Güzellik & Bakım Plaja tek gidenler gunes kremini nasil suruyolar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor :D nasi yapiyonuz? Güncellemeler+1 yıl Krem surme gorevlileri olmali bence😆 Plaja tek gidenler gunes kremini nasil suruyolar? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. kendileri sürebildikleri kadar 0 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl e tabi aaa plaj deyip 5 saat kalan tayfa ihtiyaç duyuyor... 1 saat durum kalkınca sürmüyorsun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yani gitmisken orada yemek yerim sonra yine denize girerim arada uyurum vs Yorumla DeadlyPenalty +1 yıl daha güzek yemeklerin olduğu yerler var... ya da uyunacak.. neyse farklı kafalar Yorumla Soran +1 yıl anlamadim Yorumla DeadlyPenalty +1 yıl o yüzden salla ya Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim ne dicegini yazsana iste Yorumla
AnanaslıPizzaa Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sen sorana kadar hiç merak etmediğim ana şu an harbiden ya dediğim biri soru oldu saol sjsjsbj 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ewet d mi sirtina esit suremezsen o da kotu olabilir😁 daha anahtari cuzdani nereye koycaz onu sormadim😅 Yorumla AnanaslıPizzaa +1 yıl Ya gerçekten bizi bitirdin aferin sjjssb Yorumla AnanaslıPizzaa +1 yıl Ben tek çıkarsam bir aile bulup onların yanına cokuyorum eşyalar için yeterli oluyor ama krem sürmeyi bilemedim otelde sürüp cikiyorum jjdjd Yorumla Soran +1 yıl Telefonu yazmamisim xd Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şezlonga sürüyorsun bolcana. Sonra sırt üstü yaıp sürtünüyon 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😁😁😁 Yorumla BadboyBoss +1 yıl Birini bulup da sürdürmekten iyidir. Sürmüşken sürttüreyim mi derler falan. Yorumla Soran +1 yıl Kadinlara sorsam onlar bisey yapmaz diye dusunuyorum ama surerler mi acaba :D Yorumla BadboyBoss +1 yıl Sağlam Bi lezbiyen gelirsen titretir bacaklarının bağını çözer tikat et he Yorumla Soran +1 yıl Xjsjdjnd tamam dikkat ederim Yorumla BadboyBoss +1 yıl 😅 Adamsın dostuuuum Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Sırtıma kolumun uzandığı yerlere kadar sürüyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de oyle yapicam da komik olur mu diye endise ettim :d Yorumla emrecn34 +1 yıl Hayır mecbur kalıyoruz napalım 😊 Yorumla
Külkedisi12 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güvenlik görevlisine sürtüyoruz 0 2 Yorumla Senin_için_grldim +1 yıl ziyaaaaa Yorumla Soran +1 yıl Sen sürtebilirsin aferin. Yorumla
bixi35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bu sorudan sonra tek gidersen ayip valla snxjnxx 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla bixi35 +1 yıl kremi yanina aldim bile sen eksiksin diyormuşum sjzzjxjxjcjcj 😂😂 Yorumla bixi35 +1 yıl niyesi belki birinu bulursun diye dedim ya Yorumla Soran +1 yıl O amacla sormadim ki 😁 Yorumla bixi35 +1 yıl he genel soriyin kim iyi niyetliyse o benim güneş kremim olsun diyosun hjaahahsh Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Beeni kiraliyorlar gunes kremi ve ayak masaji 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hiç tek gitmedik ablamla genelde gideriz 0 0 Yorumla
benserkann Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Rica ediyoruz 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi sordum ya Yorumla benserkann +1 yıl E öyle ama Yorumla Soran +1 yıl Erkege mi soruyosun sen? Yorumla benserkann +1 yıl Kim varsa yakında ona Yorumla Soran +1 yıl Xjsjd biri benden istese suremem ben... krem surme gorevlileri olsa keske :D Yorumla benserkann +1 yıl Xjfnzjndkd niye ya sırtına süreceksin ne var bunda Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Ordan birine sürdür 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zor oluyor 0 0 Yorumla
Cekulec Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Buluruz birini😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biri senden istese yapabilir misin peki? Ben dokunamam eldivenle belki..😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kendileri sürebildikleri kadar
e tabi aaa plaj deyip 5 saat kalan tayfa ihtiyaç duyuyor... 1 saat durum kalkınca sürmüyorsun
Yani gitmisken orada yemek yerim sonra yine denize girerim arada uyurum vs
daha güzek yemeklerin olduğu yerler var... ya da uyunacak.. neyse farklı kafalar
anlamadim
o yüzden salla ya
Merak ettim ne dicegini yazsana iste
Sen sorana kadar hiç merak etmediğim ana şu an harbiden ya dediğim biri soru oldu saol sjsjsbj
Ewet d mi sirtina esit suremezsen o da kotu olabilir😁 daha anahtari cuzdani nereye koycaz onu sormadim😅
Ya gerçekten bizi bitirdin aferin sjjssb
Ben tek çıkarsam bir aile bulup onların yanına cokuyorum eşyalar için yeterli oluyor ama krem sürmeyi bilemedim otelde sürüp cikiyorum jjdjd
Telefonu yazmamisim xd
Şezlonga sürüyorsun bolcana. Sonra sırt üstü yaıp sürtünüyon
😁😁😁
Birini bulup da sürdürmekten iyidir. Sürmüşken sürttüreyim mi derler falan.
Kadinlara sorsam onlar bisey yapmaz diye dusunuyorum ama surerler mi acaba :D
Sağlam Bi lezbiyen gelirsen titretir bacaklarının bağını çözer tikat et he
Xjsjdjnd tamam dikkat ederim
😅 Adamsın dostuuuum
Sırtıma kolumun uzandığı yerlere kadar sürüyorum
Ben de oyle yapicam da komik olur mu diye endise ettim :d
Hayır mecbur kalıyoruz napalım 😊
Güvenlik görevlisine sürtüyoruz
ziyaaaaa
Sen sürtebilirsin aferin.
bu sorudan sonra tek gidersen ayip valla snxjnxx
Niye
kremi yanina aldim bile sen eksiksin diyormuşum sjzzjxjxjcjcj 😂😂
niyesi belki birinu bulursun diye dedim ya
O amacla sormadim ki 😁
he genel soriyin kim iyi niyetliyse o benim güneş kremim olsun diyosun hjaahahsh
Beeni kiraliyorlar gunes kremi ve ayak masaji
Hiç tek gitmedik ablamla genelde gideriz
Birinden rica edebilirsin bence.
Rica ediyoruz 😂
Ciddi sordum ya
E öyle ama
Erkege mi soruyosun sen?
Kim varsa yakında ona
Xjsjd biri benden istese suremem ben... krem surme gorevlileri olsa keske :D
Xjfnzjndkd niye ya sırtına süreceksin ne var bunda
Ordan birine sürdür
Bi bayandan ricam oluyor