nasıl yetişsin nasıl göreyim arkada sonuçta Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Benim yetişiyor ama herkes ben değil sonuçta. Yorumla
selahh Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kanka tek tek kopar ozaman 🤦🏻♀️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme Yorumla selahh +1 yıl Aşkım tüy dökücüye alerjin var ağda sevmiyorsun epilasyondan utanıyorsun başka seçenek kalmıyor Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Oluruna bırak. 0 1 Yorumla Potdemiel +1 yıl Buz lazer? Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hayır sever kimse yokmu çevrende yardımcı olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Lastik eldivenle alıyorum ben 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Elin nasıl uzanıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal arkadan alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten kıllar eline gelir ve azlar o kadar derinde değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lazer yapsana tatlım hah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun olmazz eğer çok fazla değilse görünce iğrenmeyiz yani bunlar alınabilen bir şey doğal yani Yorumla
Sadece3kelime Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Tüy dökücü kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tüy dökücü kaç farklı markayı kullandım ama yakıyor Yorumla Sadece3kelime +1 yıl Ne marka kullandın Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. Neden utanıyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Epilatör kullan aşkım. O bölge için uygun başlığı vardı diye biliyorum.
Merak etmeyin hemen bir merhem yazıyorum hemen sürelim
Bende de aynı sorun. Öğrenirsen bana da yaz aşko.
Bence kimse bilmiyor. En merak ettiğim evliler ne yapıyor
Knka biliyorlar da kimsenin orada çıkmıyor bence. Epilasyona gidiyor da olabilirler ams şimdiye kadar konuştuğum evlilerin hiçbiri gitmemiş
Geçen özel bölge epilasyon videosunu izledim kadın orayı da gösteriyordu
Biliyorum işte ya epilasyom ya ağda ya da kıllı olcaksin başka bisey yokki. Benim arkadaş yeni evlendi sadece bikini ve koltuk altı alıyordu. Başka hiçbir yerinde kıl yoktu
Lazer icin utanmana gerek yok onlar zaten hep goruyor ve tamamen soymuyorlar ic camasirinla kaliyorsun
Benim esk*rta sorarım yarın gidicem o hep alıyor pürüzsüz. 2 yıldır tanıyorum
Epilasyona gidiyordur o
Kaymak gibi vicudu var
Her yıl zam yapmasa daha iyi olcak da işte
Utanıyorum diyorsan da Bir erkek vücudunu görmedi mi hiç
Galiba lazere gideceğim ben evlenmeden, görmemeli eşim orayı. Valla sorun
orada kıl çıkıyor mu hormonel bir sıkıntı olmasın?
Var çoğu insanda
O zaman en kolayı tüy dokucudur bence dene bi.
Ağda yapıp parmakların ile yol. Yapamam deme.
Elim oraya nasıl yetişsin nasıl göreyim arkada sonuçta
Benim yetişiyor ama herkes ben değil sonuçta.
Kanka tek tek kopar ozaman 🤦🏻♀️
Dalga geçme
Aşkım tüy dökücüye alerjin var ağda sevmiyorsun epilasyondan utanıyorsun başka seçenek kalmıyor
Oluruna bırak.
Buz lazer?
Hayır sever kimse yokmu çevrende yardımcı olsun
Lastik eldivenle alıyorum ben
Elin nasıl uzanıyor
Normal arkadan alıyorum
Zaten kıllar eline gelir ve azlar o kadar derinde değil
Lazer yapsana tatlım hah
Utanıyorum
Sorun olmazz eğer çok fazla değilse görünce iğrenmeyiz yani bunlar alınabilen bir şey doğal yani
Gitmen lazım epilasyona
Abi neyden utanıyorsun aq
Tüy dökücü kullan
Tüy dökücü kaç farklı markayı kullandım ama yakıyor
Ne marka kullandın
Çok fazla yoksa uğraşma bisey omaz
Lapiden
Berberde
Lazer git
Neden utanıyorsun